1 yıl sonra fotoğraf çekimi

cilekanonim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
235
Puanlar
18
Benim kk hesabım vardı ama şifreyi filan unutunca bi türlü giremedim yeniden hesap açtım hemen Konuya giriyorum
1.5 sene önce kadar evlendik biz çocuk yok. Düğünüm burnumdan geldi. gerçekten gelinlik için beni tek 1 mağazaya götürdüler ya burası olacak ya burası dendi. Hep tesettür gelinlikler vardı mağazanın konsepti oydu ben açığım, dükkandaki toplam 3 açık gelinlikten birini seçtim beğenmeyerek. Daha salona girmeden üzerimde yırtıldı kolları parça pinçik oldu. Kuaför ucuz olsun diye mahalle kuaförüne götürdüler seçme hakkı gene yoktu. Adını feriha koydumdaki nişan saçı gibi hele makyaj desen görseniz bessssbeter. Düğün fotoğraflarına gelecek olursak düğünden önce 15 dakika içinde baştan savmaa, tüm fotolarda gözüm kapalı vs gibi fotoğraflar çekildi. Çok önemli değil belki ama hep üzülüyordum bir tane bile doğru düzgün fotoğraf yok diye. Düğün anında da ne alaka ise biz salona giriş yaparken eşimin amcası ve yengesi bizim bir adım önümüzde yürüdüler sahneye iki çocuğuyla beraber bizden de önce gelin masasına oturdular düğün bitene kadar kalkmadılar o anımızı da mahvettiler sanki kendilerinin düğünü gibiydi. O an bi şey denmiyor düşüncesiz insanlar işte.
Velhasıl eşim bugün birinin düğün fotoğraflarına bakıp üzüldüğümü görünce dedi ki sana sözüm söz yeniden en güzel gelinliği alacam damatlık giyip en güzel kuaföre götürcem 10 bin tl de olsa yapacam gözünde kalmasın yeter ki 😂 (bu arada bu işler kaça patlar haberimiz de yok pek geçen sene düğünde 2-3 bin tlye gelinlik bindallı kuaför araba süsü hepsi içindeydi)

Saçma mı sizce değer mi.

Ben istiyorum gerçekten amacım instagrama filan koymak da değil sadece içimde kalmasın. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Benim kk hesabım vardı ama şifreyi filan unutunca bi türlü giremedim yeniden hesap açtım hemen Konuya giriyorum
1.5 sene önce kadar evlendik biz çocuk yok. Düğünüm burnumdan geldi. gerçekten gelinlik için beni tek 1 mağazaya götürdüler ya burası olacak ya burası dendi. Hep tesettür gelinlikler vardı mağazanın konsepti oydu ben açığım, dükkandaki toplam 3 açık gelinlikten birini seçtim beğenmeyerek. Daha salona girmeden üzerimde yırtıldı kolları parça pinçik oldu. Kuaför ucuz olsun diye mahalle kuaförüne götürdüler seçme hakkı gene yoktu. Adını feriha koydumdaki nişan saçı gibi hele makyaj desen görseniz bessssbeter. Düğün fotoğraflarına gelecek olursak düğünden önce 15 dakika içinde baştan savmaa, tüm fotolarda gözüm kapalı vs gibi fotoğraflar çekildi. Çok önemli değil belki ama hep üzülüyordum bir tane bile doğru düzgün fotoğraf yok diye. Düğün anında da ne alaka ise biz salona giriş yaparken eşimin amcası ve yengesi bizim bir adım önümüzde yürüdüler sahneye iki çocuğuyla beraber bizden de önce gelin masasına oturdular düğün bitene kadar kalkmadılar o anımızı da mahvettiler sanki kendilerinin düğünü gibiydi. O an bi şey denmiyor düşüncesiz insanlar işte.
Velhasıl eşim bugün birinin düğün fotoğraflarına bakıp üzüldüğümü görünce dedi ki sana sözüm söz yeniden en güzel gelinliği alacam damatlık giyip en güzel kuaföre götürcem 10 bin tl de olsa yapacam gözünde kalmasın yeter ki 😂 (bu arada bu işler kaça patlar haberimiz de yok pek geçen sene düğünde 2-3 bin tlye gelinlik bindallı kuaför araba süsü hepsi içindeydi)

Saçma mı sizce değer mi.

Ben istiyorum gerçekten amacım instagrama filan koymak da değil sadece içimde kalmasın. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Yaptırın gitsin. Gelinligi kiralarsınız. İlerde cocuklarinız bakar. Hem böylelikle bir nebze de olsa dugune dair kotü anılardan kurtulursunuz.

Elbette yaptırın, anı kalsın. İleride çocuklarınıza göstereceğiniz gülümseyen kareler. Benim de var bu hevesim. Biz de mi yapsak ya. Düğünüm olmadı, nikahta fotoğraflar sağdan soldan cep telefonu ile çekilmiş hep.
Doğru düzgün tek kare poz yok.
Vallahi yaptırın.
içinizde kalmasın 🥰💙

Eşiniz keşke baştan biraz dusunceli olsaymiş. 🙄
Bana gereksiz gelmiyor. Dugun vs neysede fotograflara çok onem veririm, hatira yerinizde olsam yaptirirdim.
Ha bazilari cekim yaptirdik attim bir kenara bakmiyorum diyor oyle umursamaz biri degilseniz değer.

