- Konu Sahibi berfinbilgen
-
berfincim iyi düşünmüşün neden kilo verme yarışması varda alma yarşması olmasın .....süper .
benim alacak degil verecek kilom var ama sizide anlıyorum sorunlarımız aslında aynı nekadar zıt olsada kolay gelsin .....
canım bende katılmak istiyorum boyum 160
berfincim sen topic mi açtın yeni görüyorum ben hayırlı olsun cnm en kısa zamanda ben de kilomu öğrenip bildircem size:1hug:
Bende katılıyorum hiç umudum yok ama . :dilcikar:
Boyum 1,67 kilom 49 .Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.buyrunnnnnnnnn :roflol:
delikafadulden ben burayı yeni gördüm.
Ayrıca yeni başlığımız hayırlı olsun.
Sonunda bizimde farkımıza vardılar kaydirigubbakcemile3
Bende katılmak istiyorum ama mümkünse bayramdan sonraki yarışmaya katılabilirmiyim :kedi:
Boyum1,60 kilom 45 mafoldumben mafoldumben
Tek yol kilo almak.cokacimcoookcokacimcoook
valla böyle bi topiğin açılması süper her yerde kilo vermek isteyenler var ama ben de almak istiyorum ve yiyince de 10 günde 3kilo alabiliyorum ama aynı hızla hatta daha büyük bi hızla, 3 günde tekrar veriyorum aldığım kiloyu belki böyle takım halinde olursa gaza gelip yemek yemeyi hiç bırakmam:) berfinbilgen çok teşekkür ediyorum sana..
benim de boyum 1.65 kilom şuan için 47inşallah en kısa zaman da bi 5 kilo alırım artık:))
berfincim yarışmaya katılanların listesini boyunu kilosunu eklesen bi baksak durum ne kim kaç kiloda görürsek listedeki yerimizi daha çok motive oluruz bence ilk yarışmadaki gibi
sana zahmet canım listeyi bi ekleyi versen merak ettimdeopuyorumnanaktan
berfincim canım içtiğin şurubun adını mümkünse ögrenebilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?