Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar,
Kiz Bebeğim gecen hafta 1 yasina girdi. Hicbir sekilde ayaklarini yere degdirmiyor.ama hareketleri cok guzel. Oturdugu yerde ayaklarini çevirip saga sola dönüyor kendi etrafinda.buarada tabi emeklemiyorda.yere bastirmaya calistigimda aykkalrini direk yukari kaldiriyor oturma bicimine aliyor kendini.örümcek kullanmadim yürür diye.bugun sipariş verdim.yarin gelir ins işe yarar.bi sikinti varmidir sizce doktora goturmeli miyim?
evet benimkide yürüteçle bastı ve tadını aldı.gunde yarım saat felan oturtuyordumcnm keşke yürüteç alsaydın cok yardımcı olurdu tabi korkacak bişey yok desem bebeğin günahına girerim var desem sizi endişelendiririm bir cocuk doktoruns mutlaka gitmenizi öneririrm önlem almakta faydaa var.
Zorlamayin derim. Benim kziimda 13 aylikken emeklemeye 17 aylikken yurumeye baslamisti endiselenmeyin her cocuk bir degildirMerhaba hanimlar,
Kiz Bebeğim gecen hafta 1 yasina girdi. Hicbir sekilde ayaklarini yere degdirmiyor.ama hareketleri cok guzel. Oturdugu yerde ayaklarini çevirip saga sola dönüyor kendi etrafinda.buarada tabi emeklemiyorda.yere bastirmaya calistigimda aykkalrini direk yukari kaldiriyor oturma bicimine aliyor kendini.örümcek kullanmadim yürür diye.bugun sipariş verdim.yarin gelir ins işe yarar.bi sikinti varmidir sizce doktora goturmeli miyim?
Benim kiler de öyle cnmevet benimkide yürüteçle bastı ve tadını aldı.gunde yarım saat felan oturtuyordum
Bu dogru bi davranış değil. Bebekler zorla yürütülürse çarpık ayak oluyor. Misal ben...Yürütmeye gayret ersen biraz ben benimkini aylarca yürütmeye çalıştım gerçi bizimki inatlaşma peşindeydi sen doktor falan demişsin tereddütte kaldım
Ama onu yürüteyim diye kendini paralıyordu iş kendi yürümeye gelince yan çiziyodu zaten ben pes edip yürütmeyi bırakınca kendi yürümeye başladıBu dogru bi davranış değil. Bebekler zorla yürütülürse çarpık ayak oluyor. Misal ben...
Niye kendini paralıyordun ki. ?Ama onu yürüteyim diye kendini paralıyordu iş kendi yürümeye gelince yan çiziyodu zaten ben pes edip yürütmeyi bırakınca kendi yürümeye başladı
Ya benim ki ilgi düşkünü bir bebek sanırım bunu da ilgi görmek için yapıyordu bence hala bu huyunu bırakmış değil gerçi şimdi başka şekilde ilgimi çekme çabasında babamız gelmeden ben hiçbir iş yapamam misal kk takılırken bile ya kucağımdadır ya yanımdadırNiye kendini paralıyordun ki. ?
Belki yıllardır kk üyeleri çocukları böyle ilgi manyağı yapmanın yanlışlığından bahsediyor. Siz de yeni değilsiniz burada biliyorum. Yani bisey diyemicem ...Ya benim ki ilgi düşkünü bir bebek sanırım bunu da ilgi görmek için yapıyordu bence hala bu huyunu bırakmış değil gerçi şimdi başka şekilde ilgimi çekme çabasında babamız gelmeden ben hiçbir iş yapamam misal kk takılırken bile ya kucağımdadır ya yanımdadır![]()
İyi de ne yapmalıyım bilemedim karşılık mı vermiyim bu durumdan bende hoşnut değilim tek sorumluluğum oğlum değil kendime bile zor vakit ayıramıyorum ve dahası ilerde asosyal bir birey olmasını da istemiyorum ya bu durum sadece evde geçerli ne biliyim haftasonu gezmeye çıktığımızda ya da yaşıtları var burada onların yanında beni görmez ama işte evde böyle bende çözemedimBelki yıllardır kk üyeleri çocukları böyle ilgi manyağı yapmanın yanlışlığından bahsediyor. Siz de yeni değilsiniz burada biliyorum. Yani bisey diyemicem ...
Çocuk sahibi olmadığım için bi çözüm veremicem canim. Ama burada çok şey konuşuluyor. Hamile kalmadan her türlü detayi öğreniyorum mesela ama iş pratige gelince isler degisiyor olabilirİyi de ne yapmalıyım bilemedim karşılık mı vermiyim bu durumdan bende hoşnut değilim tek sorumluluğum oğlum değil kendime bile zor vakit ayıramıyorum ve dahası ilerde asosyal bir birey olmasını da istemiyorum ya bu durum sadece evde geçerli ne biliyim haftasonu gezmeye çıktığımızda ya da yaşıtları var burada onların yanında beni görmez ama işte evde böyle bende çözemedim