• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🧮📖1. Sınıf anneleri 🖇️2023-2024📎📚

Selamlar herkese. Bu topigi gördüğüme çok sevindim. Benim oglum da eylül 2017 doğumlu. Bizim öğretmenimiz Cuma günü n harfine geçti. Ben kendim de ilkokulda ingilizce öğretmeniyim. Ordaki sınıf öğretmeni arkadaşlarım çok hızlı gittiğini söylüyor. Bana da öyle geliyor, daha eski harfler ve heceler oturmadan yenisine geçiyoruz. Her gün en az 3 saat ödevle geçiyor. Gercekten yetişmek çok zor. Yazı yazdırsam okuma yaptiramiyorum, tam birşeyleri yapıyoruz ama tam oturmadan yeni bir harfle geliyor. Yazıda sorun yok ama bazı heceleri çıkarmada zorlanıyoruz. Öğretmenle konuşsam mi sizce?
Siz yorum yapsanız da ogretmenlerin genel bir lafı var kişiye değil genele odaklı işliyorlar ya dersleri :) biz cuma günü k ya geçtik

Bizde yavaş gidiyoruz diye düşünüyorum ama kiizm hala takılıyor mesela ezbere okuduğu için galiba e büyükse Ela diyor doğrudan küçükse ele yada elle diyor :olamaz: ..

Bazen la ya le diyor hep le okuduğu için :)

Daha mantık kavramadi bizde yazmaktan okumaya fırsat bulamıyoruz :olamaz:

Bizim öğretmen de gruba isim listesi attı bu öğrenciler dışındakiler evde ders çalışmıyormuş sizde çocuklarınıza destek olun diye
Ay o biraz saçma değil mi ya şimdiden etiketliyor çocuklari 🙀

Benim çocuğum listede ismi yazanlar arasında ama diğerleri etkilenir bence de ilk defa denk geldim bende
Saçma geldi bana ya bilmiyorum yani, bizim hoca genel yazıyor lütfen ödevleri yapalım vs diye.

Saçma geldi bana ya bilmiyorum yani, bizim hoca genel yazıyor lütfen ödevleri yapalım vs diye.
Belki önce si de uyardı baktı olacak gibi değil gruba mı attı dedim bende çocukları ailelerin tutumu etkiker bence sonuçta onlar bbilmiyor ogretmenin ne yazdığını

Selamlar herkese. Bu topigi gördüğüme çok sevindim. Benim oglum da eylül 2017 doğumlu. Bizim öğretmenimiz Cuma günü n harfine geçti. Ben kendim de ilkokulda ingilizce öğretmeniyim. Ordaki sınıf öğretmeni arkadaşlarım çok hızlı gittiğini söylüyor. Bana da öyle geliyor, daha eski harfler ve heceler oturmadan yenisine geçiyoruz. Her gün en az 3 saat ödevle geçiyor. Gercekten yetişmek çok zor. Yazı yazdırsam okuma yaptiramiyorum, tam birşeyleri yapıyoruz ama tam oturmadan yeni bir harfle geliyor. Yazıda sorun yok ama bazı heceleri çıkarmada zorlanıyoruz. Öğretmenle konuşsam mi sizce?
Her öğretmen farklı ilerliyor ben kazanımları uygulama indirdim takip ediyorum haftasına uygun gidiyoruz. A bitti pazartesi K harfine başlayacaklar. Bizim öğretmenimiz aceleye gerek yok evde de öne geçmeyin diyor. Anca öğreniyor benim kızım. Hızlı gitse yetişemeyiz gibi geliyor

Benim çocuğum listede ismi yazanlar arasında ama diğerleri etkilenir bence de ilk defa denk geldim bende
Bizimde ikinci hafta 6-7 kişilik bi işim grubu yazdı attı .
bu öğrencilerin velilerine teşekkür ediyorm, günlerdir kitaplarınızin her birine isim yazın diyorum bir tek bu velilerim yapmış .. kitaplarınız kaybolursa karışırsa sorumlusu ben değilim yazmış :KK53:

Her öğretmen farklı ilerliyor ben kazanımları uygulama indirdim takip ediyorum haftasına uygun gidiyoruz. A bitti pazartesi K harfine başlayacaklar. Bizim öğretmenimiz aceleye gerek yok evde de öne geçmeyin diyor. Anca öğreniyor benim kızım. Hızlı gitse yetişemeyiz gibi geliyor
Bizim sınıfta bir veli var aman Allahım sürekli kendini ve çocuğu övüyor çok basitmiş ödevler çabuk bitiriyormus falan 🤣 onun yüzünden sanırım hızlı gidiyor öğretmenimiz 😂

Bizim sınıfta bir veli var aman Allahım sürekli kendini ve çocuğu övüyor çok basitmiş ödevler çabuk bitiriyormus falan 🤣 onun yüzünden sanırım hızlı gidiyor öğretmenimiz 😂
Her sınıfta var bu velilerden 😂 Biz 1 sayfa ödevi zor yapıyoruz.

Her sınıfta var bu velilerden 😂 Biz 1 sayfa ödevi zor yapıyoruz.
Bende dedim her çocuk aynı hızda olamaz aynısını öğretmenimizin söylemiş benim arkamdan :KK45:

Sonra yazdım hocam gereksiz yazışmalarda ödevler geride kalıyor grubu bizim yazmamiza kapatirmisiniz zaten kapatacağım diyordunuz yazdım

Şimdi de yazamadığı içinogretmenin tüm mesajlarına emoji atıyor 😃

Okuyor çocuğunuz değil mi harf birleştirmelerinde
Sessiz harfle başlayan hecelerse zorlanıyor ama öğretmeni bugün normal olduğunu, o harfinden sonra daha kolay okuyacağını söyledi.

Bayağı hızlısınız sınıfın okuma hızı nasıl acaba biliyormusuniz
Bilmiyorum ama mevcut çok kalabalık değil zaten. Bir de merkezi bir okul olduğu için veliler ilgili, ödev yapma konusunda Sorun yaşamıyorlar. O yüzden böyle hızlı gidiyor sanırım

Back
X