1 yaşın da bebeğiniz kaç kilo ve kac numara bez kullanıyorsunuz anneler

duygutekin1336

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
150
18
13
27
ben şuan sleepy natural 6 beden külot bezini kullanıyorum bebegimin kilosu 10 buçuk.. 7 numarasına geçsem mi diye düşünüyorum çünkü kalçasını kapatan koruma bariyerlerin olduğu bölge kalçasinı tam kapatmıyi küçük geliyor artık 7 numarası rahat olur diye düşündüm yoksa başka bezemi geçsem

1 yaş 10.200gr biz premium care 5 numara kullanıyoruz memnunum

7 mi 10.5 kiloyuz 4 numara sleepy kullaniyoruz

7 çok büyük gelir kilosuna göre. 12,5 kiloyuz sleepy 6kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık

7 çok büyük gelir kilosuna göre. 12,5 kiloyuz sleepy 6kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık
anladım cnm ama 7 numaranın çok büyük geleceğini düşünmüyorum çünkü sleppy markası kalıp olarak dar ve küçük olduğu için 7 numara bi tık büyük olsada rahat edecegini düsünüyorum belinden dolayi tam rahat kapatir diye dedim fiyat acisindan da bez uygun diye

7 mi 10.5 kiloyuz 4 numara sleepy kullaniyoruz
siz kac ayliksıniz cnm ? sizin bebeginizde 10 bucuk kilo olabilir ama kalıp olarak benim bebeğimin beli biraz kilolu sanırım sleepy natural 6 beden şuan oluyo ama kuçük geliyo bariz belli her bebek ayni kiloda olabilir ama demek benimkisi vücut yapısından heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…