Bebek Beslenmesi 1 yaş için vitaminn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

edanur_24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
182
2
66
İstanbul
mrb arkadaşlar kızım 1 yaşında 9,500gr. yemeği reddediyor sadece emmek istiyor. supravit kullandık iştah iyiyidi bıraktık yine kesildi. balomega şurup aldım ama iştah açmadı. siz hangi vitamin veya balık yağı kullanıyorsunuz. lütfen paylaşınnn

mrb arkadaşlar kızım 1 yaşında 9,500gr. yemeği reddediyor sadece emmek istiyor. supravit kullandık iştah iyiyidi bıraktık yine kesildi. balomega şurup aldım ama iştah açmadı. siz hangi vitamin veya balık yağı kullanıyorsunuz. lütfen paylaşınnn

Benim kızım 14 aylık 7.100 gr çok şükür sağlığı yerinde ama oda anne sütünden başka birşey içmiyo açıkçasi ben vitamine karşıyım çünkü ilerde fazlasiyla geri döner çok kilolu olur zaten götürdüğümüz dr da vitamin vermedi demir ilacı verdi onu kullanıyoruz

balık yağını mutlaka kullanırım,marka farketmez,oranlarına bakmanız yeterli.Bir de proviteC kullandım son olarak.İçeriği hoşuma gitti.Nar suyu,arı sütü,çinko,dut pekmezi,üzüm çekirdeği,siyah havuç suyu ve c vit. var.Vitaminleri doğal yoldan alması en güzeli tabii ama omega 3'ü bu zamanda besinlerden doğal olarak almak mümkün değil .Polen,arı sütünün de faydası tartışılmaz bile.C vitamininde de fazlası zaten idrarla dışarı atılır,çocuk için sorun oluşturmaz yani.Çok iştahsız diyorsanız kullanın derim.Ben çorbalarına karıştırıyorum poleni,direk yiyemiyorsa öyle verin.

balık yağını mutlaka kullanırım,marka farketmez,oranlarına bakmanız yeterli.Bir de proviteC kullandım son olarak.İçeriği hoşuma gitti.Nar suyu,arı sütü,çinko,dut pekmezi,üzüm çekirdeği,siyah havuç suyu ve c vit. var.Vitaminleri doğal yoldan alması en güzeli tabii ama omega 3'ü bu zamanda besinlerden doğal olarak almak mümkün değil .Polen,arı sütünün de faydası tartışılmaz bile.C vitamininde de fazlası zaten idrarla dışarı atılır,çocuk için sorun oluşturmaz yani.Çok iştahsız diyorsanız kullanın derim.Ben çorbalarına karıştırıyorum poleni,direk yiyemiyorsa öyle verin.

canım doktor mu önrdi proviteci sen mi aldın. bir yan etkisi olmaz değil mi. bende almayı düşünüyorum. bir dr senin çocuğun kaç yasında canım

kendim aldım canım,eczaneden bir çoğunun içeriğine baktım,bu hoşuma gitti,değişik geldi.Oğlum 4.5 yaşında.Poleni ve balık yağını yıllardır kullanırım

Canım bebeğine doğal bir ürün verdiğine emin olabileceğin içinin rahat edeceği bir ürün tavsiye edebilirim sana absorbent-C benim küçük kardeşim yıllardır kullanıyor kolay emilen bir çiğneme tableti üstelik tadı da çok güzel şeker gibi. gerçek c vitamini olduğuna emin olabilirsin bak burada var.

Çocuğuma MULTİTAB kullanıyorum,görünüşte ve kilo olarak 2 yaşındaki bir çocuk kıvamında, ama bu vitamini kullanmamdaki sebep çocuklar diş çıkarma döneminde çok hassas oluyorlar. Hastyalıklaraa karşı daha dirençsiz, daha az yeme eğilimi gösteriyorlar bu nedenle en azından bu kullandığım vitaminle daha da dinç bir şekilde atlatıyoruz durumu ayrııca içerisindeki vitamin ve minerallerle diş çıkarmasına da yardımcı oluyor,Süreç kısalıyor. tavsiye ederim.

Back