- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.637
- 598
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
195 okudum
Kalan 7 000
Kalan 7 000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglken bnde okumuyodum ama okunuyomuş canım2000 okudum.
Kalan 1700.
Kizlar regl oldum. Sanirim ara vermem gerekli.
Ben de öyle düşünüyorum tereddütlü okuyorum bu aralar o yüzden faZla okumuyorumCok tesekkur ederim ama soyle soyleyeyim, oruc da tutmuyorum ben regl iken. İbadetlerin de bir kismi yapilmiyor ya. Burda da baskalari icin esma okuyorum. Onlarin dilekleri...
Cok icime sinmeyecek. Gunah mi diye dusunecegim bitince acigimi kapatirim insallah
Oruç tutulmaz,namaz kılınmaz,kuran okunmaz ama bu zikir allahın ismi.. regl olurken hiç allah yardımcısı olsun Allah hayırlısıni versin gibi cümleler kurulmuyor mu? Bunu okumakta sakınca yok hocam öyle söylemişti.. tabi için rahat etmeyecekse canım bitince okursunCok tesekkur ederim ama soyle soyleyeyim, oruc da tutmuyorum ben regl iken. İbadetlerin de bir kismi yapilmiyor ya. Burda da baskalari icin esma okuyorum. Onlarin dilekleri...
Cok icime sinmeyecek. Gunah mi diye dusunecegim bitince acigimi kapatirim insallah
Canım regl olduğun zaman bitene kadar Allah demiyor musun Allah bu 99 isimden daha büyük, besmele çekmiyor musun, fatiha bile okuyabilirsin dua olarak abdest alabilirsin. Allah regli bizlere ceza olarak vermiyor ki kendinden uzak kalmamızı ister miCok tesekkur ederim ama soyle soyleyeyim, oruc da tutmuyorum ben regl iken. İbadetlerin de bir kismi yapilmiyor ya. Burda da baskalari icin esma okuyorum. Onlarin dilekleri...
canım sağ ol şimdi eve geldim , kaç gündür giremedim doğru dürüst ve telefondan arada baktım kusura bakmayın lütfen. sen de hakkını helal et O OzzgeeeDUA SAHIBI:ESEST
Karasevdaamm1
@Jocelyn
esest
nadiapetrova
O Ozzgeee 305
B BEYBISIM
bcgirl
Var bir dilegimiz
SuUtku
umut-16
aryalorinn
stanki