• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 1 yas dogum gunu

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
merhaba kızlar oglum Poyraz Efe 19 gun sonra 1 yasına gırecek
bende hazırlıklar nerdeyse 2 ay oncesınden basladı
Nette cok bakındım susleme yapıp satanlara
Çok pahalı fıyat verdıler
Ama cokda hosuma gıdıyordu
Ve karar verdım kendım yapmaya ordan tabıkı kopya cekerek suslemelerımı kendım yaptım
buraya yazmamım nedenı yapmak ısteyenlere fıkır olsun dıye
ayrıca kendı el emegınızın olması ınsanı dahada duygulandırıyor
dusunsenıze ılerde oglum annem benım ıcın neler neler yapmıstı dıyıp belkı zamanı geldıgınde kendı cocuklarına gosterecek

SIRA GELDI YAPTIKLARIMI GOSTERMEYE

mesela cupkekler ıcın sablon hazırladım renklı cıktısı aldım teker teker kesıp kurdana yapıstırdım bayrak gıbı

normalde bıraz daha buyuk yuklerken kucuk ayarladım

bunlarıda pıpetlerın uzerıne yapıstırmak ıcın hazırladım sert olsun dıye arkasına renklı karton yapıstırdım sılıkon tabancasıyla pıpetlere yapıstırdım

aynı bu teknıkle bırde bardaklarımın uzerıne yapıstırdım mıka olan bardaklara resım cekınce koyacam

sonra renklı kartonlarla afıs yaptm ıyıkı dogdun poyraz efe dıye

tabı unutulmaz sey keceyle kıyafet tasarlama rengarek kece aldım tanesı 1 bucuk mılyona bayada var netten harf sablonu ındırdım cıktısı aldım ve uzerıne koyup kestım

OLDUMU SANA GUZEL BIR TSIORT

DAHA SONRA MEVLUT VE DOGUM GUNUNDE SEKER YAPAMADIGIM ICIN DEGISIK BIRSEY OLSUN DIYE COK UYGUN FIYATA MAGNET VE DAVETIYE BASTIRDIM HERSEY DAHIL 55 TUTTU 30 DAVETIYE 32 MAGNET

MAGNETLERIMI TABIKI BU SEKILDE VERMIYECEM SUSLEYIP VERMEYI DUSUNUYORUM AMA KARARSIZIM

ACABA TULLEMI SUSLESEM YOKSA KESE ALIP ICINE MI KOYSAM SU SEKILDE

Son düzenleyen: Moderatör:
DAHA BITMEDI TABIKI HAZIRLIKLA BIR SURU UZERINDE HAPP BIRTDAYLI BALONLAR ALDIM 75 TANE TAVANA YAPISTIRCAM YARISINI YARISI YERE KOYCAM
KOMFETI ALDIM PASTA KESILIRKEN
PECETELIK YAPTIM KECEDEN

MAVININ TONLARI TULLER ALDIM MASAMI VE SANDALYELERIMI SUSLEMEK ICIN AYRICA GIRIS KAPISINIDA SUSLEYECEM

O YUZDEN YOLDA BULDUGUM BIR SUNGERI KAPIP EVE GETIRDIM VE BIR SEKILINE KOYDUM O DAHA YAPIP ASAMASINDA AMA GENEDE TASLAK OLARAK GOSTERIYM

ILK ONCE RENKLI YAPISKAN KAGITLA KAPLIYIP SONRA TULLE SARICAM BUNU

Ooo maşaallah ne güzel şeyler hazırlamışsın.. Çok heveslendim ya benim kızımda doğsunda bende yapayım ona..:21:
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık oğlunun yeni yaşıda şimdiden hayırlı olsun.. :71:

elinize sağlık çok güzel şeyler düşünüp yapmışsınız inşallah sorunsuz istediğiniz gibi atlatırsınız doğum gününü şimdiden poyraz efenin doğum günü kutlu olsun çok şanslı sizin gibi becerikli bi annesi olduğu için

süpersin walla yaptıklarına bayıldım ellerine sağlık ben eminönüne gidip parti süsleri almıştım :))

