• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 1 yaş ve inek sütü..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fb_qirL

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
613
9
318
İstanbul
merhaba hanımlar kızım 13 aylık bebelac mama verıyorum tabı ek gıda da verıyorum yemek,yogurt,meyve vs. benım merak ettıgım mama yerıne inek sutu vermelımıyım 1 yas oncesi zararlı oldugunu bılıyorum ama 1 yas sonrası ıcın bılmıyorum doktora sorma fırsatım olmadı o yuzden k.k annelerıne sorayım dedım sız verıyormusunuz?

canım doktor diyoki 1 yaşına giren bebekler günde 500 ml inek sütü kesin içmelidirler diyo bende 250 ml sütün içine 5 adet b,isküvi katıp veriyorum öyle çok seviyo bence inek sütü daha iyi süt verdim vereli bizim kız daha tombiş oldu benim kide 12 aylık canım :)

allah analı babalı buyutsun canım ne zaman buyucek derken masallah 1 yasına ne zaman geldı dıyorum :) hemen süte gecmek olmaz ama dimi alıstıra alıstıra gecmek mi lazım ?

Back