- 21 Haziran 2020
- 74
- 18
-
- Konu Sahibi yaren 1995
Bütün okullar böyle milli eğitim yazı gönderdi kesinlikle veliler alınmayacak diye. Geçen sene de bu şekilde uyguladık hiç sorun olmadı, çocuklar eski senelere göre daha hızlı alıştı. Eskiden ağlayıp annesini yanında oturtanlar vardı geçen yıl hiç aglamadilar. İlk günler gitmek istemeyebilir de hemen alışır üzülmeyinSelam bayanlar bizde bu yil 1 e basladik fakat okul kesinlikle veli içeri almiyolar bahçeye dahi... sadece cıkışta aliyolar oda bahceden cocugunu alan gidiyor okul icine almiyolar bugun 3. Gunumuz daha cocugumun sinifi neresi bilmiyorum bi cok veli kapida bu durumdan sikayetciyiz napicaz bilmiyorum ilk gunu aglamayan cocugum dun aglayip girmek istemedi yalvardim iceri 5 dakika dahi almiyolar ogretmeni tesaduf disari cikti o sayede aldi yani napicaz bilmiyorum bu okul mu boyle yoksa diger okullarda boyle acil yazarsaniz sevinirim
bu covidde sürü sülale sınıfa mı dalsın herkes?Selam bayanlar bizde bu yil 1 e basladik fakat okul kesinlikle veli içeri almiyolar bahçeye dahi... sadece cıkışta aliyolar oda bahceden cocugunu alan gidiyor okul icine almiyolar bugun 3. Gunumuz daha cocugumun sinifi neresi bilmiyorum bi cok veli kapida bu durumdan sikayetciyiz napicaz bilmiyorum ilk gunu aglamayan cocugum dun aglayip girmek istemedi yalvardim iceri 5 dakika dahi almiyolar ogretmeni tesaduf disari cikti o sayede aldi yani napicaz bilmiyorum bu okul mu boyle yoksa diger okullarda boyle acil yazarsaniz sevinirim
Alinmamasi mantikli olan zaten..hem hastalik var hem siz girdiginiz noktada diger cocuklarda annelerini ister ozaman herkes mi girsin..benim oglumda 1.sinifa basladi bu sene agliyo gitmek istemiyo bide okulun ilk gunu düsmüs bahcede iyice sogudu okuldan bende cok üzülüyorum..insaallah alisicaklarSelam bayanlar bizde bu yil 1 e basladik fakat okul kesinlikle veli içeri almiyolar bahçeye dahi... sadece cıkışta aliyolar oda bahceden cocugunu alan gidiyor okul icine almiyolar bugun 3. Gunumuz daha cocugumun sinifi neresi bilmiyorum bi cok veli kapida bu durumdan sikayetciyiz napicaz bilmiyorum ilk gunu aglamayan cocugum dun aglayip girmek istemedi yalvardim iceri 5 dakika dahi almiyolar ogretmeni tesaduf disari cikti o sayede aldi yani napicaz bilmiyorum bu okul mu boyle yoksa diger okullarda boyle acil yazarsaniz sevinirim
Ogretmeniyle ve hatta okul müdürüyle konustunuz mu böyle bisey nasil olabilir.siniftan ayriliyo ögretmen nasil farkinda degil.baska yerlere de gidebilirdi.selam anneler konu 1.sınıf olunca yazmak istedim bugün okul çıkışına gittim bide ne göreyim oğlum dışarda yanliz başına oynuyor öğretmeninin haberi bile yok sınıftan çıkmış ders saati kendisiyle konuştum daha sonra ders bitince ama çok korkuyorum ne yapmalıyım sizce
evet konuştum tabiki gidebilirdi okuldan rahatlikla cikabilir güvenlik denen bişey yok oğlum kaybolabilirdi.konustum ama içim hiç rahat degil baska ne yapabilirim bilmiyorumOgretmeniyle ve hatta okul müdürüyle konustunuz mu böyle bisey nasil olabilir.siniftan ayriliyo ögretmen nasil farkinda degil.baska yerlere de gidebilirdi.
Vallahi okadar haklisiniz ki.. ne cevap verdiler peki cok merak ettimevet konuştum tabiki gidebilirdi okuldan rahatlikla cikabilir güvenlik denen bişey yok oğlum kaybolabilirdi.konustum ama içim hiç rahat degil baska ne yapabilirim bilmiyorum
dikkat edeceklerini söylediler ama hiç öğrencilere dikkat edilmiyor zaten guvenimde kalmadi okula dedesi 3 gündür kapida bekliyorVallahi okadar haklisiniz ki.. ne cevap verdiler peki cok merak ettim
Allah kolaylik versin hepimize..millet diyodu da 1.sinif söyle böyle diye abartiyolar diyodum gercekten cok zormusdikkat edeceklerini söylediler ama hiç öğrencilere dikkat edilmiyor zaten guvenimde kalmadi okula dedesi 3 gündür kapida bekliyor
haklisiniz zor ve böyle duyarsızlik olunca insan daha fazla endişe ediyor.Allah kolaylik versin hepimize..millet diyodu da 1.sinif söyle böyle diye abartiyolar diyodum gercekten cok zormus
İyı gercı donem basladı tekrardanSelamlar
Konu açılmış madem burdan devam edeyim :)
Dönem bitiyor sizde durumlar nasıl..