1 yil olduuuuu 1 yilll :((

Aysunnn28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
1.297
667
123
Kafayi yemek üzereyimmm resmenn
Ne ümidim kaldi nede morelim
1 yildir ugrasiyoruzz bebek icinnnn , henüz bisi yok bütün cabalarimiz bosaa gitti 1 sene icinde ...
Her ay beklemek sonrasinda hayal kirikligina ugramak beni öldürüoo artik :'( benim üzerime bütün arkadaslarim hamile kaldii , artik aldigim haberler beni icime kapandirdi yemeden icmeden kesildimm ben böle olacagini bilmiyordum , ilk 2 sene vaji, sonraki 1 sene bebekk hepp beklemekle mi gececek hayatimmm
Iyi degilimmm bizim ne zaman bebegimiz olucakk nezaman alicazz haberi ve mutlu olucazz ???
Hormon testine basladik bakalim ne cikacak , acaba tüplerimmi tikali bebegimmi olmuyo bu sorular beniii ÖLDÜRÜYOOO :'(
Ne yapmam lazimmm bana akill verinnnn nooolur :'(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bi tanidigim var 6 sene bebekleri olmadi. Doktor surekli artik kafana takma kendini etkiliyosun demisti. Daha sonra kocasi baska bi sehre getmisti. 1 haftalik izinde karisinin yanina gelmisti. Oylesine beraber olmuslar yani bebek icin degil. Ve 6 sene sonra hamile kalmisti. O yuzden cok kafaya takmamak lazim beyin direkt uyari verirmis. İnsallah tez zamanda saglikli bi sekilde evladina kavusursun. Bide formda cok konu var meryem suresi okuyarak hamile kalan , ovulasyon testleri yapan ... Faydasi olur mu bilmem ama bak istersen...

Canim allah bilir kac seneni uzulmekle gecirdin,yazik deil mi genc yasina..evliligin enguzel yillarinin tadini cikaracagina hep stresle o evi paylasmaya? Emin ol bir gun cocugun olacak ve birdaha esinle basbasa bi hayatin olmayacak ustelik ilk yillarinda ki ask,genclik atesi vs de gececek;( ben evlendim bir ay sonra hamike kaldim ustelik korunurken ben de ne kocama ne de gencligime doydum..bence biraz relax olmakta fayda var..hem tedavi gormek ya da cocugum olmuyor demek icin fe korunmasiz 1 yil gerekiyor anladigim senin daha yeni bir yil olmus..

Napalım cnm bnmde 3 yıl oldu nasip kısmet sabır ve dua...

Nasip et ya Rabbimm 👪

Evliligimim ilk yillari o vajinismuss illetiyle gecti koskoca 2,5 yilimmm zehir olduu bana
Esimden kendimden annemden ailemden herkesten utandim ilk 2,5 yilimda
Sonrasinda cok sükür halloldu dedigin gibi bin pisman oldum zehir olan 2,5 yilima ama onun caresi vardi hani benim elimdeydi olacak yada olmayacak diye ben istersem olurdu biliyordumm amaa bu farkliii 1 yilim dolduuu veee inanilmaz telas sardi benii KORKUYORUMMM :'( olmayacak diyee korkuyorummm
Benimle evlenenlerrin kocaman oldu bebekleri tamam ilk yillarimda da olsaydi hemen istermiydim bilmiyorumm , yabanci bi ülke , yabanci cevre , yabanci bir dil ... Belki ozaman da isteseydim bekleyecektimm amaa ne bilimmm sankii herkes beni gördü hamile kalmak icinn veee sanirimm ben aliniyorum olmadigindan dolayi hamilelik haberlerini benimle paylasanlar sanki inadima yapiyolar hissine kapiliyorum o dereceye geldim artik
Karisik bir duygudayimmm gercekten zormusss

Napalım cnm bnmde 3 yıl oldu nasip kısmet sabır ve dua...

