1 sağlıklı gebelikten sonra tekrarlayan kayıplar

cylncyln95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
37
14
29
Merhaba arkadaşlar lütfen benim gibi olan varsa cevap verin umuda ihtiyacım var . Ilk gebelikte sorunsuz gecirip daha sonra tekrarlayan düşükler neden olabilir . Ben ilk dusuk yaptigim bebege hamileyken covid asisi olmustum bilmiyordum hamile oldugumu 17. Haftada kalbi durdu . Daha sonra 9 haftalik boş gebelik , 14 haftalik kalp durması ve en son 26 haftalik bebek gelişemediginden ( damarlarinda akım kaybı vardı ) dogum yaptım . Size sorum saglikli bir gebelikten sonra benim gibi olan varmı . Daha sonra bebek sahibi oldunuzmu . Evet cok sukur bir evladım var ama o kadar cok istiyorum ki bir kardeşi olsun yanliz kalmasın

Merhaba bence sizde rahmin bebeği besleyen damarlarında bir problem olabilir . Preeklampsiye benziyor yani. İlk gebelikte daha az sıkıntı oluyor ama hamilelik sayısı attıkça sorunlar katlanıyor bence. Gebe kalmadan coraspin ve oksapar iğne başlandı mı size acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…