• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ve 2. gebeligine asilamayla hamile kalanlar...

tontriko

Rabbim sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
38.023
70.806
798
Merhaba hanimlar…

Bir derdim varki nasil anlatsam acaba diye dusunuyorum…en iyisi en bastan anlatayim cunku hikayemi bilmeyenler illaki var…

1,5 yasinda bir tane evladim var Allah bagislarsa insaAllah…Allahim isteyen herkese yasatsin bu sevinci. Simdilerde 2. bebegi istiyoruz Rabbim kismet ettiyse hayirlisiyla…

Ilk bebegime asilama yoluyla hamile kalmistim cok sukur…

Bundada asilama oldum 1 kez ama maalesef sonuc husran…tabiiki dilegimiz hayirli zamanda saglikla sihhatle evladimizi kucagimiza almaktir…gec olsun guc olmasin demis atalar…

Ama takdir edersinizki bir kez baslarsaniz bu hazirliga yani bebek istemeye ve kendinizi hazirlarsaniz o zaman husrana ugramak daha cok acitiyor insani. Dualarimizla inancimizla devam edecegiz insaAllah tekrar denemeye..

Ama ondan once sizlere bir kac sorum var…umarim sorularima cevap verebilecek kisiler okuyup cevap verirler bana…

-Ilk asilamamdan once rahim filmi cektirmistim, acaba onun etkisiylemi tuttu gebeligim??? Tekrar rahim filmi istesem mi doktorumdan? Yoksa gereksiz kendime eziyet mi olur?
-bu 1,5 yilda tuplerim kapanmis olabilir mi sizce?

Nasib degilmis diyorum tabii bir yandan, ama diger bir yandanda neden tutmadi acaba diyede kendime sormadan edemiyorum..

Normal bir asilamada % 25 lik bir sans varmis gebe kalmak icin normal bir iliskide hamile kalir gibi yani…

Bu ay kismetse tekrar baslayacagiz asilama icin hazirliklara…ama gene korkuyorum…asilamadan sonraki iki hafta gecmek bilmiyorum maalesef…

2 veya daha fazla kez asilamayla hamile kalanlar var mi aranizda…

Simdiden degerli cevaplariniz icin cok tesekkur ederim hepinize…

canım bende 4.5 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı malesef şükret ki bir tane evladın var canım rabbim ona uzun ömürler versin şuan 2.aşılamamı yaptırdım ve bekliyorum yalnız şu soruna cevap verebilirim.....rahim filmini tekrar bir daha çektirmene gerek yok canım durduk yere tüplerin tıkanmaz vesvese etme çünkü ben rahim filmi çekileli 3 yıl oldu doktorum tekrarını istemeden aşılamamı yaptı....rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah:16:

canım bende 4.5 yıldır çocuk istiyorum ama olmadı malesef şükret ki bir tane evladın var canım rabbim ona uzun ömürler versin şuan 2.aşılamamı yaptırdım ve bekliyorum yalnız şu soruna cevap verebilirim.....rahim filmini tekrar bir daha çektirmene gerek yok canım durduk yere tüplerin tıkanmaz vesvese etme çünkü ben rahim filmi çekileli 3 yıl oldu doktorum tekrarını istemeden aşılamamı yaptı....rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah:16:

Tabiiki cok buyuk sukur sebebim bebegim benim…ilk bebegimi bende bir kac sene sonra buldum teyzesi…Rabbim insaAllah sanada banada tum isteyenlere hayirli saglikli cocuklar nasib etsin..kim bilir belki ikizlerin olur ve aradaki fark kapanir (:

Ama insaAllah bir gun sende anne olunca 2. Bebegide isteyeceksin arkasindan..onceden 1 tane olsun diyordum simdi ise oglumun bi kardesi olsun diye istiyorum…
Rabbim hic birimize aratmadan versin tez zamanda insaAllah (:

buarada bu zamana kadar hangi islemler yapildi sana? ve sormamda sakinca yoksa ne tur problemleriniz var?

Son düzenleme:
Back