İlköğretim Yorum ve Soruları 1. sınıfa giden oğluma ders çalıştıramıyor,ödev yaptıramıyorum..

jjaponica

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
87
4
621
İstanbul
arkadaşlar benim oğlum birinci sınıfta fakat bi sorun var çözemiyorum okula gitmek istemiyor yazmak istemiyor ödev yapmayı hala oturtamadık. öğretmenim ya beğenmezse diye heyecenlanıyorum diyor. öğretmeni de geçen gün beni bile azarladı kim bilir çocuğa ne yapaıyordur diyorum sebep ise şu ; ben 4 kez aradım ulaşamadım müdür yard. aradım notumu iletirmisiniz diye sen beni ordan arayamazsın diyor cebimden arayabilirsin diye azarladı çok kötüyüm oğlum nefret ediyor okuldan ne yapabilirim nolur yardım edin çok üzülüyorum

canım öncelikle öğretmeni siz seveceksinizki çocukta sevsin ne olursa olsun öğretmenle aranızdaki hiç bir olayı çocuğa yansıtma öğretmen beğenmez diye düşünüyorsa oğlun ozaman daha dikkatli yaz oğlum sen yazdıkça yazının düzeldiğini göreceksin benimde yazım güzel değildi ama yaza yaza düzeldi de ödevleri eğlenceye dönüştür bende oğlumda aynı problemi yaşadım bu şekilde aştım çok şükür darısı size inşallah canım benim işin zor sabırlı ol düzelir inşallah

öğretmenin çocuklara karşı tutumunu gözlemle, seni rahatsız eden bişey varsa öğretmeni mutlaka değiştirmeye çalış tabii önceden araştırdığın bi öğretmenin sınıfına ver
bizim hocada sürekli velilere fırça çeker ama çocuklara karşı çok sabırlı, çocuklar onu çok seviyo
ama sizin hoca çoculara karşıda sertse, kötü yazanı küçük düşürüyosa sınıfta, çocuğun yazmaktan korkması çok normal

Cep telefonu konusunda seni azarlamak zorunda değildi ama haklı, cepten arasaydın keşke, belki müd. yard la bi sorunu falan varsa ondan bozlmuştur.

Son düzenleme:
teşekkürler maviyaz inşallah düzelticez ama çok yoruluyorum yaaa:18:
chess canımcım çok sağol önerin için ama düşünemedim ki prob. felan vardır diye neyse bugün konuştuk biraz durulmuş hoca hanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…