Saç Uzatma Yöntemleri 1 yıl benimle beraber saç uzatacak arkadaslar arıyorum...

ben de varım :) inşallah 1 yılda istediğimiz gibi olur eklediğiniz resimdeki modelden olacağını düşünerek kestirmiştim saçımı ama kuaför mahveti :47: :47: uzatmaya karar veridm bende...

ay süper yaaa 5 haftada 3 cm uzaması harika bıotin kaç mg olanının kullanıyorsunuz bir de solgarın biotınini mi kullanıyorsunuz ben de başlayayım?

ay süper yaaa 5 haftada 3 cm uzaması harika bıotin kaç mg olanının kullanıyorsunuz bir de solgarın biotınini mi kullanıyorsunuz ben de başlayayım?

evet solgar 5000 mg kullanıyorum 4 cm uzadı 2 ay oldu şimdi röfle yaptırdım çok kalıtelı bı malzeme kullandı hiç bi yıpranma yok çok sık röfle var ana saçım az görünüyo bu benı cok mutlu ettı artık arkadan asla kestırmem önlerden 3 kez aldırdım ama mılım mılım şimdi katlı bı model oldu öncekısayfaya modelımın resmını koydum yazın yıne röfle yaptırıcam sarı benı en azından mutlu edıyo kımseyede çaktırmıyorum çok sevıyomusum gıbı yapıyorum kısa saçı ama çok kötü ıkı ay gecırdım şimdi arkam kapandıya çok şükür beklerım bundan sonra zaten şimdilik sadece omuzlarıma gelsın sarısarı sacım yeter dıyorum....

saçınızı istediğiniz kadar kesen kuaför bulmuşsunuz ne güzel benim hep çok kısa kesilir istemesem de artık hiç kuaföre gitmiycem bakalım ben de alayım biotın ve başlayayım. turplu saç uzatma formülü okudum burda siz de gördünüz mü? onu da deneyebilirim bakalım gerçi biraz iğrenç ama.

Ah bu foto benıde yaktı cok hos diye aklım takıldı beckam modeli kestirdim 1 yıl oldu hala uğraşıyorum Allahtan ensem kapandı bır sene oldu bu resimdeki gibi kestireli ah ah kafama tüküreyim neyse uzamaya başladı tabıı sureklı sinameki yaptım forumda okuya okuya arada yağ karışımı yapıyorum hardal maskesi yapıyorum hatta konu açtım bakabilirsin o maske de çok güzel simdi vitamin kullanıyorum centrum genel vücut güçlendirici umarım artık omuzlarıma gelsin uzasın 11 ayda 13 cm uzadı bu arada ama ensem jiletliydi yani ordan ölçtüm en düzenli sinameki yaptım hardala yenı başladım bende katılıyorum bakalım sonuçları yazarım .

benımde ensemkapandı birazcık.. ama artık saçımın arkasından hiç kestırmem sadece önlerden.. bugun bım den glıss saç spreyı aldım keratınlıymış röflelı olduğu için saçım kırılmadan uzasın dıye...

3 yasında ve 4 aylık ıkı bebegım var kür uygulayamıyorum. eskıden 10 a yakın yag karışımı, bemıx evıgen bepanten, sınamekılı karışım uyguluyodum oylelıkle kürek kemıklerımın altına gelmıştı bı anlık hevesle kestırdım. zamanım yok ama bıotın ıyı geldı onun dışında zaten herzaman mavı su kullanırım saçımı tararken yolmayım dıye şimdi glıss aldım oda daha ıyıymiş...

elseve mucizevi yağ da güzel tavsiye ederim

3 ay oldu saçımıkestırelı bugun saçım arkadan toplanıyo enseden degıl çok şükür daha yukardan uzuyo daha barısıgım kendımle bı de röflelıyım hatta fırsat vermıyorum bu halımle süslüyorum saçımı dıyodumya bana bakıp ımrenıp sacını bnm gıbı kestıren arkadasım var belındeydı saç bın pişman çok mutsuz olmuş.. ben sevmıyorum dememıştım de kullanıssız demıştım kestırme demıştım dayanamamış....