1 YIL GEÇTİ.. HALA GEBELİK YOK 🥲

xcxx

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
47
10
25
Kızlar merhaba. Benim artık psikolojim çok bozuldu. 1 yıllık evliyim ve 1 yıldır da çocuk istiyoruz ama olmuyor. Doktora gittim her hangi problem yok. Çok üzülüyorum bu duruma gerçekten. Eşim de çok istiyor çünkü. Devamlı ruhsal olarak savaştayım buda kavga etmekle son buluyor. Eşim hep alttan alıyor beni ama çevre baskısı yüzünden birde olmayınca kendimi çok kötü hissediyorum. 🥲

1 yıl olmadıysa artık tedavilere başlanır hiç sorun olmasa da. Psikolojinizi bozmanıza gerek yok.

Kızlar merhaba. Benim artık psikolojim çok bozuldu. 1 yıllık evliyim ve 1 yıldır da çocuk istiyoruz ama olmuyor. Doktora gittim her hangi problem yok. Çok üzülüyorum bu duruma gerçekten. Eşim de çok istiyor çünkü. Devamlı ruhsal olarak savaştayım buda kavga etmekle son buluyor. Eşim hep alttan alıyor beni ama çevre baskısı yüzünden birde olmayınca kendimi çok kötü hissediyorum. 🥲
Stres bütün hastalıkların başı! Kafana takmazsan eminim ki kısa zamanda olacak. Şükret ki hormonal olarak sorunların yok çok şükür ya olsaydı ? Birde onları düzene sokmak için birsürü ilaçla doktorla uğraşacaktın çevre hep konuşur bunu hepimiz yaşıyoruz en güzeli biz daha düşünmüyoruz deyip geçmek

Stres bütün hastalıkların başı! Kafana takmazsan eminim ki kısa zamanda olacak. Şükret ki hormonal olarak sorunların yok çok şükür ya olsaydı ? Birde onları düzene sokmak için birsürü ilaçla doktorla uğraşacaktın çevre hep konuşur bunu hepimiz yaşıyoruz en güzeli biz daha düşünmüyoruz deyip geçmek
Haklısın ama Herşeyi denedim olması için. Adetim düzenlidir 28 günde bir ovulasyon testleri aldım yumurtlamayı da gördüm ama nafile. Kafama takmayayım diyorum ama adet olunca ağlıyorum devamlı. 🥲

Canım unutman ve kafanı boşaltman lazım stresten uzak durmalısın. Bende bir kaç ay denedim daha adet günüm gelmeden testler yapıyordum tabi sonu hüsran. Sonra düşünmeyi bıraktım unuttum resmen adetim geciktiğini bile sonradan farkettim ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Sende insanlara kulak asma ve sürekli bunu düşünme streste bebek için büyük engel 🤗

Aynı dert aynı hisler bende de vaar. Canım tedavi için hastaneye gitmeye başlarsınız üzülme olur illa ki 🌺 Ovulasyon test ile takip et değerlendir. Ekstra bir şeyleer yapıyor musun kürler vb?

Aynı dert aynı hisler bende de vaar. Canım tedavi için hastaneye gitmeye başlarsınız üzülme olur illa ki 🌺 Ovulasyon test ile takip et değerlendir. Ekstra bir şeyleer yapıyor musun kürler vb?
En son aslan pençesi ve hayıt otu kullandım. Öncesinde zaten enfeksiyon varmıs bende ilaçla iğneyle geçti ama uzun zaman deneyip olmayınca insan illa ki stres yapıyor

Canım unutman ve kafanı boşaltman lazım stresten uzak durmalısın. Bende bir kaç ay denedim daha adet günüm gelmeden testler yapıyordum tabi sonu hüsran. Sonra düşünmeyi bıraktım unuttum resmen adetim geciktiğini bile sonradan farkettim ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Sende insanlara kulak asma ve sürekli bunu düşünme streste bebek için büyük engel 🤗
çok sevindim adınaa. İnsallah benimde artık bi bebeğim olur 22 yasındayım ama yaslandım rwsmen

Maalesef düşükle sonuçlandı canım benimki 😞
Daha yaşında genç bak olmaması için bi sebepte yokmuş. Hep olumlu düşün, kendine yeni bir hobi edin kafanı boşalt. Seni kötü etkileyen insanlardanda uzak dur, en çok onlar stres yaptırıyorlar insana zaten bebek yok mu diye diye 😡 Allah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip eder sana inşallah🙏

22 yaş bunun için endişe edilecek bir yaş değil ki. Olmazsa başka yollar denersiniz çok gençsiniz. Eşiniz de doktora gitsin.

Haklısın ama Herşeyi denedim olması için. Adetim düzenlidir 28 günde bir ovulasyon testleri aldım yumurtlamayı da gördüm ama nafile. Kafama takmayayım diyorum ama adet olunca ağlıyorum devamlı. 🥲
Ağlamaları bende yaşadım şimdiki aklım olsa ağlamazdım.. bol bol dua et gerekirse biraz daha bekleyip tedaviye basla

En son aslan pençesi ve hayıt otu kullandım. Öncesinde zaten enfeksiyon varmıs bende ilaçla iğneyle geçti ama uzun zaman deneyip olmayınca insan illa ki stres yapıyor
Biz ne kaadar stres yapma desek de illa ki oluşuyor. Çevre en önemli etken. Allaah sabır versiin bir an önce kucağın dolsun 😍

Böyle stresli olursanız daha zor olur.
1 yıldır deniyor ve olmuyor ise tedavi süreci zaten başlar. Ancak ilk olarak stresten soyutlamanız gerekiyor kendinizi.
Veren Allah, sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin en kısa zamanda ama bu kadar panik hiç bir sağlık sorunu yokken ancak sizi ve evliliğinizi yorar. Çevredeki baskılara kulaklarınızı kapatın kim ne karışır sizin cinsel yaşamınıza.

Doktora sadece siz mi gittiniz? Eşiniz sperm testi verdi mi? Sorun belki eşinizdedir? Ayrıca hsg cekindiniz mi? Belki tüpleriniz tıkalıdır. Tetkikleri tam yaptırdığınızdan emin olun . Sonra zaten duruma göre doktorunuz tedavi başlatır.

X