Teşekkür ediyorum tavsiyen icin Yeşimpat.2 gündür internete giremiyordum bilgilendiremedim sizleri.cuma günü gittim doktoruma ve yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi doktorum.O an hamile kalmışım gibi sevindim.şimdide regl günümü bekliyoruz test yaptırmak icin.
Rabbim inşallah hepimize anne olmayı nasip etsin.Bu yazdıklarınızı yüzlerce kez yazmış olduğumdan artık bıkkınlık geldiği için yazmıyorum bile.Ama tahmin edersiniz ki yapmadığım şey yemediğim ot kalmadı.Artık sadece dua ediyorum hepimiz için.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Bu arada pbuncie biz 30lu yaşlarda gebe kalamayanlar topicindeyiz istersen oraya da gel ben de 33 yaşımı bitirdim..O topicde hep birbirimize dua ederiz biz.
bende 31 yaşındayım ama olmuyor çok sıkıldım bu sabah yine hasta oldum bunaldım kafam karmakarışık allahım benim niye olmuyor yada neden beklemek zorunda kalıyorum isyankar değilim ama bunaldım yoruldum tam 1 yıl oldu yaş geçiyor herşeyim tam sorun yok engelim yok evliliğim iyi bir bu eksik vallaha o kadar bunaldımki kaçıp gitmek istiyorum artık ot çöp incir vs denemekten ve ümitlenmekten bıktım artık çok bıktım bağırmak istiyorum sinir boğazıma düğümlendi içim sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?