• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yaştan itibaren hangi sütü kullanacaksınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

1 yaştan itibaren hangi sütü kullanacaksınız?

• 1 yaş devam sütü-nestle-pınar

OY: 5 23,8%
  • aptamil junıor/bebelac junıor

OY: 7 33,3%
  • uht inek sütü

OY: 9 42,9%

• Ankete Katılan
    21

dandini28

bebek kuşum,buruşuğum
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
1.024
11
358
Kocaeli
selam anneler,1 yaştan itibaren hangi sütü kullanmaya başlayacaksınız?1 yaş devam sütümü?1 yaş devam maması mı yoksa uht inek sütü mü?teşekkürler

walla inek sütü kullanacaktım ama bizim seçimimize bakmıyor kızım içmiyor maalesef
biz de yoğurt ayran peynirle takviye ediyoruz
hazır mama devam sütü falan kullanmıyorum

aptamili oğlum içmedi ,bebelac ı da çok beğendi diyemeyeceğim fakat ilerki yaşlarda belki içer.içmezse köyden keçi besleyen birinden keçi sütü alacağım.

Pastorize günlük inek sütü kullaniyorum.Bazende uht keçi sütü.ıçmiyor bizimkiside.Ben ya gece tahilina yada kahvalti karişimina katiyorum sütü.

Hazır mama hiç kullanmadık onlar da inek sütünden yapılıyor zira...
1 yaşından çok önce inek sütü vermeye başladım ben. Direk hiç içmedi ama
muhallebisine yada kahvaltısına kattım. Pınar yada İçim UHT sütlerden. Pınarın6-12
1 yaş üstü özel vitaminli sütleri var. Onları kesemize zarar olarak görüyorum nihayetinde
vitaminini veriyorsan güvenilir bir marka normal kutu süt işini görür.

Ben 1 yaş sonrası aptamil kullandım. Sonra aptamil fazla kalorili olduğu için kesmek zorunda kaldık ve çocuk sütüyle devam ettin. Nestler Pınar çocuk sütü. 2 yaşına 2-3 ay kala normal kutu sütlerden kullanmaya başladık.

canım ben bu gdo ları okuduktan sonra ela ya hiç uht süt vermedim ve diyorum ki keşke önceden bilseydim uht sütlerin zararını...
köyde çalışıyorum köyden temiz olduğunu düşündüğüm bir yerden süt alıyorum artık eve gelince kaynatıyorum 2 günde bir alıyorum...maşallah ela da içti korkuyordum içmezse diye..
sende yapabiliyorsan bu şekilde köy sütü bul derim...

bende günlük şişe süt veriyorum eve kutu süt ve hazır yoğurt sokmuyorum kızım aman aman süt içmiyo ama yinede balla falan içirmeye çalışıyorum yoğurtla arası çok iyi ama

ikra cım keşke bilsem bende en baştan şişe süt verirdim napar ne eder bişeyler yapardım.çok can sıkıcı gerçekten ya.ne yedirip ne içireceğimi şaşırıyorum.

bende sütaş pastörize günlük süt kullanıyorum tatlı puding yapacaksam bile onu alıyorum bakkal bize çalışıyo zaten hergün 4 şişe süt girer eve bizim diğerlerini eve sokmadım hiç

bazen pastörize günlük süt veya uht organik sütlerden ve bazen de aptamil junior şişelerden veriyorum...kaydirigubbakcemile5

ikra cım keşke bilsem bende en baştan şişe süt verirdim napar ne eder bişeyler yapardım.çok can sıkıcı gerçekten ya.ne yedirip ne içireceğimi şaşırıyorum.

haklısın canım özellikle bu gdodan sonra benimde kafam bayağı karıştı şimdi dikkat etmeye çalışıyorum ama nekadar dikkat etsekde başka şekilde karşımıza çıkıyolar allah yardımcımız olsun

Back