Merhaba Gaye,
İşlem uygulanmasına rağmen gele kalınamadıysa kadına yönelik bir dizi tahlillere bakılmasında fayda var. Önceki denemede neden başarısız olunduğuna bakılması gerekir. Genetik, bağışıklık ve pıhtılaşma gibi faktörlerin araştırılması gerekiyor. Gebeliğin neden oluşmadığı konusunun doğru bir şekilde araştırması gerekmektedir. Bunun için başarılı bir tüp bebek merkezine başvurmanız gerekiyor.
Sağlıklı günler diliyorum.
merhabalar benimde bir sorum olacak yanitlarsaniz sevinirim......
ben tiroid hastasiyim 3 kez tüp bebek yaptirdim 2 denememde donmuslarla pozitif sonuca ulastim ama 9 haftamdayken düsük yaptim ...tiroid hormonlarim düsüyor ve boynumda bir sislik olusuyor ve düsük yapiyorum simdi tekrar deniyecegim donmuslarla acaba düsüklerim sebebi tiroid mi.....ben almanya da oldugum icin dr uma sordugumda bilemeyiz dedi ....
birde donmuslarin düsme sansi cok mu....
mrb ben de gaye43 le aynı sorunu yaşıyorum,nedeni açıklanamayan infertilte grubundayız.3 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi hiç gebelik elde edilmeden sonuçlandı.eşimde de ben de de hiç sorun tespit edilemedi. tüp bebekte 18 yumurta toplandı.3.günde,9 embriyodan, 2 10 hücreli,1 8 hücreli toplam3 embriyo transfer edildi.sorum şu:embriyo transferi sonrası kanda beta hcg baktırılması istenen tarihten 3-4 gün önce başlayan (yani yaklaşık transfer sonrası 11.gün) adet kanaması,implantasyon ile ilgili bir sorun yaşıyoruz anlamına mı gelir?sorun acaba yerleşme sounu olabilir mi.?(progesteron düşüklüğü de yok.aksine aşılamalarda 21. gün de 55-60 çıkıyordu)
Bir de gaye43 e pıhtılaşma,genetik ile ilgili tetkikler önermişsiniz,bu tetkikler nelerdir.biraz uzun oldu galiba ama dr ların bulamadığı nedeni araştırmaya çalışıyoruz işte..ilginize şimdiden teşekkürler
Mrh Hocam,benimde ilk tüp bebek denemem malesef negatif,benim sorum bütün tüp bebek merkezlerinde co-cultür olayı yapılabiliyormu,birde sperm kalitesini arttırabilmek için biizm yapabilecegimiz bişey varmı ? şimdiden tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?