Bu da dert mi diyeceksiniz şimdi. Çok şükür değil ama bilen bilir çocuk oyalamak oynatmak ayrı bir sanattır. 16 aylık bir kızım var. canı sağolsun bayağı huysuz. gün boyu oyalamak çok zor. Üstelik bu havada ev içinde daha da zor. kızımın zararli olmadığı sürece evde herşeye bakmasına izin veriyorum. Evdeki her noktayı esyayı ezberledi ve tüketti. oyuncakları da var tabi beraber oynuyoruz balon kopuk şu vs. ama artık çok sıkılıyor. Can sıkıntısından ağlıyor yerlere yatıyor. Degisimli çıkarıyorum oyuncaklarını yine de sıkılıyor. Dışarı cikmak ayrı dert henüz yurumedigi için her yerde emeklemek istiyor. Parkta izin veriyorum ama şu an yaş ve soğuk. oto koltugunda durmaz arabasında asla oturmaz. Hep kucağımda. Zaten bir yere gidemiyorum gitsem de 1 saat ancak.
Bu arada tv aciyorum arada. Zararı konusuna girmeyelim eğer bir şehirde yalnizsaniz çocuğunuz aşırı huysuzsa o çocuğa yemek yapmak zorundaysanız mecbur kalıyorsunuz.
Hem tecrübeli anneler hem de bu işte usta eğitimciler belki oyun aktivite fikri verebilir. Eminim aynı sorundan muzdarip bir çok anne vardır burada. Bir an once resim yapmak hamur ile oynamak mutfak işi vb şeyleri yapaçak zamana gelmesini bekliyorum. Bunların hepsini denedim ayrıca henüz erkenmis ilgisini çekmedi. Sıkılıyor ve cok mutsuz oluyor bu da beni çok üzüyor. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Bu arada tv aciyorum arada. Zararı konusuna girmeyelim eğer bir şehirde yalnizsaniz çocuğunuz aşırı huysuzsa o çocuğa yemek yapmak zorundaysanız mecbur kalıyorsunuz.
Hem tecrübeli anneler hem de bu işte usta eğitimciler belki oyun aktivite fikri verebilir. Eminim aynı sorundan muzdarip bir çok anne vardır burada. Bir an once resim yapmak hamur ile oynamak mutfak işi vb şeyleri yapaçak zamana gelmesini bekliyorum. Bunların hepsini denedim ayrıca henüz erkenmis ilgisini çekmedi. Sıkılıyor ve cok mutsuz oluyor bu da beni çok üzüyor. Yardımcı olabilecek olan var mı?