Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ana olmak çok zor ya habire bir etkinlik aksiyonOğlum 1 yaşında ilk çocuğum nasıl aktiviteler yapmalıyım nasıl oyunlar oynamalıyım eğitici öğretici oyun kartları aldım sürekli gösteriyorum konuşuyorum ama ilgisini çekmiyor
Aynıı bulaşık makinasını açıyorum hemen geliyor elektrikli süpürge çalışınca peşimde dolanıyorCanım benim bebeğim de etkinlik.kitap okuma gibi şeyler ilgisini çekmiyor elektirik süpürgesini calistiralim. Eline kirli sepetine alsın suruklesin. Ben orada topla oynatmaya çalışırken o gidiyor dolap karıştırıyor
Oyun kartları dediğim renkler hayvanlar eşyalar resim türkçe ve ingilizce yazılı cırt cırt kitap aldım onları yerlerinde çıkartıyor ama geri takmıyor daha bilmediği için sesli hareketli oyuncaklardan korkuyor top havuzu var su dolduruyorum oynuyor ama çabuk sıkılıyor Zor ya ama bu günleri geri gelmiycekOyun kartları bir yaş için çok uygun değil sanki daha erken aylarda daha çok ilgisini çeker onlar. Bul tak oyuncaklar olabilir top atma bişeyleri sökme vs olabilir sesli oyuncaklar vs de ilgisini çekebilir hep de eğitici olmaz arada da eğlensin
Oğlum 1 yaşında ilk çocuğum nasıl aktiviteler yapmalıyım nasıl oyunlar oynamalıyım eğitici öğretici oyun kartları aldım sürekli gösteriyorum konuşuyorum ama ilgisini çekmiyor
Bu modellerde böyle demekkiAynıı bulaşık makinasını açıyorum hemen geliyor elektrikli süpürge çalışınca peşimde dolanıyor
Bebek oldukları için dikkat sürekli çok kısa. Sürekli etkinlik olmuyor ya zaten oldugu kadar yap Hem çocugun kendi kendine oynamaya incelemeye de ihtiyacı var gün içinde kendi hayatına dahil et 1 yaşındaysa orayı burayı karıştırmaya başlamıştır değişik şeyler ilgisini çeker kızım da bir yaşında mutfaktayken mutfak eşyaları kapaklar falan veriyorum evdeki farklı görmediği şeyleri veriyorm zarar vermeyecek onlarla takılıyo bi süre mesela ses çıkaracak şeyler veriyorm yere vuruyo işim bitince salona geçiyoruz biraz da oyuncak oynuyo falan sonra kendi kendine de takılıyo ben de oturuyorum çayımı içiyorum full etkinlik sürekli öğretici şeyler yapılmıyo o instagramdaki gördüklerine aldanma :) onla sürekli iletişim halinde ol birlikte vakit geçirin kaliteli zaman geçirmiş olursunuz zatenOyun kartları dediğim renkler hayvanlar eşyalar resim türkçe ve ingilizce yazılı cırt cırt kitap aldım onları yerlerinde çıkartıyor ama geri takmıyor daha bilmediği için sesli hareketli oyuncaklardan korkuyor top havuzu var su dolduruyorum oynuyor ama çabuk sıkılıyor Zor ya ama bu günleri geri gelmiycek