1 TL'ye Butik Kurabiye Yapıyorum :)

Ne demek canım cookk sevindim begenmene:)

beğenmek ne kelime bayıldım: )
eşime gösterdim dün çok hoşuna gitti,hepsini biz yesek olmaz mı diyor
Allah razı olsun canım,tam gönlüme göre yaptın,
Rabbim işlerini hep açsın inşallah

beğenmek ne kelime bayıldım: )
eşime gösterdim dün çok hoşuna gitti,hepsini biz yesek olmaz mı diyor
Allah razı olsun canım,tam gönlüme göre yaptın,
Rabbim işlerini hep açsın inşallah
Amin canım cok sagol güzel dileklerin icin allah sanada bebisinle güzel bir ömür versinn:))

Yurtici kargo canım pazartesi orada olurmus

tamam canım çok teşekkür ederim.
bende ankaraya yollacağım kurabiyeleri,inşallah kırılmadan gelirlerde bende ona göre aynı kargoyla yollayacağım annemlere

tamam canım çok teşekkür ederim.
bende ankaraya yollacağım kurabiyeleri,inşallah kırılmadan gelirlerde bende ona göre aynı kargoyla yollayacağım annemlere
Kutunun her yanına yazdırdım kırılacak esya diye cok tembihledim :) istanbula gönderdim saglam gittiler bir sorun cıkmaz die düsünüorum canım:)

Kutunun her yanına yazdırdım kırılacak esya diye cok tembihledim :) istanbula gönderdim saglam gittiler bir sorun cıkmaz die düsünüorum canım:)

inşallah canım,
bende ankaraya yollayacağım,haliyle benimde sıkı sıkı tembih etmem lazım

Aynen canım kutunun her yerinde yazıyor zaten :)) bana da haber verirmisin merak ederim de

tamam canım haber veririm sana: )
kargomuz gelmiş eşim söyledi,açıp bakmamış beraber bakalım diye
akşam sana yazarım

canım kargon geldi eşimle açtık ve bayıldık inanır mısın
ne kadar da özenmişsin
hediyelerin için çok teşekkür ederim,keçeler çok ama çok şirin
notunda çok duygulandırdı beni
beni öyle mutlu ettin ki hep dua ettim sana,
Rabbim hem maddi hem manevi önünü açsın hep(AMİN)
Kimi görsem seni tavsiye ediyorum,
bugün topikten bi arkadaşıma daha önerdim döndümü sana bilmiyorum ama çok beğendi kurabiyelerini,mart annelerinde paylaştım da
bu arada eşimle dayanamadık bi tanesini yedik
lezzet 10 üzerinden 10
görüntüye zaten laf yok,
çok ama çooooooook teşekkür ederim

canıımm mesajın beni öyle çok mutlu etti ki sana anlatamam herşeyi geçtim şunu okumak bana yetti
bende senin için çok dua ediyorum inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, musmutlu yaşarsınız :)
bu vesileyle bir arkadaş kazanmış oldum buradan, çook teşekkür ederim güzel yorumun için, inan çok sevindim böyle beğenmene..

beğenmek ne kelime
ilk başta eşimde bende tereddütlüydük bu kadar uygun fiyata oluyor ama bi sıkıntı olmaz inşallah vs. diye.
ben o tereddütümü çok çabuk kırmıştım zaten ama eşim dün açıp bakınca birde yeyince çok şaşırdı.
ne yalan söyleyelim ne o ne ben bu kadar harika şeyler beklemiyorduk
görüntüsü,lezzeti,kalitesi,gösterdiğiniz özen,emek...inan o kadar ben buradayım diyor ki
Allah senden razı olsun
ben burada çok arkadaş edindim,harika dostluklar kurdum,sende onlardan birisin benim için

inan bende acaba tam resimdeki gibi olmadı beğenmez mi acaba diye düşünmüştüm ama bunları okuyunca çok mutlu oldum
Allah senden de razı olsun canım.. çook teşekkür ederimm..

kolay gelsin,

mart anneleri topiginde arkadas bahsetmis kurabiyelerinizden, ben de erkek bebek icin ayni modelden yaptirmak istiorum. (yuvarlak kurabiye ustune battaniyeli bebek)

60 veya 80 adet olacak. fiyat bilgisi verebilir misiniz?

sanirim arkadasa 1 tlden yapmissiniz, topikte oyle yazmisti.

bu arada dogum icin sanci bekliyorum, normalde 11 gunum var ama yolcunun isi belli olmaz biliyorsunuz, yani benim siparisim biraz acele olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…