Bebek İkinci El +1 yaş kitap, tahta puzzle ve eğitici oyuncaklar arıyorum.

mavimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.255
19
158
40
1 yaş üstü kitap, tahta puzzle ve eğitici oyuncaklar arıyorum. oyun çiti, havuzların içine konan 100lü toplardan ve pota da olabilir. tşk ederim şimdiden

benim oyuncaklar konulu başlıkta ahşap puzzle var canım..ayrıca birde hayvan puzzle var onu eklemedim ilgilenirsen mail atım..

elinde olan yok mu? kullanılmış ama hasarsız da olabilir.

Evet şimdi çektim resimlerini sıra sıra ekliyorum:
Playskoolun meşhur bir oyuncagı.. İsmini hatırlamıyorum şimdi neşeli çarklar mıydı galiba, oğlum çok oynadı bununla inanılmaz. Yani o tüm eğitici oyuncaklar içinde en sevdiğimiz en dikkatini çeken bu oldu..90 a almıştık galiba 35 tl diyebilirim. ( sarı topunu bulamadım bu saatte ama bulurum diye tahmin ediyorum.

Ahşap puzzlelar sadece birisinin bir parçası eksik zaten farkedeceksiniz. Onu da bulamadım bu saatte yollamadan tekrar bakacağım. Baya hüyük bunlar.. 2 karışa 1 karış gibi düşünebilirsiniz ölçülerini 4 tanesi 25 tl ...

Kutulu ahşap puzzle çocugun altını ustunu kafasını takıyorsun. Alternatşf seçenekler var kutunun şçinde toplam 4 er tane galiba.. 8 tl

Yiyecekler ve hayvanlar kitabı. Tanesi 9 dan almıştım hiç kusursuz ikisi 10tl.. Kalın sayfalı kaliteli

Bir de fisher price in müzikli şarkılı kitabı var.. O da piyasa da 50tl, 20tl diyebiliriz. Eksiksiz sorunsuz. Ancak belirteyim yıkama şansınız yok çünkü bozulur sesi.. Silebilirsiniz...

Elimde bir de pilsanın 7,5 cm çapında oyun toplarından var, 500lük çuvalın yarısı dolu yani ortalama 250tane ama biraz azdır biraz çoktur bilemem :)) sayamam da onları :))) çuvalın yarısını biz hiç kullanmadık fazla almışım. Normalde 500lusu 99 tl , 100luleri de 30tl civarı olması lazım. ben yarısını 30dan yollayabilirim ama dediğim gibi yarıdan biraz fazladır bşraz azdır tam sayısını soyleyemem yarım çuval duruyor:) onun resmini çekemedim depoda kapalı çünkü!!

Hepsini bir arada görmeniz için yani boyutlarını kestirebilmeniz açısından toplu bir resim de ekliyorum.

Tabii ki tekliflerim öncelikle sizin için ama sizin ilgilenmedikleriniz için diğer arkadaşlara da duyurmuş olayım. Bizim bunlarla işimiz bitti, hepsini öğrendik. Artık bunları yollayalım abi oyuncakları alalım...

Cevap bekliyorum sizden, iyi geceler...

Eklentiler

• $image.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 485
  • $image.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 437
  • $image.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 401
  • $image.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 403
  • $image.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 434
aynı anda yazmışsınız :) eğer almazsa kitapları haber vereceğim size arkadaslar...

Bende bütün oyuncaklarınıza almak istiorum.
Arkadaş almazsa hemen almak istiorum. Haber bekliorum sizden.
Özeldende msj atttım size

horozun altında aynı resim var bakarak yerleştiriyorsunuz

iki puzzle ın farklı hayvan desenliside var

Son düzenleme:

çarklar haricindekileri aldım arkadaşlar. kargo elime ulaştı tşk ederim canım, hediyen için de tşk ederim.

ihtiyaçlarımı karşıladım, yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim. admincim konumu kapatabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…