1 sene önce lazer bitti fakat tüylenme halen var sizde de böylemi?

simarikcadi

Mutluluk prensesii:)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
139
1
66
İstanbul
Evet arkadaşlar aklım karıştı 1 sene önce lazer tedavim bitti şükür baya azaldı fakat az kalan yerlerde baya bir uzadı makasla kesıyorum ama nereye kadar jilet sürsem lazer yaptırdıgım boşa gıdecek dıye düşünüyorum sizdede böyle oldumu bılgısı olan yardımcı olabılırmı nasıl alabılırım bundan sonrakı aşamalarda (koltukaltı ve genıtalı yaptırdım bu arada)

Olmaz ya tekrar gıtmek 1,5 sene gıttım sıfırlandı çokk az kaldı onlarda baya ince tüy makine görmez dediler seanslarım bitti zaten baya iyiydim fakat fakat o az kalanlarda sürekli uzuyor sınır oluyorum anladım ki % 100 yok olmuyormuş jilet veya epialsyon aleti ile temızlesem bütün yapılanlar boşa gıdecek diye korkum var internettede araştırdım ama böyle konulardan bahsenden yok

kesin çözüm diye bişey yoktur zaten %100 bitmez kıllar.
bildiğim kadarıyla kalan kıllar için genelde iğneliye gidiliyor.
ama jilet,yada ağda yapılabilir mi bilemiyorum.
birde kökü kurumuyor mu zaten?neden jiletlediğin yada ağdaladığın zaman çıksın.
olsa olsa kalan kıllar kalınlaşır gibi geliyor.

bence çıkanları jiletle al biraz kalınlaşsın 2 seans falan tekrar yaptır oraları lazerle...

bende koltukaltıma lazer yaptırdım şuan yok denecek kadar az..çıkanlrıda ya elimle yada epilasyonla alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…