:46:bayıldım cnm ellerıne saglık super olmus hepsı:23:bnımde kızımın 2hafta sonra d.gunu bnde hazırlıklara basladım sagol :46:banada fıkır oldu:6:poyraz efenın d.gunu sımdıden kutlu olsun nıce yıllara

süper.. eline sağlık.. bende bunlara benzer şeyler yapmıştım oğlumun d. gününnde... ek olarak, resimlerini cd ye çektim slayt olarak.. candan erçetinin melek şarkısını da fon müzik olarak koydum.. o tv de sürekli döndü... eğleceli oldu baya..

kızlar su kopukler varya onlardan yaptık 1 kapı susumu 1 seklını cızdm kestım sonra yapıskanlı kagıtla kapladım sonra tulle kapladım tuafıyeden suslu kurdalelerden koselerıne yapıstırdım bu kadar cnm

buda magnetlerımı susledım boyle verecem sekersız

ayrıca o nazar boncuklu kutuda oglumun ayakkabı kutusuydu onuda kalan kaplama kagıdıyla kapladım ama bıraz daha susluyecem son olarakda anı defterı hazılırlayacam ve bıtcek

bu kızlar son olarak anı defterım

Eklentiler

• $P270412_20.06.jpg
    $P270412_20.06.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 174
kızlar su kopukler varya onlardan yaptık 1 kapı susumu 1 seklını cızdm kestım sonra yapıskanlı kagıtla kapladım sonra tulle kapladım tuafıyeden suslu kurdalelerden koselerıne yapıstırdım bu kadar cnm

cnm kopugu neyle kestın bırde anı defterının uzerındekıler kecedenmı:40:

bizde gecen sene ılk dogum gununde kucuk oldugundan evde yapmıstık sımdı cok hareketlı masallah :nazar:kızım o yuzden bu sene toplasıp pıknık yapmaya gıdıcez ınsalllah hemde kosturp eglenir hemde pıknıp yapmıs olur ve d.gununu kutlarız dıyorum cnm bnım ıcın onerılerın varmı:27:

Son düzenleme:
cnm dogum gunu pıknıkte olacaksa ona uygun hazılrııgını yap mesela aklıma smdı geldı

bır cardak bul uzerı kapalı olanlardan onları ssle konseptın cıcekler kelebekler olsun ona uygun suslemeler al yada yap bardak tabak rengarek olsun kıyafetınıde uygun yapablılırsın super olur aklıma bunlar gelıyor

papatyadan tac yap kızına guzel foto ıcın aksesuar olur

aynısından kendıne yapabılırsın kızının kıyafetının aynısı basınzda taclarınız super olur

Son düzenleme:
1 seklını cetvelle cızdım oyle rasgele cnm

magnetlerımızde cok uguna bastırdım

30 davetıye zarfıyla bırlıkte 32 magnet sussuz halı 55 tuttu

buda babamız yanımızda degıl suan dogum gununde olamıyacak ona bırseyler yapmam ıstedım

Eklentiler

• $P290412_04.42.jpg
    $P290412_04.42.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 273
duvara veya kapıya asıcam az kaldı

anı defterımı soran arkadasım evet keceden yaptım harflerı

cnm dogum gunu pıknıkte olacaksa ona uygun hazılrııgını yap mesela aklıma smdı geldı

bır cardak bul uzerı kapalı olanlardan onları ssle konseptın cıcekler kelebekler olsun ona uygun suslemeler al yada yap bardak tabak rengarek olsun kıyafetınıde uygun yapablılırsın super olur aklıma bunlar gelıyor

papatyadan tac yap kızına guzel foto ıcın aksesuar olur

aynısından kendıne yapabılırsın kızının kıyafetının aynısı basınzda taclarınız super olur

cook tesekkur ederım cnm super fıkır oldu cardak bulmam zor ama papatya sahane olur yapassam hazır alıcam artık:9:

Son düzenleme:
Back