Ayakkabı da yanında gönderilecektir sadece doğum gününde birkez giyildi ayakkabı sıfırı 20 tl kaçırmayın derim çok güzel model piyasa fiyatının yarısının altında bu modelde tütü özel yapım
Realizmgercekten cok guzelmis sehir disindayim o yuzden sana soz vermimeyim,olmadik aksilikler oldu,alici var ise beni beklemeyin,mhcup olmk istemem,alicak olan rkadas iyi gunlerde kullasiben cok egendim ama kismet degilmisss,cok guzel,zaten babasi 15 gundur ne ariyor ne soruyorrr ,o yuzden neyseeeeee
merhaba sakaryadayım ben fiyatı belirlerken kargo parasını düşünerek belirlemeye çalışıyorum normalde sıfırına göre yarı fiyatından bile az şu haliyle emin olun sırf bodysi 30 tl ye bana mal oldu ayakkabılar ayrı alındı ama uyumlu.50 tl den düştü fiyat 1 saat kadar giyildi alanın çok beğeneceğini düşünüyorum. tütü etek olduğu için kutu ile göndereceğim 9-10 tl tutar kargo
kızınızın resmi var mı bu elbiseyle, mail adresimi özelden göndersem yollar mısınız? eteğin duruşunu görmek istiyorum.[/QUOT
merhaba özelden mail adresinizi yazarsanız gönderirim tabiki fikir olur
kızınızın resmi var mı bu elbiseyle, mail adresimi özelden göndersem yollar mısınız? eteğin duruşunu görmek istiyorum.[/QUOT
merhaba özelden mail adresinizi yazarsanız gönderirim tabiki fikir olur