- 14 Mart 2024
- 49
- 8
- 6
- 34
- Konu Sahibi Goncagul90
-
Tadı güzel şekerli, tadında sorun yok ama bebegimin tepkileri korkutuyor beni. Bir de şunu sormak istiyorum , antibiyotikler hemen öyle ates düştü hadi bırakalım oluyor mu ? Olmuyor sanırım değil mi ? Yani en az 5 gün kullanın dedi doktor. 3.gun atesi düşse her şey normale dönse bile 5 güne tamamlayacak miyiz siz nasıl kullandınız?Geçmiş olsun korkmayın çocuklar böyle böyle büyüyor. Benim kızım 5 aylıkken kulak enfeksiyonu oldu ilk antibiyotiği ozaman kullandık tadını beğenmediği için başını sallıyor olabilir.
Biz 7 güne tamamlamıştık doktor en az 7 en fazla 10 gün demişti erken bırakırsanız tekrarlayabilir.Tadı güzel şekerli, tadında sorun yok ama bebegimin tepkileri korkutuyor beni. Bir de şunu sormak istiyorum , antibiyotikler hemen öyle ates düştü hadi bırakalım oluyor mu ? Olmuyor sanırım değil mi ? Yani en az 5 gün kullanın dedi doktor. 3.gun atesi düşse her şey normale dönse bile 5 güne tamamlayacak miyiz siz nasıl kullandınız?
Çok teşekkürler, peki antibiyotikle beraber probiyotik verdi mi? Enterogermina verdi bize ama yaş aralığı 2-4 yazıyor, bizim kız 1 yaşında daha ne yapacağız bilemedim.Biz 7 güne tamamlamıştık doktor en az 7 en fazla 10 gün demişti erken bırakırsanız tekrarlayabilir.
Hayır bırakmamalısınız hastalık tam geçmeden tekrar aynı belirtileri yasama ihtimaliniz yüksek.Tadı güzel şekerli, tadında sorun yok ama bebegimin tepkileri korkutuyor beni. Bir de şunu sormak istiyorum , antibiyotikler hemen öyle ates düştü hadi bırakalım oluyor mu ? Olmuyor sanırım değil mi ? Yani en az 5 gün kullanın dedi doktor. 3.gun atesi düşse her şey normale dönse bile 5 güne tamamlayacak miyiz siz nasıl kullandınız?
Yok vermedi ishal oluyor çocuklar antibiyotik içince o yüzden vermiştir. Sizde bu yönde birşey yoksa kullanmayın. Benim kızıma daha sonra hastalığında vermişti ben kullanmadım.Çok teşekkürler, peki antibiyotikle beraber probiyotik verdi mi? Enterogermina verdi bize ama yaş aralığı 2-4 yazıyor, bizim kız 1 yaşında daha ne yapacağız bilemedim.
Kızım antibiyotik sonrası ishal oldu , derisinde hafif isilik gibi dokuntuler de başladı, doktoru hastalıktan mi antibiyotikten mi oldu bilemeyiz onu dedi ama bence yüzde 99 antibiyotik çünkü ishali de ilaçla başladı. Döküntü artarsa alores alın dedi alerji içinmiş ama içini okudum yan etkilerinde uykusuzluk ve ateş diyor kafayı yemek üzereyim. Ateşten yeni kurtuluyoruz ama döküntü başlıyor, onun için verilen ilaç da uykusuzluk ve ateş yapar diyor . Antibiyotigi kessem (atesi tamamen bitti çünkü 2 gündür kullanıyoruz) Bu sefer tekrar başlar mı ondan korkuyorum . Döküntü için basit bir şurup verip ateş falan tekrar başlarsa çıldırırım uykusuzluk falan da cabası. Antibiyotik kullanan arkadaşlar sizde döküntü oldu muDoktorunuzun önerdiği ilaçları kullanın. Antibiyotik en az 7 gün, yanında da enterogermina veya maflor gibi probiyotik şart.
Evet antibiyotik ishal yapar, o yüzden enterogermina veriyorlar. Antibiyotiğe alerjisi varsa döküntü ondan olabilir.Kızım antibiyotik sonrası ishal oldu , derisinde hafif isilik gibi dokuntuler de başladı, doktoru hastalıktan mi antibiyotikten mi oldu bilemeyiz onu dedi ama bence yüzde 99 antibiyotik çünkü ishali de ilaçla başladı. Döküntü artarsa alores alın dedi alerji içinmiş ama içini okudum yan etkilerinde uykusuzluk ve ateş diyor kafayı yemek üzereyim. Ateşten yeni kurtuluyoruz ama döküntü başlıyor, onun için verilen ilaç da uykusuzluk ve ateş yapar diyor . Antibiyotigi kessem (atesi tamamen bitti çünkü 2 gündür kullanıyoruz) Bu sefer tekrar başlar mı ondan korkuyorum . Döküntü için basit bir şurup verip ateş falan tekrar başlarsa çıldırırım uykusuzluk falan da cabası. Antibiyotik kullanan arkadaşlar sizde döküntü oldu mu
Bence kesinlikle alerjik bir durum oldu daha bu 2.gün. 5 gün kullan dedi bu daha da artacak biliyorum. Alerji için şurup verdi onda da yan etki ates uykusuzluk yazıyor. Valla mala bağlamış durumdayım kızlar. Ne yapacağımı şaşırdım artık.Antibiyotik erken kesinlikle bırakılmaz. Ama tepkilerinden korkuyorsanız videoya çekip doktoruna mutlaka gönderin. Alerjik bir durum olmasın
Doktorla görüşün, doktorla görüşmeden asla antibiyotik kesmeyin.Bence kesinlikle alerjik bir durum oldu daha bu 2.gün. 5 gün kullan dedi bu daha da artacak biliyorum. Alerji için şurup verdi onda da yan etki ates uykusuzluk yazıyor. Valla mala bağlamış durumdayım kızlar. Ne yapacağımı şaşırdım artık.
Youtube Dr. Osman gonulal izleyin her sorunuza cevap ondaTadı güzel şekerli, tadında sorun yok ama bebegimin tepkileri korkutuyor beni. Bir de şunu sormak istiyorum , antibiyotikler hemen öyle ates düştü hadi bırakalım oluyor mu ? Olmuyor sanırım değil mi ? Yani en az 5 gün kullanın dedi doktor. 3.gun atesi düşse her şey normale dönse bile 5 güne tamamlayacak miyiz siz nasıl kullandınız?
Evet malsf az öksürsn götür anında antbytk verirler. Yani baksan hepsi doktor ama bazısı ilaca aşık sankiValla türkiyedeki doktorlar ne kadar çabuk ilaç yazabiliyorlar benim bebeğim virüs oldu öksürük ateş burun tıkanıklığı vs ilaç vermediler ateş düşürücü olarak 39 üstü olduğunda ver zorunlu olmadıkça kullanma dediler burun spreyinide çok kullanma dediler 16 aylık üstelik şu ana kadar hiç antibiyotik kullanmadı ama yürkiyede doktorlar hemen ilaç vs yazıyorlar
Sanmıyorum ama Türkiye'de gözu açılmaya başlayan anneler var şükürler olsun.Gerçekten ilaç sektörü büyük kazanç kaynağı oldu bazı ülkeler için ben avusturyadayım bu zamana kadar verdiğim ilaç 1 fitil ve nefes alamadığında gece uyuyamazsa burun spreyi acaba kendi çocuklarınada aynılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?