1 TL'ye Butik Kurabiye Yapıyorum :)

canım bebek şekeri için şu modeller hoşuma gitti;

$bebek kurabiyeleri 05.jpg $bebek_kurabiyeleri2.jpg $dsc09669.jpg

hangisi olacağına tam karar veremedim :26:

sen malzeme alacağım demiştin ya?
hangisini bulman daha kolaysa ya da yapman ona göre seçelim.
ben hepsinide beğendim çünkü.

evlilik yıl dönümümüz içinse;

$sinemsaaait.jpg

bu model hoşuma gitti,sade ve klasik: )
10 tane 5 tanesinde aynı burada olduğu gibi isimleriniz,diğer 5 tanesinde ise seni seviyorum :69:

canım bu bebeklerden 50 tane demiştim ya?
60 tane olsun.
evlilik yıldönümü için olandansa 10tane: )

Tmm canım peki dogumun tam ne zaman olacak? Yani kurabiyeler ne zaman elinde olsun istiyorsun aynı seyi yıldönümü icinde soruyoum

doğumum martın 15 gibi olacak Allah nasip ederse.
evlilik yıldönümümüz ise 17 şubat: )
kurabiyelerin dayanma süreleri nedir peki?
eğer çok dayanmıyorsa önce evlilik yıldönümüm için olanı,marttada kızım için olanı yollaman daha mantıklı olacak :34:

doğumum martın 15 gibi olacak Allah nasip ederse.
evlilik yıldönümümüz ise 17 şubat: )
kurabiyelerin dayanma süreleri nedir peki?
eğer çok dayanmıyorsa önce evlilik yıldönümüm için olanı,marttada kızım için olanı yollaman daha mantıklı olacak :34:
1 ay kadar kalıyor ama yinede ayrı ayrı göndermek daha mantıklı olur canım bence.

1 ay kadar kalıyor ama yinede ayrı ayrı göndermek daha mantıklı olur canım bence.

banada öyle geliyor canım.
önümüzdeki hafta evlilik yıldönümüm için olanı,
martın 10u gibide kurabiyeleri yollarsan iyi olur.
ücret işini özelden görüşelim olur mu,hangi hesap vs...

Merhaba herkese :)
Birkaç aydır özel günler için butik kurabiyeler yapıyorum. Evde annemle birlikte un, tereyağı, şeker ve tarçın, portakal gibi dilediğiniz aromalarla yapıyoruz. İstediğiniz tasarımda, renkte yapabiliriz. Resimdekiler yaptığım kurabiyelerden bazı örnekler. Umarım beğenirsiniz. Sipariş vermek isteyen olursa buraya yazabilir ya da özel mesaj gönderebilir.. Sevgilerle :):131:

5 Şubat itibariyle kurabiyelerimi artık 1,5-2 tl den yapıyorum kızlar, inanın maliyetini bile ancak karşılıyordum. Tabiki şu ana kadar bana mesaj atmış olan arkadaşlar hariç:)

Benimde nisanda işime yarayacak sanırım cok guzel gozukuyolar ve cok uygun fiyata

Su ektekilerin kiz icin olani

Diş buğdayı için hiç sipariş almadım henüz örnek fotoğrafım yok malesef fakat internetten bulabileceğin modeller yada aklında varsa aynılarından yapabilirim, modele karar verdikten sonrası kolay cünkü:)

Eklentiler

• $IMG_3031+copy.jpeg
    $IMG_3031+copy.jpeg
    16,7 KB · Görüntüleme: 79
  • $DSC_0119.jpeg
    $DSC_0119.jpeg
    22,8 KB · Görüntüleme: 87
Olabilir
Peki fiyati ne kadar
Dis bugdayindan kac gun once siparis vermek gerekir
Kizimin disleri daha yeni belirdi
Insaallah tamamen cikinca dis bugdayi yapacgz tarih su an belli dgl
Fiyati da soylerseniz memnun olurum

çok güzelmiş arkaplanını pembe olarak tamamen aynısından yapabilirim canım beğendiysen. kız için olacaksa yanına çiçek, kalp falan da eklenebilir istersen:16:

Back