- Konu Sahibi berfinbilgen
-
ay inanamıyorum topice bakdelikafadulden
haydi bakalım şansınız kilolarınız kalorileriniz bol olsun:roflol:
benim gibi kilo vermek isteyenler basmazsa iyi bu topici:teselli:
ayyy bende kilo almak istiyorum en kısa yoldan hatta bayrama kadar almam gerek yardımcı olurmusunuz biraz tüyo verin bu kilodan yoksun garibana
vatana millete hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz bn bayramdan sonra 20 gün kadar yokum yine uğramaya çalışırım ama hergün takip edemem şuanda kilom 49 -53 olmak istiyorum mimkünse
bende fazlaca kilo var...versem size alurmusunuz
bende fazlaca kilo var...versem size alurmusunuz
canım boyunuda yazarsan 20 gün olmadiğin için şimdiden not aliyorum.
sağol canım kalsın biz kendi kilomuzu kendimiz alırız başkasının yağlarını istemeyüz
berfincim boyum 1.60 canımcım ha gayret sonunda alacaz çok azimliyiz çoksüprizzzzz kız iki gündür ne yiyorum yok yere içmiyormuşum şurubu sağolkaydirigubbakcemile5
geyik olsun diye değil espri olsun diye söyledim canımBayanlar lütfen yarışma alanını geyik alanına çevirmeyelim,
sağol canım kalsın biz kendi kilomuzu kendimiz alırız başkasının yağlarını istemeyüz
geyik olsun diye değil espri olsun diye söyledim canım
tabiki kendi kilonu kendin alırsın canım...maalesef hepimizin ortak derdi sağlıklı olmak...biz kilo vermek için uğraşıyoruz...siz almak için...allah hepimizin yardımcısı olsun
vede kolay gelsin size
berfin benim jeton yeni düştü sen yarışmayı başlatmışın ben sandım bayramdan sonra hayırlı olsun canım bende boyumu kilomu veriyorum hemem
boy.163
kilo.48
benimki de 1.60-47
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?