- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
- Konu Sahibi mrs_lowett
-
Ne demek canım cookk sevindim begenmene:)
Amin canım cok sagol güzel dileklerin icin allah sanada bebisinle güzel bir ömür versinn:))beğenmek ne kelime bayıldım: )
eşime gösterdim dün çok hoşuna gitti,hepsini biz yesek olmaz mı diyor
Allah razı olsun canım,tam gönlüme göre yaptın,
Rabbim işlerini hep açsın inşallah
Cook tesekkür ederim güzel yorumun icin:)Ahh ne güzel şeyler yapıyorsunuz. Şu an ihtiyacım yok ama yazmadan geçemedim. Ellerinize emeklerinize sağlık.
Amin canım cok sagol güzel dileklerin icin allah sanada bebisinle güzel bir ömür versinn:))
Yurtici kargo canım pazartesi orada olurmusamin canım
Allah isteyen herkese nasip etsin
bu arada hangi kargoya verdin acaba?
Yurtici kargo canım pazartesi orada olurmus
Kutunun her yanına yazdırdım kırılacak esya diye cok tembihledim :) istanbula gönderdim saglam gittiler bir sorun cıkmaz die düsünüorum canım:)tamam canım çok teşekkür ederim.
bende ankaraya yollacağım kurabiyeleri,inşallah kırılmadan gelirlerde bende ona göre aynı kargoyla yollayacağım annemlere
Kutunun her yanına yazdırdım kırılacak esya diye cok tembihledim :) istanbula gönderdim saglam gittiler bir sorun cıkmaz die düsünüorum canım:)
Aynen canım kutunun her yerinde yazıyor zaten :)) bana da haber verirmisin merak ederim deinşallah canım,
bende ankaraya yollayacağım,haliyle benimde sıkı sıkı tembih etmem lazım
Aynen canım kutunun her yerinde yazıyor zaten :)) bana da haber verirmisin merak ederim de
canım kargon geldi eşimle açtık ve bayıldık inanır mısın
ne kadar da özenmişsin
hediyelerin için çok teşekkür ederim,keçeler çok ama çok şirin
notunda çok duygulandırdı beni
beni öyle mutlu ettin ki hep dua ettim sana,
Rabbim hem maddi hem manevi önünü açsın hep(AMİN)
Kimi görsem seni tavsiye ediyorum,
bugün topikten bi arkadaşıma daha önerdim döndümü sana bilmiyorum ama çok beğendi kurabiyelerini,mart annelerinde paylaştım da
bu arada eşimle dayanamadık bi tanesini yedik
lezzet 10 üzerinden 10
görüntüye zaten laf yok,
çok ama çooooooook teşekkür ederim
canıımm mesajın beni öyle çok mutlu etti ki sana anlatamam herşeyi geçtim şunu okumak bana yetti
bende senin için çok dua ediyorum inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, musmutlu yaşarsınız :)
bu vesileyle bir arkadaş kazanmış oldum buradan, çook teşekkür ederim güzel yorumun için, inan çok sevindim böyle beğenmene..
beğenmek ne kelime
ilk başta eşimde bende tereddütlüydük bu kadar uygun fiyata oluyor ama bi sıkıntı olmaz inşallah vs. diye.
ben o tereddütümü çok çabuk kırmıştım zaten ama eşim dün açıp bakınca birde yeyince çok şaşırdı.
ne yalan söyleyelim ne o ne ben bu kadar harika şeyler beklemiyorduk
görüntüsü,lezzeti,kalitesi,gösterdiğiniz özen,emek...inan o kadar ben buradayım diyor ki
Allah senden razı olsun
ben burada çok arkadaş edindim,harika dostluklar kurdum,sende onlardan birisin benim için
Eki Görüntüle 1043272 mervenin doğum günü kurabiyeleri yola cıktı:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1043272 mervenin doğum günü kurabiyeleri yola cıktı:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?