• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yaşın da bebeğiniz kaç kilo ve kac numara bez kullanıyorsunuz anneler

duygutekin1336

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
150
18
13
27
ben şuan sleepy natural 6 beden külot bezini kullanıyorum bebegimin kilosu 10 buçuk.. 7 numarasına geçsem mi diye düşünüyorum çünkü kalçasını kapatan koruma bariyerlerin olduğu bölge kalçasinı tam kapatmıyi küçük geliyor artık 7 numarası rahat olur diye düşündüm yoksa başka bezemi geçsem

ben şuan sleepy natural 6 beden külot bezini kullanıyorum bebegimin kilosu 10 buçuk.. 7 numarasına geçsem mi diye düşünüyorum çünkü kalçasını kapatan koruma bariyerlerin olduğu bölge kalçasinı tam kapatmıyi küçük geliyor artık 7 numarası rahat olur diye düşündüm yoksa başka bezemi geçsem
1 yaş 10.200gr biz premium care 5 numara kullanıyoruz memnunum

7 mi😳😳😳 10.5 kiloyuz 4 numara sleepy kullaniyoruz

7 çok büyük gelir kilosuna göre. 12,5 kiloyuz sleepy 6kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık

7 çok büyük gelir kilosuna göre. 12,5 kiloyuz sleepy 6kullanıyoruz hiç bir sorun yaşamadık
anladım cnm ama 7 numaranın çok büyük geleceğini düşünmüyorum çünkü sleppy markası kalıp olarak dar ve küçük olduğu için 7 numara bi tık büyük olsada rahat edecegini düsünüyorum belinden dolayi tam rahat kapatir diye dedim fiyat acisindan da bez uygun diye

7 mi😳😳😳 10.5 kiloyuz 4 numara sleepy kullaniyoruz
siz kac ayliksıniz cnm ? sizin bebeginizde 10 bucuk kilo olabilir ama kalıp olarak benim bebeğimin beli biraz kilolu sanırım sleepy natural 6 beden şuan oluyo ama kuçük geliyo bariz belli her bebek ayni kiloda olabilir ama demek benimkisi vücut yapısından heralde

Back