Bebek Beslenmesi 1 yaş bebeklerinize hergün ne yediriyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sxuxtlxux gayfe

prenslerim
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.207
24
ben çok zorlanıyorum hergün ne yapsamda yese.sabah kahvaltı:öğlen çorba ya da sebze yemeği:arada şaşırıyorum bende hergün muzla süt veriyorum.akşamda öğlenkini veriyorum.siz neler veriyorsunuz paylaşırmısınız acabaaa.

ben çok zorlanıyorum hergün ne yapsamda yese.sabah kahvaltı:öğlen çorba ya da sebze yemeği:arada şaşırıyorum bende hergün muzla süt veriyorum.akşamda öğlenkini veriyorum.siz neler veriyorsunuz paylaşırmısınız acabaaa.

kızım henüz 3.5 aylık ama oğluma hazırladığım bi tarif var onu vereyim sana canım

yarım çay bardağı pirinci biraz suda yumuşayıncaya kadar pişir, pirinç pişince 3-4 çok ince dilimlenmiş kuru kayısı parçalarını da ekleyip karıştır, süt ya da devam maması hangisini kullanıyorsan 1 çay bardağı kadar onuda ilave et , istersen vanilya da koyabilirsin, blender dan geçir
oğlum çok seviyodu bu mamayı ve çok ta besleyici
bir dene istersen cnm

merhaba 1 yaşındaki çocuk artık herşeyi yer
köfte, balık ,tavuk ,çorba,pilav,makarna
bunları degiştirerek yedirebilirsin
kolay gelsin.

benimde kızım 1 yaşında ben herşeyi vermeye çalışıyorum..
kahvaltı,çorba,meyva,et,balık,makarna,pilav,gece yatmadan öncede tahıllı kaşık maması yiyiyor..
dr.artık süte başlamamızı söyledi direk sütü içmek istemiyor kahvaltısına karıştırıyorum bende..
karışım yapabilirsin bence neyi seviyorsa mesela sütü seviyorsa sütlü çorbalar olabilir..

Hepinize çok Teşekkür Ederim.bunlarin Hepsini Veriyorum.değişik Tarifler,değişik şeyler Yesin.damak Zevki Gelişsin Istiyorum.zehranin Tarifi Hoşuma Gitti.bi Deneyim.çok Teşekkürler

ben sabahlar cici bebe ve yediği mamalardan hazırlıyorum içine muz ve peynir bırakıyorum bazen pekmez sürekli aynı şeyi yemiyor ,sebze çorbaları yapıyorum yemeklerin sebzelerinden veriyorum yoğurt pekmez karıştırıyorum bazende tıkanıyorum ne yedireceğimi şaşırıyorum

Canim Ben Herşeyi Veriyorum Kizim 1 Yaşinda Tam. Pataes Brokoli Kayna Az Suda Ve Sonra Onlari Püre Haline Geir Bu Pürenin Içne Peynir Rendele çok Severek Yiyolar

ben sabahlar cici bebe ve yediği mamalardan hazırlıyorum içine muz ve peynir bırakıyorum bazen pekmez sürekli aynı şeyi yemiyor ,sebze çorbaları yapıyorum yemeklerin sebzelerinden veriyorum yoğurt pekmez karıştırıyorum bazende tıkanıyorum ne yedireceğimi şaşırıyorum

cnm sakın yoğurtla pekmezi aynı anda yedirme, hiç bir faydası kalmıyo karıştırılnca

evet zehraya katılıyorum pekmezi özellikle hastayken vermemek lazımmış kalsiyumu azaltırmış bende cok zorlanıyorum minik tavuk butları veriyorum eline kemirmek hoşuna gidiyor zehram tarifini bir deniyim cadı beyenicekmi bakalım.

X