- Konu Sahibi berfinbilgen
-
olmaz canım, yarışma kuralları var üzgünüm
gezecen kızım ne demek düğün var yarışma kuralları var tak leptobu boynuna hem göbek at hem buraya yaz
:roflol: bak ne güzel açıklamış
bu arada zübeydacım hayırlı olsun diyim kardesin için,
resım olayı guzel fikir canım, resimleri bana gonderin msn den oncesı ve sonrası ben kontrol edıyım, sıteye eklemeyız, yada eklerız bılmeyenler ıcın yuzunu ben gızler eklerım yada keserız oda olur. yarısmaya az var bu konuda fıkırlerınızı paylasabılırsınız.
bu arada kuralları okuyun arkadaslar en basada eklıyorum sonra ben gormedım duymadım olmasın.
berfincim sen forum yöneticisimisin yani bu bölümün merak ettim yanlış anlama kuralları falan koymuşsunya ondan sordum
hadi resim işne okey dedik milletin alacağı 1 yada 2 kilo bu resimlerde farkedilmezki ozaman tek fir kıyafet giyilecek iki resimdede kıyafetin vücuda uyumuna göre anlaşılır darmı genişmi olmuş
Peki bişey dicem 23üne kadar aldığımız kilolar geçerli değil dimi yani önceden kilolarını verenler kilosunda değişiklik olursa 23üne kadar tekrar bildircekmi
Bencede fotoğraf olayı olmasın zira ben kiloyu yüzümden alıyorum mafoldumben
yarım kilo bile alsam suratıma çöküyo vücudumda bişey yok mafoldumben :umursamaz:
Neyse arkadaşında dediği gibi kendimizi kandırmadan adil bir kilo yarısı olsun.vereliniortak
Altınları ben kazanacam :hooray: :roflol: :roflol:
Sizde avcunuzu yalayın :dilcikar:
Dermişim hiç kilo alamazmışım :1rolleyes: kaydirigubbakcemile3
Neyse hadi bakalım rakiplerim ben tam gaz devam ediyorum
Kolay gelsin sizede :sm_cool:
şimdi bu yarışma bayramdan sonramı başlıcak
bu yaşıma kadar beceremedim kilo almayı inşallah burda sizlerle beceririm
bende katılmak istiyorum naapmam lazım
hadi hayırlısı inşallah olur
YARIŞMA GEÇİCİ BİR SÜRELİĞİNE İPTAL EDİLMİŞTİR BİLGİNİZE.....
Nedeni : arkadaşlar forumda 1-2 kişi yüzünden repler geri alınmış, ben şahsım adına bu 1-2 kişi yüzünden herkesin cezalandırılması olayında yapılan haksızlığı kabul edemiyorum ve bir süre forumda olamıcağimi bildirmek istiyorum kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?