- 19 Ağustos 2017
- 714
- 503
- 103
- 37
- Konu Sahibi Vaktindenonce cicek acmaz
-
Meme emdiği sürece uyanması devam eder canım..Arkadaşlar oglum 1 yaşına giricek 1 hafta sonra ama hala geceleri ıkinarak uyanıyor emmek istiyor hala 3 4 defa uyanıyor gece artık kafayı yicem 6 ay doldu rahatlicaz derken 1 altı ay daha geçti hala aynı sürekli damlada kullanmak istemiyorum bağırsak tembelliği olur diye
Gece 1 2 defa uyanmasi normalde gaz problemi yüzünden Uyanması sorun uyanma şeklinden anlıyorum ıkınıyor sureklj emdiği sıradada gaz çıkarıyor alttan uyuyor sonra devam bu arada gece uyanmasi başladıMeme emdiği sürece uyanması devam eder canım..
Gaz problemi aslında bitmesi lazım canımm.. başka bişi mi acaba doktorunla konustunmuGece 1 2 defa uyanmasi normalde gaz problemi yüzünden Uyanması sorun uyanma şeklinden anlıyorum ıkınıyor sureklj emdiği sıradada gaz çıkarıyor alttan uyuyor sonra devam bu arada gece uyanmasi başladı
Evet doktorda olmaması lazım diyor ama erkek çocuklarında uzayada biliyor musGaz problemi aslında bitmesi lazım canımm.. başka bişi mi acaba doktorunla konustunmu
Yani probiyotiklerin bağırsak tembelliği yaptığını hiç duymadım.Arkadaşlar oglum 1 yaşına giricek 1 hafta sonra ama hala geceleri ıkinarak uyanıyor emmek istiyor hala 3 4 defa uyanıyor gece artık kafayı yicem 6 ay doldu rahatlicaz derken 1 altı ay daha geçti hala aynı sürekli damlada kullanmak istemiyorum bağırsak tembelliği olur diye
HımmmEvet doktorda olmaması lazım diyor ama erkek çocuklarında uzayada biliyor mus
Canım rezene çayı vermeyi denedin mi ama uzun süreli düzenli olarak?Arkadaşlar oglum 1 yaşına giricek 1 hafta sonra ama hala geceleri ıkinarak uyanıyor emmek istiyor hala 3 4 defa uyanıyor gece artık kafayı yicem 6 ay doldu rahatlicaz derken 1 altı ay daha geçti hala aynı sürekli damlada kullanmak istemiyorum bağırsak tembelliği olur diye
Valla malesef bazı cocuklarda uzuyor diyor doktor arkadaşlarımın da bazıları 2 3 yasa kadar sürdüğünü soyluyorlar ne kullanicam artık bende şaşırdım sicak suya kimyon koyup demliyorum birkaç kaşık ısırıyorum kendimde iciyorum sütten geçsin onada diye biraz ise yarıyor idare ediyoruz oyle şimdilikBebeğinizin gazının neden olduğunu öğrenebildiniz mi acaba? 9 aylık kızım var hala gazla uğraşıyoruz
Bu tarz gazlar için alerjik olabilir diyorlar hiç test vs yaptırdınız mı?Valla malesef bazı cocuklarda uzuyor diyor doktor arkadaşlarımın da bazıları 2 3 yasa kadar sürdüğünü soyluyorlar ne kullanicam artık bende şaşırdım sicak suya kimyon koyup demliyorum birkaç kaşık ısırıyorum kendimde iciyorum sütten geçsin onada diye biraz ise yarıyor idare ediyoruz oyle şimdilik
Bizde iki kere kakada kan vardı süt diyetindeyim ama alerji testleri negatif çıktı ona rağmen diyete devam ediyorum kusma ishal vs yok. İnstagramda alerji doktorunu dinlemiştim geçmeyen aşırı gaz sancısı alerji kaynaklı olabilir diyordu. Doktorunuzla görüşürseniz buraya da yazar mısınızYok valla yaptirmadik doktorda istemedi böyle birsey anne sütü alerjisi olsa ishal kusma olur dedi bizde böyle birsey yok onun dışında zamanla alışacak heralde diyoruz tekrar kontrole gittigimizde yine bir konusucam 1 yas sonrasi için farklı gaz damlası felan varmı
Bizde iki kere kakada kan vardı süt diyetindeyim ama alerji testleri negatif çıktı ona rağmen diyete devam ediyorum kusma ishal vs yok. İnstagramda alerji doktorunu dinlemiştim geçmeyen aşırı gaz sancısı alerji kaynaklı olabilir diyordu. Doktorunuzla görüşürseniz buraya da yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?