1 yil olduuuuu 1 yilll :((

Sana katılıyorum , düşünmemek elde değil. Bende seninle aynı durumdayım her şeyi belirtisi zannediyorum her ay aynı hüsranı yaşıyorum. Birde adet düzensizliklerim var artık o adet gelene kadar kaç test yaptıgımı sen düşün. Yapma bekle diyorlar bekleyemiyorum. Yanımda yakınımda arkadaşlarım hamile yada bebeleri var ben tek sayılırım şuanda , bende çok üzülüyorum. Evliliğimizi etkilediğini düşünüyorum.Pko var bende doktor çatlatma ignesi yapıcaz dedi onuda şu aşamada ben istemiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

etrafımda bi sorun olmadığı halde gebe kalamayan bi kaç kişi vardı

önce klomen kullandılar sonrada rahim filmi çektirdiler geçen ay gebe olduğunu öğrendik...

rahim filmini doktorunuza danışın derim tıkalı damar mı neyse açıyomuş

bende sizi çok iyi anlıyorum gebeleri görünce çok kötü olurdum ...birileri soracak dye kimseyle görüşmek istemezdim

şimdi biri 6 yaşında biri 2 yaşında 2 oğlum var rabbim en kısa zamnda sizlere de veriir inşallah...

bikere karamsar olmaman lazım millet senelerce uğrasıyo canım benım benım bı tanıdığımın 2 sene ustune cocuğu oldu.. sen su an ısyan edıyosun halbukı ne gereği var herseyı akısına bırakırsan emın ol olur strest yapma yaptıkca zaten o senın hormonlarınıda etkıler ve yavaslatır unutma.. pozıtıf dusun hersey olacağına varır. bak sana bir sey daha diyim peygamber efendımıze bi adam gider yardım ıstemeye derkı efendım benım cocugum olmuyo yardım et peygamber efendımızde git yumurta ye bana ne gelıyosun.. booll boll yumurta ye sabahları 4 tane ye ıstedıgın kadar ye cok faydalı ve faydasını görende cok kısı var canım.. umıtsızlıge kapılma

Gecen gun tv de mustafa hoca peygamberimiz cocugu olmayanlara ne yumurtasi bulursaniz yeyin dedigini duydum.Sizde beslenmenize dikkat edin.Allah sizede nasip etsin İnsallah.

Umudunu yitirmemen lazım. Ona buna inanma abuk subuk işlere bulaşma. Doktoruna güven. Her türlü testi korkmadan yaptır.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım kendini bu kadar üzme olur inşallah
seni anlıyorum hiç kolay değil ama herşey Allahtan
benimde olmuyor 8 yıllık evliyim
ilk 5 ya da 6 ay korunduk yani 7 buçuk yıldır istiyoruz ama olmadı
bende endometriozis ve hipotiroid var yumurtalarım az ve tüplerim kapalı
7 kere tüp bebek denedik olmadı nasip değilmiş
varfır güzel Rabbimin bir bildiği hakkımızda hayırlısı ....

Allah razi olsun arkadaslarr buraya yazdikca inanin rahatliyorum cünkü etrafimda kimseye korkumu dile getirmiyorum
Takmamaya calisiyorum ama ne bileyimm sanki olmuyor gibi sogan kürüne basladim buqün 3. günüm bitti sonuna kadag denicemm bakalim denemedim demem ozamanda 🙏🙏
Amaa bisi farkettim cok afedersiniz iliskiden sonra sperm hemen geliyo yani sanki hepsi geliyoo 😳😳
Sizlerdede böle mi ? Bu sekilde hamile kalmam zorlasir dimi cünkü hemen lavaboys gidiyorum ayaklarimi da diksem 10 dk hemen geliyo artik ondan bile bisi arar oldum .. Doktorumu begenmiyorumm , ilgisi güzel ama fazla agirdan aliyo ... Hemende degistiremem yurt disindaxim en erken 3 ay snraya randevu verirler
Sogan kürü de ise yaramazsa en son care rahim filmi isticem ... Korkuyorum ama en azindan neden olmadigini ögrenmis olurum ki innsallah gerek kalmadan olurrr 🙏🙏🙏
Rabbimmm hepimize hayirli evlat, evladi olanlarada hayirli ömür nasip etsinnn 😘😘😘😘🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bu kadir gecesi günü cok dua edelim Allahın izniyle olur inşallah tüm bebek isteyenler kucagina sag salim almayi hayirli evlatlar yetistirmeye bize nasip etsin benim arkadasimin 7 yil olmadi tüp bebek oprasyonuna 3 gün kala hamile olduhunu oğrendi Rabbim isyerse oluyor bizede nasip eder insallaj bende istiyorun anne olmayi insallah oluruz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sende miii hamilesinnnn coook sevindimmmm :) eskilerin haberlerini almakk ne güzelllll :)

Ay ne böyle öldüm bittim moduna girmişsin yok yemeden içmeden kesilmiş sanki kanser oldun yada anan baban öldü. Bende vaji. Yaşadım benimde 1 seneden fazla her ay iki kere doktora gidip tepeden tırnağa bütün herseyi yaptigimiz halde olmadı bütün herkes hamile kaldı. Ama senin gibi böyle kendimi yerden yere atıcak duruma getirmedim.. Aksine daha iyi beslendim spor yaptım şifalı bitkilerle çaylar içtim sigara alkol zaten yok yumurta geliştirici ilaçlar içtim yinede olmadı hemde hiç sorun yokken.. sen daha hormon testlerini bile daha yaptırmadan bu kadar intihar moduna girersen bu stresle bütün hormonların Coşar ve Tüp bebeğe gönderilirsin.. toparlan ben kendime iyi bakarak ve allahın izniyle 4.5 aylık hamileyim kızım olcak sende çabalaaaaaaaaaa yikilma

Haklisinnn cnaimmmmm cok sükür kendimii avutmayi ögrendigim andaRabbim verdi mucizemizii :) sneinki de hayirli olsunnn insallahhhh ....

Evetttt canimmmm bu konuyu actiltan sonra esimde sorun cikti Sperm sorunu vardi , oyüzden tüp bebek dediler daha gecen haftaya kadar ama meger normal yolla hamile kalmisimmm :) 6+ 5 günlül hamileyimmmmm :) coook sükürrrr
Sevindim valla demekki bi vakti zamani varmış canim ☺ ilişki zamanı demekki çocuk aklına gelmedi hic

Sevindim valla demekki bi vakti zamani varmış canim ☺ ilişki zamanı demekki çocuk aklına gelmedi hic

Gercektenn öle olduuuu :) cnkü olmuyo diee artik dedik nasip olursa olur dedigimiz an tuttu sükür :) ama ister cevre stresi coktuuu 4 ,5 yillik evliyimm ilk 2 sene vaji olduu yapamadik , sonrasinda bebek ailemde akrabalarimda cevremde sanki 4 yildir bebegimiz olmuyo sanip bizide strse sokuyolardi... Yurtdisindayim burda normal her evlenen hemen dogurmuyo ama gelde bunlari Türkiyedeki cevreye anlat :) neyse sükür Rabbim aratmadida bitti stresimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…