Bebek İkinci El 1 yaş tütü takımı 40 tl ....kaçırmayın

REALIZM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
858
1
68
Sakarya
Ayakkabı da yanında gönderilecektir sadece doğum gününde birkez giyildi ayakkabı sıfırı 20 tl kaçırmayın derim çok güzel model piyasa fiyatının yarısının altında bu modelde tütü özel yapım

Eklentiler

• $792320_159395864266434_1573366306_o.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 3.322
Realizmgercekten cok guzelmis sehir disindayim o yuzden sana soz vermimeyim,olmadik aksilikler oldu,alici var ise beni beklemeyin,mhcup olmk istemem,alicak olan rkadas iyi gunlerde kullasiben cok egendim ama kismet degilmisss,cok guzel,zaten babasi 15 gundur ne ariyor ne soruyorrr ,o yuzden neyseeeeee

peki anladım ben teşekkür ederim umarım sorununuz çözülür. tütü seti 40 tl satışta arkadaşlar ayakkabısıda yanında gönderilecektir

slm hangi ildesiniz ürünü beğendim birazda indirim yapar mısınız farklı şehirlerde kargo yüksek oluyo ben afyondayımda

peki anladım ben teşekkür ederim umarım sorununuz çözülür. tütü seti 40 tl satışta arkadaşlar ayakkabısıda yanında gönderilecektir

merhaba,

kızınızın resmi var mı bu elbiseyle, mail adresimi özelden göndersem yollar mısınız? eteğin duruşunu görmek istiyorum.

slm hangi ildesiniz ürünü beğendim birazda indirim yapar mısınız farklı şehirlerde kargo yüksek oluyo ben afyondayımda

merhaba sakaryadayım ben fiyatı belirlerken kargo parasını düşünerek belirlemeye çalışıyorum normalde sıfırına göre yarı fiyatından bile az şu haliyle emin olun sırf bodysi 30 tl ye bana mal oldu ayakkabılar ayrı alındı ama uyumlu.50 tl den düştü fiyat 1 saat kadar giyildi alanın çok beğeneceğini düşünüyorum. tütü etek olduğu için kutu ile göndereceğim 9-10 tl tutar kargo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…