• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 1 yaşındaki kızımı araba tutuyor :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tektanem

AyşegüL
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
305
4
118
Ankara
kızım ne zaman arabaya binse 2 dk. sonra öğürmeye başlıyor ve kusuyor.çantamda her zaman poşet bulunduruyorum.en kısa mesafeler bile gözümde büyüyor.bebeği böyle olan ve çare bulan anneler varmı.doktora sorduğumda zamanla geçer demişti kızım o zaman 6 aylıktı ama geçmiyor.

eczaneye sordum bugün metpamid adında şurup varmış çocuklar için aldım hemen.denemek lazım ne kadar işe yarıyor.

eczaneye sordum bugün metpamid adında şurup varmış çocuklar için aldım hemen.denemek lazım ne kadar işe yarıyor.

Merhaba ,

Çocuğum yok ama yiğenimden deneyimli olarak bilgi vermek istedim, 8 yaşındaki kız yiğenim doğdunu günden 5-6 yaşına kadar sürekli arabaya bindiğinde kusuyordu bebek olduğu halde , dr götürdüğümüzde sinir sistemindeki hassasiyetliğinden de kaynaklanabilir dedi ve ilaç verdi şu an hatırlamıyorum hangi ilaç olduğunu ama işe yaramadı:( ancak bir iki senedir böyle bir sıkıntı yok büyüdükçe azalmaya başladı, sürekli camdan dışarı tutarak yolculuk yapıyordu...eminim ki senin de bebişin birkaç sene sonra bırakacak bunu yoksa işin çok zor :((

o şuruptan var bende hatta hamileliğimde çok kötü bulantılarım vardı dr hapını da verdi 4 aylık bir bebeğim daha var şu ara dışarı çıkamam siz deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirm

o şuruptan var bende hatta hamileliğimde çok kötü bulantılarım vardı dr hapını da verdi 4 aylık bir bebeğim daha var şu ara dışarı çıkamam siz deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirm

canım o şurubun içeriğinde hamileleik bulantılarına karşı kullanılmamalıdır diyor.farklı bir şurup olmasın bildiğim kadarıyla hamileleikte gaviscon yada renie duo kullanılıyor ama bilemem tabi doktorun verdiyse.bakalım hiç sevmediğim araba yolculuğunu aceleyle bekliyorum hafta sonu çıkarız ancak.sonucumuzu yazarım.

canım o şurubun içeriğinde hamileleik bulantılarına karşı kullanılmamalıdır diyor.farklı bir şurup olmasın bildiğim kadarıyla hamileleikte gaviscon yada renie duo kullanılıyor ama bilemem tabi doktorun verdiyse.bakalım hiç sevmediğim araba yolculuğunu aceleyle bekliyorum hafta sonu çıkarız ancak.sonucumuzu yazarım.

gerçi hapını demişsin ama.

evet hapıda var korkudan kızı dışarı çıkaramıyorum zaten iki çocukla daha zor ikisini alıp hiç çıkmadım yani uzağa gitmedm seni sabırsızlıkla bekliyorum

çok üzüldüm sinirim bozuldu eskiden küçük diye çıkamazdık şimdide bulantı eşimle gezmeyi de çok severiz oysaki araba farz oldu galiba herneyse çok teşekkür ederim allah yardımcımız olsun:50:

ay çok zor bir durum. umarım bir çözüm bulunur. biz de gezmeyi çok seviyoruz(doğduğundan beri hep gezdik) gerçi bebeğim daha 4,5 aylık bundan sonra nasıl olur bilemem. en küçük kuzenimi(10 yaşında) ben bildim bileli araba tutar, hala da. gerçi annesini de çok tutar ve çok sık araba kullanmazlar.(kasaba da oturdukları için gün içinde hiç kullanmıyorlar tahmin edersiniz) bazen genetik mi diye düşünüyorum, bazen de küçüklükten alışkanlık olmadığı için mi...

Aslında çıkamadım desemde kızım istanbulda mart 5 doğumlu topu topu 1 ay anca evde kalmışızdır sonra gezdik gop sultanahmet eyüp ama o zaman sorun yoktu 2 3 aydır çıktı anlamıyorum neden kısa mesafeye bile çıkamıyor

ewt benim kızımda doğduğundan beri arabada 10 aylığa kadar hiç bişeyi yoktu son aylarda çıktı bu mide bulantısı.ben arabaya binmeden 20 dk.önce içirmiştim şurubu.acaba 1 saat önceden versem faydsı olurmu.bide öyle denicem

Back