Bebek Beslenmesi 1 yaşından sonra inek sütü mü ? devam sütü mü?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevilenolmak

çağanımmmmmmm
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
319
2
66
Ankara
selamlar,

oğlum 1 yaşını doldurdu. 7 aylıkken emmeyi bıraktı ve devamsütü + ek gıdalarla beslendik. çok şükür gelişimimiz iyi. peki şimdiden sonra ? sizce devam sütü mü inek sütü mü goruslerınızı bekliyorum hanımlar...

selamlar,

oğlum 1 yaşını doldurdu. 7 aylıkken emmeyi bıraktı ve devamsütü + ek gıdalarla beslendik. çok şükür gelişimimiz iyi. peki şimdiden sonra ? sizce devam sütü mü inek sütü mü goruslerınızı bekliyorum hanımlar...

benim sutum azdı basından berı aptamil de vermek zorunda kaldım hep.şu anda bazen aptamıl verıyorum bazen ınek sutu,inek sutunu cok verdıgımde bazen ıshal yapabılıyor o nedenle aptamıl de verıyorum arada
çocuk doktoru kadir tuğcu inek sütünü öneriyor,istersen bir araştır derim

selamlar,

doktorlar genelde 1 yaşına kadar anne sütü ve(veya) destek olarak aptamil tarzı bebek mamalarını öneriyor 1 yaşından sonra keçi sütü veya günlük süt içirebiliyoruz. bizde birinde 1 yaşından itibaren diğerinde 18aylıktan itibaren mamayı bıraktık keçi sütü ve günlük süt içirmeye başladık.

Back