Gelinliği 2.el alabilirsiniz aslında çok daha uyguna gelir.
Pazarlık yaparsınız pek çok insan bı hevesle alıp sonra satıyor gelinliğini.
Dolap letgo gibi siteleri inceleyin derim.
Kuaofore de gelin saçı diye değil de bı arkadaşımın düğününe gidiyorum diyerek gidin saç ve makyajı öyle yaptırın daha ucuza gelir.
Fotoğrafçıya gelince de işte orada masraftan kısmayın derim.
Ya da çok ucuza gelsin derseniz böyle iyi makinesi olan fotoğraf çekebilen bı arkadaşınıza akrabaniza vs rica edip uygun fiyata halledeceksiniz.

İçinde kalacağına albümde kalsın. Kimseye haber vermeden gidip yaptırın. Niye saçma olsun ki, önemli olan seni neyin mutlu ettiği. Eşine de sık sık söylersin iyi ki yaptırdık, eski çekimler kalsa çok mutsuz olacaktım dersin. Şimdi mutluyum, yüzüm gülüyor, yaşlandığımızda mutlu gelin fotoları görmek istiyordum dersin.

Sac

Saçma mı sizce değer mi.

sacma

değmez

Yaptır kızzz
İçinde kalmasın
Milletin görgüsüzleri yüzünden içinde mi kalsın bi daha mı gelcez dünyaya çok mutlu ol her şey istediğin gibi süper mutlu geçsin

Değer neden değmesin?
Ama ben başta eşinizin neden bunlara ses etmeyisine takıldım. Para mı yoktu?
Düğünü tamamen biz yaptık kimsenin bi katkısı olmadı, ama işimize çok kişi karıştı erkek tarafıyız deyip. Mesela gelinlik bakmaya giderken şey bile dendi bana, kayınbabana gösterin o beğenip uygun görürse öyle alın gelinliği 😂😂 Çok cahildik kim ne dese tamam demekki uygunu bu heralde diyorduk robota döndük ikimizde herkesi memnun etmek sorun yaratmamak için. Ama dönüp baktık 1 yılda ne kimseyi memnun edebilmişiz ne biz istediğimiz gibi yaşamışız. Bizde artık evliliğimizi düzeltmeye çalışıyoruz inşallah mümkün olur. Fotoğraf çekimi bahane Baya darbeler yedik en çok biz yıprandık , sanırım artık bunu düzeltme çabalarındayız.

Gelin masasina oturan ve dugun boyu kalkmayan amca ve yenge mi. Digerleri neyse de bu cok utopik yahu.

Neyse esiniz gelinlik damatlik sac makyaj ve cekim icin 10bin diyerek cok iyimser yaklasmis, bu soylediklerinizin birsz guzellerine kacsaniz toplam en asagi 50binden baslarsiniz. Yok o parayi vermem deseniz orta halli ya da vasati sonuc yine sizi tatmin etmeyecek zaten.

Sizin yerinizde olsam butcemi esimle gezmeye, ustume basima guzel kiyafetler almaya, kendimde kucuk dokunuslar degisimler yaptirmaya, o halimle de esimle gittigimiz yerlerden guzel fotolar cektirmeye kullanirdim.

Gelin masasina oturan ve dugun boyu kalkmayan amca ve yenge mi. Digerleri neyse de bu cok utopik yahu.

Neyse esiniz gelinlik damatlik sac makyaj ve cekim icin 10bin diyerek cok iyimser yaklasmis, bu soylediklerinizin birsz guzellerine kacsaniz toplam en asagi 50binden baslarsiniz. Yok o parayi vermem deseniz orta halli ya da vasati sonuc yine sizi tatmin etmeyecek zaten.

Sizin yerinizde olsam butcemi esimle gezmeye, ustume basima guzel kiyafetler almaya, kendimde kucuk dokunuslar degisimler yaptirmaya, o halimle de esimle gittigimiz yerlerden guzel fotolar cektirmeye kullanirdim.
Aaa gerçekten o kadar tutar mı yahu çokmuş cidden 😿

Aaa gerçekten o kadar tutar mı yahu çokmuş cidden 😿
Ee guzel gelinlik diyorsunuz en az 10 binden baslayacak, hadi esiniz ayni damatligi giysin. Profesyonel bir isme sac makyaja gitseniz yine bu rakamlar.
Platoda profesyonel cekimi 2 sene once yaklasik 10‘a yaptirmistik simdi orasi neredeyse 20 olmustur mesela.
Arabaniz yoksa o gun kiralayacaksiniz, kosturmacalarda anlamadan giden paralar falan derken bu fiyat.
He sonuc guzel olur ama zaten gelinlik giydiniz albumunuz oldu. Bugune bakin butcenizi daha keyifli harcayin derim ben.

Saçma mı sizce değer mi.

Değer tabiki. İlla en pahalı gelinliği almanız gerekmez, belki kiralarsını, belki şu nikah elbisesi diye geçen şık, sade bir şey seçersiniz. Kendi bütçenize göre seçersiniz.

Back