1 yaş bebeğimde iştahsızlık yardım edin!!

egedemirr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2024
3
0
29
Merhaba arkadaşlar oğlum 13 aylık ancak ek gıdaya başladığımızdan beri bi doğru dürüst yemek yemeye alışamadı genelde peşinden koşarak yedirmeye çalışıyordum. 1 hafta önce hasta oldu iştahı tamamen gitti şimdi hiç bir şey yemiyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı ?

Bir ara iştahı kesilmişti benimde bebeğimin ama bu tarifi uyguladığımda çok beğenerek yemişti bende şaşırmıştım...Makarna da şu minik minik hatta salatasını yapıyorlar ya o çeşidinden olucak.. Deneyin isterseniz...Bazı dönemlerde olabiliyor böyle sıkmayın canınızı :emir_bebek: :KK200:

Screenshot_20241224_013605_Instagram.jpg

Merhaba arkadaşlar oğlum 13 aylık ancak ek gıdaya başladığımızdan beri bi doğru dürüst yemek yemeye alışamadı genelde peşinden koşarak yedirmeye çalışıyordum. 1 hafta önce hasta oldu iştahı tamamen gitti şimdi hiç bir şey yemiyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı ?
12.5 aylık oğlum doğduğundan beri iştahsız:KK43: doğru düzgün emmedi mamayıda hep zorla uykuda içirdim. Ek gıda desen öyle hep oyunla oyalayarak yediriyodum geçen ay zatürre oldu iştah bi gitti hala gelmedi. Hani desem ki az yiyo doymuyo öyle değil daha ilk kaşıktan ağzını kitliyo :KK43:

12.5 aylık oğlum doğduğundan beri iştahsız:KK43: doğru düzgün emmedi mamayıda hep zorla uykuda içirdim. Ek gıda desen öyle hep oyunla oyalayarak yediriyodum geçen ay zatürre oldu iştah bi gitti hala gelmedi. Hani desem ki az yiyo doymuyo öyle değil daha ilk kaşıktan ağzını kitliyo :KK43:
Benim oğlumda aynı şekilde, ağzını açsa bile geri çıkartıyor acaba ne kullansak iştahları olur

Benim oğlumda diş çıkarıyor üstteki dişleri bişi yemiyor normalde iştahlı bir çocuktu gitti yerine bambaşka biri geldi ne yapsak bende bilmiyorum

X