Bebek İkinci El 1 Yaş doğumgünü kostümü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 1 yaş doğumgünü partimizde konseptimiz uğur böceğiydi sadece o gün 2 saat giyildi kıyafet üzerindeki bolero kostüme dahil değil ilgilenenler benimle irtibata geçebilirler...

kızlar 1 yaş doğumgünü partimizde konseptimiz uğur böceğiydi sadece o gün 2 saat giyildi kıyafet üzerindeki bolero kostüme dahil değil ilgilenenler benimle irtibata geçebilirler...

kızım henü z 6 aylık ama kısmetse bir yılıda dolacak. çok hoşuma gitti. fiyatı nedir. ayakkabılar dahilmi

kızım henü z 6 aylık ama kısmetse bir yılıda dolacak. çok hoşuma gitti. fiyatı nedir. ayakkabılar dahilmi

canım ayakkabılar dahil değil ama istersen kırmızı ayakkabıda var elimde doğumgünü için almştım ama malum benim kızçe biraz tombul olduğundan o dönemler pek giyemedi açıkçası fiyat konusunda ne diyeceğimi bilemedim ilk defa böyle bişeye girişiyorum şöle söliim ben bu kostümü 100 tl ye almıştım sen ne kadar vermeyi düşünürsün bi orta yol bulalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…