• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

berfinbilgen

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
3.156
24
318
İstanbul
Arkadaşlar,

Kilo Alma Yarışması; 23 Eylül 2009 da başlicak olan ve takımlar arasındaki rekabete dayalı bir yarışma.

Yarışmaya katılan takımlarda ortalama olarak 8-10 kişi bulunacaktır.

Yarışma haftalık etaplar halinde yapılacaktır. Her etap Cuma günleri biter. Cuma sabahı takım üyeleri tartılarak kilo bilgilerini benimle özelden paylaşır. Bende bu bilgileri yarışma sistemine uygun bir şekilde paylaşım alanına eklicem. Bu ekleme için son süre Cuma akşamı saat 22:00 dir. Takım kilo bilgisini vermek için, bu süreyi geçiren takım o hafta etap dışı olarak değerlendirilir. Bildiri 2 hafta üst üste yapılmazsa; takım diskalifiye olur.

Üyeler takım topiklerinde günlük beslenme detaylarını, spor faaliyetlerini ve yararlı bilgileri paylaşırlar. ( kilo paylaşimi hariç )

** Cuma günü tartılarak en çok kilo alan üç kişiyi belirliyoruz. Yarışma sonunda birinci olan kişinin ödülü ise bir sonraki takım yarışmasına lider olarak ödüllendirilecektir.

Takım ruhu desteğinle daha kolay ve hızlı kilo alabilirsiniz. 2 takım için kayıtlarımız devam etmektedir. Katılmak isteyen arkadaşlar bana özelden kilo ve boylarını bildirebilirler. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

1. TAKIMA KEYıFLı KıLO ALMALAR DıLERıM.

Herkese Kolay gelsin Bayanlar…

Son düzenleme:
ay inanamıyorum topice bakdelikafadulden
haydi bakalım şansınız kilolarınız kalorileriniz bol olsun:roflol:
benim gibi kilo vermek isteyenler basmazsa iyi bu topici:teselli:

ayyy bende kilo almak istiyorum en kısa yoldan hatta bayrama kadar almam gerek yardımcı olurmusunuz biraz tüyo verin bu kilodan yoksun garibana

ay inanamıyorum topice bakdelikafadulden
haydi bakalım şansınız kilolarınız kalorileriniz bol olsun:roflol:
benim gibi kilo vermek isteyenler basmazsa iyi bu topici:teselli:

Teşekkürler canım,

ayyy bende kilo almak istiyorum en kısa yoldan hatta bayrama kadar almam gerek yardımcı olurmusunuz biraz tüyo verin bu kilodan yoksun garibana

Canım kilo almak için öneri istiyorsan Kilo Almak İsteyenlerin Paylaşım Alanı - Sayfa 159 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU bu başliğa bakmalisin burasi yarışma alani

vatana millete hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz bn bayramdan sonra 20 gün kadar yokum yine uğramaya çalışırım ama hergün takip edemem şuanda kilom 49 -53 olmak istiyorum mimkünseakannehirakannehir

berfincim boyum 1.60 canımcım ha gayret sonunda alacaz çok azimliyiz çoksüprizzzzz kız iki gündür ne yiyorum yok yere içmiyormuşum şurubu sağolkaydirigubbakcemile5

ben çalıştıgım için genelde öyle yapiyorum akşamları içiyorum, aslinda şurup içerken iyi birakinca iştah gidiyor ama mide büyütmek ve hedefe ulaşmak için birebir, bu arada boy notunu aldim. aslinda şuan benim olmak istediğim kilodasin, benimde 1.60 42-43 arasindayim

Bayanlar lütfen yarışma alanını geyik alanına çevirmeyelim,
geyik olsun diye değil espri olsun diye söyledim canım

sağol canım kalsın biz kendi kilomuzu kendimiz alırız başkasının yağlarını istemeyüz

tabiki kendi kilonu kendin alırsın canım...maalesef hepimizin ortak derdi sağlıklı olmak...biz kilo vermek için uğraşıyoruz...siz almak için...allah hepimizin yardımcısı olsun
vede kolay gelsin size

geyik olsun diye değil espri olsun diye söyledim canım

tabiki kendi kilonu kendin alırsın canım...maalesef hepimizin ortak derdi sağlıklı olmak...biz kilo vermek için uğraşıyoruz...siz almak için...allah hepimizin yardımcısı olsun
vede kolay gelsin size

güzel dilekleriniz için teşekkür ederizz sizede kolay gelsin

biz bu lafları duymaktan bıktığımız için aynı şeyleri duyunca tepki veriyoruz sizin nasılki şişko yada çok kilolusun lafi hoş değilse bizede bu tür şeyler hoş gelmiyor canım. Teşekkür ederiz sizede kolay gelsin

berfin benim jeton yeni düştü sen yarışmayı başlatmışın ben sandım bayramdan sonra hayırlı olsun canım bende boyumu kilomu veriyorum hemem
boy.163
kilo.48

berfin benim jeton yeni düştü sen yarışmayı başlatmışın ben sandım bayramdan sonra hayırlı olsun canım bende boyumu kilomu veriyorum hemem
boy.163
kilo.48

sagol tatlım, yok yarısma bayramdan sonrakı ılk hafta baslıcak ben duyuru yaptım , bayramdada yıyıyn bol bol oyle alıcam kılolarınızı ama boyu not aldım bıle

Back