Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir erkeğe hediye almak kadar zor birşey yok bence.
Hiç beceremem, hiç tutturamam.
Midesel sürprizler daha cazip geliyor bir erkek için düşündüğümde, lezzeti varsa hoşa gitmeme imkanı yok...
Bir erkeğe hediye almak kadar zor birşey yok bence.
Hiç beceremem, hiç tutturamam.
Midesel sürprizler daha cazip geliyor bir erkek için düşündüğümde, lezzeti varsa hoşa gitmeme imkanı yok...
hergün yemek yapıoruz ama. Tamm yemek ama spnuçta özel şeylerde hazırlıyoruz günaşırı. O yüzden bende yemekli şeyleri sevmiyorum. Artı vşdeolar falanda çok klişeleşti. Konu sahibini bilmem ama ben daha farklı süprizler sevmekteyim.misal şu an aklımda bir günlük bir spa masaj sauna gibi hizmetleri ılan bir yer bulup kendimizi şımartmak (bursada bilen varsa önerilere açığım) yada gokart yada paintball gibi bir atraksiyon düzenlemek:-D
hergün yemek yapıoruz ama. Tamm yemek ama spnuçta özel şeylerde hazırlıyoruz günaşırı. O yüzden bende yemekli şeyleri sevmiyorum. Artı vşdeolar falanda çok klişeleşti. Konu sahibini bilmem ama ben daha farklı süprizler sevmekteyim.misal şu an aklımda bir günlük bir spa masaj sauna gibi hizmetleri ılan bir yer bulup kendimizi şımartmak (bursada bilen varsa önerilere açığım) yada gokart yada paintball gibi bir atraksiyon düzenlemek:-D
Öyle atraksiyonları ben değil de eşim düşünsün, hiç uğraşamam...
Sadece yemek değil ki ya Hû, şeker hamurundan butik kurabiye yapılabilir, üstlerine özel şeyler de konur-yazılırsa daha bir hoş olur, güzel bir pasta yaptırılabilir ne bileyim.
Benden ekmek çıkmaz, zaten bu konuda hiç iddiam da yok, diğer arkadaşlar daha orjinal fikirler verebilir...
Yıl dönümü kutlaması için özel bir sürpriz düşünemedim ama hediye düşünüyorsanız maket yada puzzle önerebilirim.
Eğer maket yapmayı yada puzzle seviyorsa düşünebilirsiniz. Biz sevgilimle iki puzzle bitirdik. Hem beraber vakit geçiriyoruz eğlenceli oluyor hem de ilerde hatıra olarak saklanabiliyor.
Şimdi de bir araba maketi aldık. Biraz deli işi zor evet ama motoruna kadar minik minik birleştirip ortaya tamamen ikinizin emeği bir şey çıktığında keyifli oluyor. Hem paylaşmak bir şey için emek vermek keyifli oluyor. Farklılık da bir yandan