1 yıl önce reddettiğim çocuktan hoşlanmaya başladım ?

Dashaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
1
0
1
21
1 yıl önce bi kursta benle gelip tanışan bir çocuk var bir süre konuştuk sonra o , ben ve bir ablayla akşam yemeğine çıkmıştık geçen yıl. Sevgili muhabbeti açıldı falan sonra bana direkt sordu sevgilin var mı falan diye bende bir süre sevgili yapmayı falan düşünmüyorum falan demiştim ondan sonra çocuk benimle konuşmayı kesti gibi oldu doğal olarak ben öyle söyleyince..

Bende ona karşı tamamen boş değildim gibi aslında ama ağzımdan öyle çıktı hiç emin olamadım ne yapacağımao sırada ...

1 yıl geçmesine rağmen hala onu düşünüyorum arada birbirimizi görünce selamlaşıyoruz aynı sektördeyiz ama ozamandan beri hiç mesajlaşmadık adam akıllı konuşmadık..

Sanırım ondan hoşlandığımı farkettim en sonunda

İnstadan takipleşiyoruz hikayelerini beğeniyorum gördüğüm zaman ..

Sorun şu ki onun şu an sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum.Nasıl öğrenebilirim ? Açık açık sorulmazda dimi ?

Ona fikrimi değiştirdiğimi ve ilişkiye hazır olduğumu nasıl belli ederim?

Hayatımda ilk adımı atanda olmadım ve utangaç biriym bu konularda >-<

( Bu arada benden 2 yaşta küçük ve ilk kez benden küçük birinden hoşlanıyorum) xd

Takiplesip begeni atiyorsan bi kahve icelim de nolcak ki

Hikâyelerini beğenmek yerine bir tane hikâyesine muhabbet açacak bir mesaj yaz. Sevgilisi yoksa ve hâlâ gönlü varsa muhabbeti o uzatır zaten. Sevgilisi varsa da adım atmaz, eğer düzgün biriyse tabi. Öyle anlarsın.

Kahve içmeye çağırırdım ben, aklınızda kaldıkça hayatınıza devam etmek zor olur. Zaten sevgilisi olup olmadığını anlarsınız. Ben de ilk adımı atmam ama geçmişte ilk o açılmış zaten, şansımı denerdim. Hayat kısa, kuşlar uçuyor.

cocuk sana açılmamış sen de onu reddetmemissin aslinda. ortamda baska birilerinin de oldugu bir yerde takilmissiniz hepsi bu.
ne kursuydu bu? kursla ilgili bir soru sorabilir misin? ya da storisinde guzel buldugun bir şeye emoji at. belki cevap yazar

Ortada bir teklif oldugunu dusunuyorsaniz; Gayet de açik açik sorabilirsiniz. Bana olan teklifin hala gecerli mi? Diye. Kendinizi yeyip bitireceginize....
Sizin dusuncenize gore adam zaten bir sene evvel adim atmis yani...neden bir sene sonra diye sorarsa da duygularimdan emin olmadan baslamak istemedim dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…