Nasip et ya Rabbimm 👪

3 yildir istiyo musun bebis ? Tedavi falan görmedin mi canimm ??? (( cok uzun bi süree Rabbimmmm nasippp etsinnn bizlerede ... 🙏🙏🙏

3 yildir istiyo musun bebis ? Tedavi falan görmedin mi canimm ??? (( cok uzun bi süree Rabbimmmm nasippp etsinnn bizlerede ... 🙏🙏🙏

Evet cnm koskoca 3 yıl hiç bi sorun bulunamadı en son eşim varikosel ameliyatı oldu beklıyoruz ama Rabbim hayırlısıyla faxla bekletmez inşallah 🙏🙏🙏👼👼

Nasip et ya Rabbimm 👪

Allah isteyen herkese nasip etsin bizede.. Ovulasyon testlerinden aldim bende. Ama daha basliyamadim bi kac gune kadar adet olucam bitince baslicam. Sabirli olmaya calis. Lutfen kafana takmamaya calis en onemlisi bu. Daha yasinda genc. Orucunuda birakma derim zaten az kaldi bitmesine .

24 yasindayimmm 4. yilimiza giricezz mart ayinda evliligimizde canim ...

Merhaba tatlım bende 2 yıl olacak ocak gelirse bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum
Evleneli 4 yıl olacak ama bebiş yok.. kısır dedikodularına artık kulaklarımda tekrarlıyor
Rabbim şu sahur saati hürmetine tüm isteyenlerine ve bana hayırlısından evlat nasip etsin

Allah dualarımızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda evladımızı sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

bizimde aynı 1 yıloldu aşılama yaptırdık bugün 3. günüm
bu mübarek cumanın ve mübarek ayın hürmetine Rabbim dualarımzı kabul etsin

🙏🙏 innslalahh olurrrr hepimizin bebisii ... Varikosel cok duydum ama henüz arastiramadim ne oldugunu ...
Dur bakalim ameliyattan sonraki haberlerin innsallah iyi gelirrr 😘
Bende kafama takmamaya karar verdimm en azindan sonuc cikana kadar .. Buqün tam adetimin 7. günü sogan kürüne baslicamm oruc zaten tutamiyorum ,mide problemim varr allah nasip edersee kisa günlere baslarim ... Agustosun 8 inde terminim hormon icin sonuclara bakicau ozamana kadar hamile kalirim innsallahhh 🙏🙏
Sne ölee denemediyse deneyelim sogan kürünü innslalah

bizimde aynı 1 yıloldu aşılama yaptırdık bugün 3. günüm
bu mübarek cumanın ve mübarek ayın hürmetine Rabbim dualarımzı kabul etsin

Aminnnn canimmmm innslalahhh 🙏🙏
Nedenn asilama yaptirdiniz ??? Sorun mu vardiii canimmm ?
Aklim almiyo su islerii .. Benimde 1 yil doldu hani ilk aylar sadece korunmayi birakmistik öle gün falan ayarlamadik .. Ama simdi sonn 3-4 aydir aslinda full calisiyoruzz bebek icin 1 gün arayla bunada tam 1 yil denilir mii ki

Mrb canimmm
Zaten bizim psikolojimizi mahveden onlar degilmi 😡😡
Bizde inaniyoruz amaa kisirmiyim hercekten diyee üzülmee ..
Rabbim nasip etsinn en kisa zamanda .. Ama sana tavsiyem kapa kulaklarini disari bosverr ... Erteledim de bebegi .. Ben suan öle yapiyorumm ... Isimden dolayi erteledim diyorum vazgectik diyorum .. Bizim tek hatamiz hemen olucak diye bebek istegimizi sölememiz olduu sizi bilmiyorum ama ben öle yaptim istiyoruz arik diyince simdi herkes sorar oldu .. Simdi vazgectik dedim planlarimiz var dedim ... Amaa korkuyorum tabiki korkmuyo deilim olucak mi olmicak mi ? Die .. Rabbim saglikli bebisler nasip etson bizedee cnimmm 😘😘

evet eşimde varikosel var 1 yıl denir tabi sonuçta 1 yıldır korunmuyosunuz

evet eşimde varikosel var 1 yıl denir tabi sonuçta 1 yıldır korunmuyosunuz

aminn inşallah bizlerde anne oluruzz

Benimde dordun u yilim bitti uc yil vajiydim hi korunmadim ama hamilede kalamadim vaji olup hamile kalanlar var diye bende kalirim sandim. Bir yildir ciddi ciddi istemeys baslayinca vajiyle mucadele ettim alti ayda oyle gecti. Omurde gecti 25 tim 29oldu yasim herkesne bekliyorsun diyor. (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…