1. tüp bebek denemesi sonrası

kardelenst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
181
2
96
İzmir
merhaba ben adet olmaya başladığım günden beri düzenli adet olan biriyim 1 yıllık evliyken doğal yoldan hamile kaldım bebeğimi kaybettim yıllarca ara verdim 10 yıl sonra sebepsiz infertilite olduğu söylendi 13. yılımızda 2 tane birer ay ara ile aşılama oldu tutmadı sonrasında adetim düzene girdi 6 ay sonra ilk tüp denememde başarısız oldu ilaçları bırakınca 2 gün sonra adet oldum tüp bebeğe başlamadan önce son adetim 15iydi sonrası 21inde adet oldum bu ay adet olmadım bugün ayın 27si hala bir şey yok tedavide lucrin,gonalf,menagon,ovitrelle,estrofem ve crinone jel kullandım bunların herhangi biri bu düzensizlik yapar mı? şimdiden cevabınıza teşekkürler

Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Ilaçlarınızı kesmenize rağmen 1 hafta içinde aert göremediyseniz mutlaka doktorunuzla görüşünüz. Ultason muayenenizi yapacaktır ve gebelik testinin yenilenmesini isteyebilir. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…