bu prozinc nerde satılıyor marketlerde mi hiç görmedim
ahaha çok şekersinbende deneyeyim bi ya üç senede 3 cm uzayan saçım var da söylemesi ayıp :)
bende bir ara o sampunı kullandım baya pahalı bişey...Merhaba hanımlar. Çoğumuzun hayali belimize kadar uzun sağlıklı saçlar. Ben saçlarımı 7 yıldır mavi siyaha boyuyorum ve sürekli saçlarımı küt kullanıyordum. Geçen yıl saçlarımı uzatmaya karar verdim. Sürekli bakımlar uyguladm ama nafile. Benim saç diplerimde cilt kuruluğundan oluşan egzamalar oluşuyor. Geçen sene bir cildiyeciye gittim ve bana verdiği şampuanlarla 1 yılda omzumda olan saçlarımı belime kadar uzattım. Tüm arkadaşlarm şok oldu.
Kullandığım şampuan ProZinc yeşil kaplı olan. 1 kutu bu şampuanın yeşilini kullandım saçlarım boya olduğu için çok akıttı bende kırmızı olanını boyalı saçlar için olanı aldım ve kullanmaya başladım. 1 yıldır kullanıyorum ve saçlarm hem çok güçlendi hemde çok hızlı uzadı. Tabiki bunun yanında yağ bakımlarımada devam ettim. Saçlarımı boyamadan 1 gün önce yumurta+zeytinyağı+fındık yağını benmari usulü biraz ısıtıp saçıma uyguluyorum ve 3 saat bekletiyorum.
Şampuanları kullanma tarzım şöyle;
Normal herzamanki kullandığım şampuanımı( ben elseve kullanıyorum) uygulayıp dduruladıktan sonra bu prozinci uygulayıp 5 dk bekletiyorum. Bunu her banyomda yapıyorm. Hangi arkadaşıma önerdiysem çok memnun kaldılar. Umarım saç uzatmak isteyen hanımlarada baya yardımcı olur
ProZinc şampuan nerede satılıyor acaba?Merhaba hanımlar. Çoğumuzun hayali belimize kadar uzun sağlıklı saçlar. Ben saçlarımı 7 yıldır mavi siyaha boyuyorum ve sürekli saçlarımı küt kullanıyordum. Geçen yıl saçlarımı uzatmaya karar verdim. Sürekli bakımlar uyguladm ama nafile. Benim saç diplerimde cilt kuruluğundan oluşan egzamalar oluşuyor. Geçen sene bir cildiyeciye gittim ve bana verdiği şampuanlarla 1 yılda omzumda olan saçlarımı belime kadar uzattım. Tüm arkadaşlarm şok oldu.
Kullandığım şampuan ProZinc yeşil kaplı olan. 1 kutu bu şampuanın yeşilini kullandım saçlarım boya olduğu için çok akıttı bende kırmızı olanını boyalı saçlar için olanı aldım ve kullanmaya başladım. 1 yıldır kullanıyorum ve saçlarm hem çok güçlendi hemde çok hızlı uzadı. Tabiki bunun yanında yağ bakımlarımada devam ettim. Saçlarımı boyamadan 1 gün önce yumurta+zeytinyağı+fındık yağını benmari usulü biraz ısıtıp saçıma uyguluyorum ve 3 saat bekletiyorum.
Normal herzamanki kullandığım şampuanımı( ben elseve kullanıyorum) uygulayıp dduruladıktan sonra bu prozinci uygulayıp 5 dk bekletiyorum. Bunu her banyomda yapıyorm. Hangi arkadaşıma önerdiysem çok memnun kaldılar. Umarım saç uzatmak isteyen hanımlarada baya yardımcı olur
canim hala kullaniyomusun memmun musunMerhaba hanımlar. Çoğumuzun hayali belimize kadar uzun sağlıklı saçlar. Ben saçlarımı 7 yıldır mavi siyaha boyuyorum ve sürekli saçlarımı küt kullanıyordum. Geçen yıl saçlarımı uzatmaya karar verdim. Sürekli bakımlar uyguladm ama nafile. Benim saç diplerimde cilt kuruluğundan oluşan egzamalar oluşuyor. Geçen sene bir cildiyeciye gittim ve bana verdiği şampuanlarla 1 yılda omzumda olan saçlarımı belime kadar uzattım. Tüm arkadaşlarm şok oldu.
Nasil memnin kaldin mi ben morunu kullaniyorum cabuk yağlandırıyor saclarimi ve dokulmesine de iyi gelmedi gixAh o prozinc iki ay ara verdim 6 ay kullanmistim simdi elimde 3 kapali bi yarim kutu var geri döndüm baskada kullanmicam bi sure devam edicem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?