Kafayi yemek üzereyimmm resmenn
Ne ümidim kaldi nede morelim
1 yildir ugrasiyoruzz bebek icinnnn , henüz bisi yok bütün cabalarimiz bosaa gitti 1 sene icinde ...
Her ay beklemek sonrasinda hayal kirikligina ugramak beni öldürüoo artik :'( benim üzerime bütün arkadaslarim hamile kaldii , artik aldigim haberler beni icime kapandirdi
yemeden icmeden kesildimm ben böle olacagini bilmiyordum , ilk 2 sene vaji, sonraki 1 sene bebekk hepp beklemekle mi gececek hayatimmm
Iyi degilimmm bizim ne zaman bebegimiz olucakk
nezaman alicazz haberi ve mutlu olucazz ???
Hormon testine basladik bakalim ne cikacak , acaba tüplerimmi tikali bebegimmi olmuyo bu sorular beniii ÖLDÜRÜYOOO :'(
Ne yapmam lazimmm bana akill verinnnn nooolur :'(
Ay ne böyle öldüm bittim moduna girmişsin yok yemeden içmeden kesilmiş sanki kanser oldun yada anan baban öldü. Bende vaji. Yaşadım benimde 1 seneden fazla her ay iki kere doktora gidip tepeden tırnağa bütün herseyi yaptigimiz halde olmadı bütün herkes hamile kaldı. Ama senin gibi böyle kendimi yerden yere atıcak duruma getirmedim.. Aksine daha iyi beslendim spor yaptım şifalı bitkilerle çaylar içtim sigara alkol zaten yok yumurta geliştirici ilaçlar içtim yinede olmadı hemde hiç sorun yokken.. sen daha hormon testlerini bile daha yaptırmadan bu kadar intihar moduna girersen bu stresle bütün hormonların Coşar ve Tüp bebeğe gönderilirsin.. toparlan ben kendime iyi bakarak ve allahın izniyle 4.5 aylık hamileyim kızım olcak sende çabalaaaaaaaaaa yikilma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi