- 17 Mayıs 2022
- 57
- 67
- 3
- 32
- Konu Sahibi alicewonderlandd
-
Bence en az 3 yıl sizin bakmanız sonra kreşe verilir birde 2 çocuğu sen istersen doğur eşin istemesi yanlış kapasiteniz 2 çocuğu doğurmayı kaldırmayacaksa doğurmayın ,senin bedenin senin hayatın bence eşine çok yüz vermişsin o çocuk doğurmak ile ilgili sana baskı yapamaz buna izin verme yoksa depresyona dahi girebilirsin anne mutlu ise herkesi de mutlu ederMerhaba kızlar fikirlenize ihtiyacım var.
23 haftalık hamileyim özel sektörde çalışıyorum ögeln gidip akşam 11 de işten çıkıyorum doğumdan sonra 6 ay izin alıcam sonra tekrar dönmem gerekiyo oğluma kayınvalidem bakacak ama benim psikolojim şimdiden cok bozuldu çocuğumu bırakmak istemiyorum 11 de eve gelicem beni hiç göremeyecek nerdeyse sadece babannesiyle vakit geçirecek. Eşimde 2 sene sonra ikinci çocuğu istiyorum diyip duruyo daha simdi hamileyken ne yapmalıyım 2 sene sonra tekrar hamile kalıcaksam işe başlamanın ne anlamı var. 6 ay sonra işe başlayıp 1 sene çalışıp sonra işten ayrılsam çocuğumu cok etkiler mi bana bi fikir verin lütfen.
Kizim 10 aylikken yarim gun ise dondum ,2sene calistim ,1 senesi kvde anne bakti donusumlu,1 senesi kres.Herikisinde de farkli arti eksiler var.kreste ilk yil cok hastalaniyor.Ben bu sene onu goze alamadim.2 sene sonunda isi biraktim.1 aydir tam gun evdeyim herhangi bir negatif etki olmadi.Merhaba kızlar fikirlenize ihtiyacım var.
23 haftalık hamileyim özel sektörde çalışıyorum ögeln gidip akşam 11 de işten çıkıyorum doğumdan sonra 6 ay izin alıcam sonra tekrar dönmem gerekiyo oğluma kayınvalidem bakacak ama benim psikolojim şimdiden cok bozuldu çocuğumu bırakmak istemiyorum 11 de eve gelicem beni hiç göremeyecek nerdeyse sadece babannesiyle vakit geçirecek. Eşimde 2 sene sonra ikinci çocuğu istiyorum diyip duruyo daha simdi hamileyken ne yapmalıyım 2 sene sonra tekrar hamile kalıcaksam işe başlamanın ne anlamı var. 6 ay sonra işe başlayıp 1 sene çalışıp sonra işten ayrılsam çocuğumu cok etkiler mi bana bi fikir verin lütfen.
Hayaller paris. Hayatında hiç 2 yaş bebesi görmemişKizim 10 aylikken yarim gun ise dondum ,2sene calistim ,1 senesi kvde anne bakti donusumlu,1 senesi kres.Herikisinde de farkli arti eksiler var.kreste ilk yil cok hastalaniyor.Ben bu sene onu goze alamadim.2 sene sonunda isi biraktim.1 aydir tam gun evdeyim herhangi bir negatif etki olmadi.
2.cocugu esiniz cok istiyorsa otursun kendi dogursun vallaO is oyle ismarlama olmuyor.Kocam istiyo diye cocuk dogurmam ben olsam heleki 2 yas grubu varken evde.İkisine yeteebilecek misiniz?
Ya önce allahın izniyle 1.çocuğu bi doğurumda sonra 2.yi düşünün allah aşkına bence şuan düşünmeniz gereken daha önemli konular var.Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar şuan eşimle konuştum emeklilik prim günümü doldurmama 7 sene kaldı 7 sene sonra ikinci çocuğu yaparım dedim yok Allah verir daha erken olursada işten tamamen ayrılıcam. İlk çocuğuma kendim bakamasam bile en azından 2.ci çocuğumun her anınında yanında olmak istiyorum.
Allah aşkına bu ne hız böyle ?Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar şuan eşimle konuştum emeklilik prim günümü doldurmama 7 sene kaldı 7 sene sonra ikinci çocuğu yaparım dedim yok Allah verir daha erken olursada işten tamamen ayrılıcam. İlk çocuğuma kendim bakamasam bile en azından 2.ci çocuğumun her anınında yanında olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?