1 sene bekle, peki ya sonrası....

Heveslebekleyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
845
721
123
kızlar merhaba..
hazirandan beri hamile kalmaya çalışıyorum. doğum kontrol hapını bıraktığım için ilk 2 ay biraz düzensiz adet gördüm. sonrasında toparlandım. bu süreçte 3-4 kez doktora gidip muayenemi de oldum. bana hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi. hormon testlerimi yaptı onlarda da sıkıntı yok. eşim geçen ay kontrole gitti. 42 milyon sperm sayısı %60 hareketli sperm cıktı ama doktor başlangıç seviyesinde varikosel olduğunu söylemiş ve çocuğu olmasına engel olmadığını söylemiş. Benim doktorum da bunun birçok erkekte olduğu ve operasyona gerek olmadığını söyledi. 9 aydır bekliyoruz henüz hamilelik yok, tedavi süreci denen şeyi merak ediyorum, 3 ay sonra dedikleri 1 sene dolacak, hala hamilelik olmazsa yapılacak olanlar nedir, sizce ben ne yapmalıyım

bende seninle aynı durumdayım hazirandan beri uğraşıyorum.doktor doktor gezdim bi sorun yok gibi görünüyo.soğan kürü incir havuç keçiboynuzu hepsini yaptım ama yok yani.hazirana kadar bekleyip sonrasında rahim filmi çektirmek istiyorum bi o kaldı aklımda.allah yardımcımız olsun

Yani adet olunca moralim bozuluyor, sonra tekrardan kaldığım yerden devam ediyorum.. umudumu kaybetmiyorum ve eğer olacaksa belli bir zamanı var biliyorum ama böyle beklemek yoruyo, yıpratıyor.. bizden cok daha uzun süredir bekleyenler var biliyorum, belki şu yazdıklarımızı okurken gülüyorlardır bize ama boşlukta kalıyorum, ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Şuan adetime 4 gün var.. daha olmuş bişe yok ama ben olmadıgını hissediyorum, heyecanım gitti...

bizim bundan sonra yapacagımız sey rahim filmimiymiş.. senin eşin kontrole gitti mi

bizim bundan sonra yapacagımız sey rahim filmimiymiş.. senin eşin kontrole gitti mi

hayır eşim gitmedi yanaşmıyoda.önceden bende muayene olcam diyodu kadınlar kulübünde bazı erkeklerin bu testleri yaptırmak istemediğini beraber okuduk ve şimdi oda öyle oldu etkilendi sanırım.sen herşeyine baktır en son ben baktırırım diyo benimde adetimin çarşamba günü olması gerek bakalım beklemedeyim ama benimde ümidim kalmadı

ben sabahları vücut ısımı ölçüyorum. adetim cuma günü ama yarın ateşim düşerse kırmızılar geliyor demektir. yumurta takibi vs. yaptırdınız mı hiç. ben ovulasyon testi kullanıyorum, günleri de kaçırıyor olamam...

BEN 5 AYLIK evliyken gittim doktor bir yıl bekle demedi hemen yaptı kan idrar tahlillerini 9 ay oldu evleneli. şuanki basamak rahim filmi inşallah bişey çıkmaz. inşallah stresten olmuyordur...

ben 3.5 yıllık evliyim canım. bu hazirana kadar düşünmüyordum. haziranda korunmayı bırakınca doktora gittim. hem alttan muayne etti hem kan tahlillerimi yaptı. bise yok 1 sene deneyin olmazsa bakarız dedi. ondan sora baska doktorlara da gittim onlarda aynı seyi soyledi, suan umutsuz olmak ıcın erken, bekliceksin dediler.. elimiz kolumuz baglı beklıyoruz. yapmak ıstedigimiz bi seyehat vardı, erteleyip duruyorum. buara çalışma zamanı gidemeyiz, ya hamileysem bise olur gidemeyiz diyip ertelıyodum. simdi eşime soylıcem gidelim... zamanlara filan da takılmıcam. calısma yapmamız gereken zamana da denk gelse gidicem.. kafamız dagılsın bıraz

bende ovülasyon testi kullanmıştım ama pozitif çıkardığı günden sonra bi 5 6 gün sonra yine pozitif çıkarmaya başladı.bu ay yumurtlamam doktor kontrolünde oldu.22-24 mm ken çatladı.üzerindende 12 gün geçti

bende bi takip yaptırsam mı diyorum.. ama benım doktorum ovu. testini bile yapma diyo, akısına bırak diyo.. takip edelim desem kesin kabul etmez

bende bi takip yaptırsam mı diyorum.. ama benım doktorum ovu. testini bile yapma diyo, akısına bırak diyo.. takip edelim desem kesin kabul etmez

başka bi doktora git bence.9 ay az bi süre değil.ya da ısrar et yumurtluyomuyum onu merak ediyorum falan de. benim yumurtam kendiğilinden oluşuyomuş onu öğrenmiş oldum ve çatlama da oluyomuş.klomene çatlatma iğnesine gerek yokmuş yani

bencede seyahatine git. Allah izin verirse olur zaten . fazla kafaya takmamakta gerekiyor.nasip bakalım güzel haberleirnizi bekliyorum inşallah. hep birlikte hamiş oluruz inşallah

Cnm seyahatine git kafani dagit biraz iyi gelir. Yer degisikligi psikolojiye de iyi gelir. Donunce isi siki tut. Benim esim varikoselden ameliyat oldu. 3 doktora gittik öle karar verdik. Esin de 1 doktorla yetinmesin. Üniversite hastanelerini tavsiye ederim. Ben 9 yillik evliyim 5 yildir dusunuyoruz. Ama esim anca 2013 agustosta ameliyat oldu. O da basta bana dedi. Sen herseyini yaptir diye ama sonra gec gittigine pisman oldu. Ve eger varikoselden ameliyat olmasi gerekirse ameliyat sonrasi da bunyeden bunyeye degisiyor ama 3-6 ay veya 1 senede toparlayanlar var. Bizim 6 ay oldu iyilesme var ama tam duzelmedi.esi urolojiye gitmek istemeyenler zor ama mutlaka goturmeye calisin..kendimizde bisi var mi duzeltelim derken onlarda sorun cikiyo. Bir de onlarin duzelmesini bekliyoruz.Doktora gittiginde 1 yildir korunmuyorum de cnm bi dahakine. Rahim filmi de cektir ( ama anestezili cektir) 1 yildir korunmuyorum dersen kesin yumurta takibi yaparlar

Ben dedigin gibi baska doktorda sansımı deniyim. Onunuzdekî hafta esim gidîcek baska bi doktora, hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz icin.. Allah kimseye aratmasın, beklemek cok zor

Merhaba arkadaslar sizinle ayni durumdayim iki dusugum var 8 ay gecti tekrar hamile kalamadim cok zor bir bekleyis her ay kirmizilar ve hayalkirikligi yasiyorum ins herkesin Allah kalbine gore verir care ne bilmiyorum 😔😔😔😔😔

canım düşük olayı, beklemekten daha kötüdür bence.. Allah sana sabır versin. hepimizin yüzü gülsün artık.. bende çare nedir bilemiyorum. zaten bu çaresizlik ve hiçbise yapamama durumu insanı tuhaf yapıyo.. elin kolun bağlanıyo. birilerinin de benim gibi beklediğini, sabrettigini, dayanabildigini bilmek bana güc verdi.. İnsallah sizlere de iyi gelmiştir bu sohbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…