• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 1 yıldır evliyim hamile kalamıyorum...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fulyam2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
236
69
28
merhabalar yeni üyenizim.. cok güzel bir platform derdimi sizlerle paylasmak istedim..1 yildir evliyim ve ilk aydan beri esimle hep bebek istedik korunmadik hastaneye gittim hormonuma bakildi muayene edildi bi skntiyok dedi gunleri takip et dedi o kadar.daha sonra esimin sperm tahlili yaptrdk varikosel ckti ama ameliyata gerek yok dedi ve bebeğinizin olmamasinin sebebi bu degil dedi..sogan kürü yaptm süt maydanoz buharina oturdum folik asit düzenli kullandim ama tık yok..her adet olusumda kahroluyorum agliyorum cok istiyoruz galiba evlat sahibi olamycz cok istediğimiz icin...ne yapmam gerekiyor Allahaskna söyleyin yardim edin...

merhabalar yeni üyenizim.. cok güzel bir platform derdimi sizlerle paylasmak istedim..1 yildir evliyim ve ilk aydan beri esimle hep bebek istedik korunmadik hastaneye gittim hormonuma bakildi muayene edildi bi skntiyok dedi gunleri takip et dedi o kadar.daha sonra esimin sperm tahlili yaptrdk varikosel ckti ama ameliyata gerek yok dedi ve bebeğinizin olmamasinin sebebi bu degil dedi..sogan kürü yaptm süt maydanoz buharina oturdum folik asit düzenli kullandim ama tık yok..her adet olusumda kahroluyorum agliyorum cok istiyoruz galiba evlat sahibi olamycz cok istediğimiz icin...ne yapmam gerekiyor Allahaskna söyleyin yardim edin...
Ovulasyon testini denedinmi canim

Seni öyle iyi anlıyorum ki lavaboya gidip idrarı damlattıktan sonra çıkmayacağını bile bile bekledim o çizgiyi çıkmadıkça oturdum başında ağladım. Çocuğu olanlara hayırlı olsuna gittim sevdim sevdim eve geldim ağladım. Bence ovulasyonu kesinlikle dene 24 saat süren var ve sen her ay tahmini ilişki yaşıyorsun tutma ihtimali %50 giden ayların oluyor. %100 emin olduğun gün yap bende teleki programlarla aylarını harcadım sonra ovulasyon yaptım meğer yumurtlama günüm çok saçma bir günmüş 😊🤔

Esin icin varikosel denilmis ya belki baska doktor ameliyat gerekli diyebilir ya da ilerleme oldu belki oncelikle esinde bi gitsin canim bence yeniden.. son cikan duruma gore karar verirsiniz ameliyat sonrasi ilk 3 4 ay icinde bebek sahibi olan cok kisi var diye biliyorum ben

Seni öyle iyi anlıyorum ki lavaboya gidip idrarı damlattıktan sonra çıkmayacağını bile bile bekledim o çizgiyi çıkmadıkça oturdum başında ağladım. Çocuğu olanlara hayırlı olsuna gittim sevdim sevdim eve geldim ağladım. Bence ovulasyonu kesinlikle dene 24 saat süren var ve sen her ay tahmini ilişki yaşıyorsun tutma ihtimali %50 giden ayların oluyor. %100 emin olduğun gün yap bende teleki programlarla aylarını harcadım sonra ovulasyon yaptım meğer yumurtlama günüm çok saçma bir günmüş 😊🤔
her duydugumu hemen ilk günde yaptm hemen olsun diye hic suan dusunmuyorum demedim cnku boyle bi zamanda zor olduğunu biliyordm tabi bazilarinin hemen tutuyor o ayrida...biliyorum bunu deneyecem yine olmyck yine heves yine hayal kırıklığı..

Canım eşinin değerleri nasıl benim eşimde de varikosel var iki doktorda gerek yok ameliyata dedi biz de istiyoruz 1.5 yıldır olmuyor çok zor gerçekten

Siz ovulasyonla mı hamile kaldınız ben de strese gireriz daha çok diye ovulsayon testi yapmak istemiyorum ama bilmiyorum napsam

Mrb canm bnde bir buçuk yıllık evliyim ilkgunden bu yana hep çocuk istedik olmadı.bnmde herşey normal ama olmuyor denemediğim kür kalmadı hormonlarim adet düzenim normal hsg yi de çekindim ondanda skinti cikmadi. Bekliyoruz nasip inşallah ayirli bir zamanda gebe kalirizz..🤲🤲🤲🤲

Siz ovulasyonla mı hamile kaldınız ben de strese gireriz daha çok diye ovulsayon testi yapmak istemiyorum ama bilmiyorum napsam
Ovulasyon yapsan da yapmasan da stres var zaten en azından günü tutturdum mu stresi olmaz. Günü %100 tutturdum döllenme oldu mu diye beklentiye girersiniz öteki türlü günde muamma döllenme de

Ben de pembepatiler pembepatiler e katiliyorum. Ben de 1 yildir istiyorum olmuyor. Her seyin basi stres kesinlikle ve cok arastirmamak lazim her duydugunu da yapma bu daha cok bizi alt ust ediyo. Ben klomen kullandim bu ay catlatma ignesi de oldum bu ay da bu sekilde beklicem olmazsa ovulasyon testi alicam cunku burdaki bir cok hamile o sekilde gebe kalmis durumda. Hayir ve dogru zamanda gelsin bize bebeklerimiz. :anneadayı: :KK200: :anne:

Mrb canm bnde bir buçuk yıllık evliyim ilkgunden bu yana hep çocuk istedik olmadı.bnmde herşey normal ama olmuyor denemediğim kür kalmadı hormonlarim adet düzenim normal hsg yi de çekindim ondanda skinti cikmadi. Bekliyoruz nasip inşallah ayirli bir zamanda gebe kalirizz..🤲🤲🤲🤲
insaah ya ama cok üzülüyorum ☹

Back