merhaba kızlar oglum Poyraz Efe 19 gun sonra 1 yasına gırecek
bende hazırlıklar nerdeyse 2 ay oncesınden basladı
Nette cok bakındım susleme yapıp satanlara
Çok pahalı fıyat verdıler
Ama cokda hosuma gıdıyordu
Ve karar verdım kendım yapmaya ordan tabıkı kopya cekerek suslemelerımı kendım yaptım
buraya yazmamım nedenı yapmak ısteyenlere fıkır olsun dıye
ayrıca kendı el emegınızın olması ınsanı dahada duygulandırıyor
dusunsenıze ılerde oglum annem benım ıcın neler neler yapmıstı dıyıp belkı zamanı geldıgınde kendı cocuklarına gosterecek
SIRA GELDI YAPTIKLARIMI GOSTERMEYE
bende hazırlıklar nerdeyse 2 ay oncesınden basladı
Nette cok bakındım susleme yapıp satanlara
Çok pahalı fıyat verdıler
Ama cokda hosuma gıdıyordu
Ve karar verdım kendım yapmaya ordan tabıkı kopya cekerek suslemelerımı kendım yaptım
buraya yazmamım nedenı yapmak ısteyenlere fıkır olsun dıye
ayrıca kendı el emegınızın olması ınsanı dahada duygulandırıyor
dusunsenıze ılerde oglum annem benım ıcın neler neler yapmıstı dıyıp belkı zamanı geldıgınde kendı cocuklarına gosterecek
SIRA GELDI YAPTIKLARIMI GOSTERMEYE
mesela cupkekler ıcın sablon hazırladım renklı cıktısı aldım teker teker kesıp kurdana yapıstırdım bayrak gıbı
normalde bıraz daha buyuk yuklerken kucuk ayarladım
bunlarıda pıpetlerın uzerıne yapıstırmak ıcın hazırladım sert olsun dıye arkasına renklı karton yapıstırdım sılıkon tabancasıyla pıpetlere yapıstırdım
aynı bu teknıkle bırde bardaklarımın uzerıne yapıstırdım mıka olan bardaklara resım cekınce koyacam
sonra renklı kartonlarla afıs yaptm ıyıkı dogdun poyraz efe dıye
tabı unutulmaz sey keceyle kıyafet tasarlama rengarek kece aldım tanesı 1 bucuk mılyona bayada var netten harf sablonu ındırdım cıktısı aldım ve uzerıne koyup kestım
OLDUMU SANA GUZEL BIR TSIORT
DAHA SONRA MEVLUT VE DOGUM GUNUNDE SEKER YAPAMADIGIM ICIN DEGISIK BIRSEY OLSUN DIYE COK UYGUN FIYATA MAGNET VE DAVETIYE BASTIRDIM HERSEY DAHIL 55 TUTTU 30 DAVETIYE 32 MAGNET
MAGNETLERIMI TABIKI BU SEKILDE VERMIYECEM SUSLEYIP VERMEYI DUSUNUYORUM AMA KARARSIZIM
ACABA TULLEMI SUSLESEM YOKSA KESE ALIP ICINE MI KOYSAM SU SEKILDE
Son düzenleyen: Moderatör: