bu arada bebegın cınsıyetı bellı oldu mu cok meraklıyım ya
bu konuyu okuyunca açıkcası konu sahibine hiç şaşırmadım, aksine düşünceleri çok hoşuma gitti.
ama benim anlamadığım bu kk kadınlarının böyle rahat düşünenleri niye her zaman bulunmuyor
konu sahibi hamileyim demiş, herkes tebrik etmiş, e bizlere de bu düşer zaten (herkesin özeli diyip susmak lazım)
ama farzedelimki bir kızcağız konu açsın, işte evlenmemize çok az kaldı da, nişanlımla bişeyler yaşadık da aceba hamilemiyim
deseydi eminimki üzerine saldırırlardı. mahalle baskısı müthiş oluyor o şekilde.
yani burda modern düşünen arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum gerçekten, sizler topluluk halinde gezin de, örnek verdiğim konularda saçmalayanlara sizler de anti mahalle baskısı kurun...
haksız mıyım?
haklısın canım :)) açıkçası herkesin düşüncelerinde serbest olduğunu düşünüyorum sonuçta burası bilgi ve deneyimleri paylaşmak için var olan bir platform tabiki kimseyi yargılamamak kaydıyla.İlk zamanlar kadınlar klubunu sadece bilgi edinmek için kullanırken şu anda hem bilgi ediniyorum hemde deneyimlerimi paylaşıyorum buda beni çok mutlu ediyor.
Bugune kadar hep kendi doğrularımla ailemden aldığım terbiyeyle ve içimden gelenlerle yaşayan bir insan oldum ve neticesinde sevdiğim insanla 5 yıllık güzel bir ilişkinin ardından evlenmeye karar verdik ve güzel bir süprizlede hazırlık aşamasında hamile olduğumu öğrendik.çevremdeki herkes ilişkimize ve gerçek bir aile olacağımıza inandığı için bu haberi büyük bir sevinçle karşıladı ve hepbirlikte evlilik ve hamilelik sürecini sorunsuz geçirdik.Düğünü atlattık bakalım sıra doğumda.Benim için evililikte hamilelikte çok önemli ve güzel kavramlar ama en önemlisi insanın kendisinin ve hayatını birleştireceği insanın gerçekte aile olabilmesi bunun için iki tarafında özveride bulunup çabalamasıdır.Hayatın bize ne getireceğini bilmek çok zor her an herşey herkesin başına gelebilir.Bu hayatta çok bencil olmamak,iyi niyeti kaybetmemek,iyi niyetli olmaya çalışmak gerçekten önemli insanın iç huzuru için.
Bakalım Allah nasip ederse sağsalim oğluşumu kucağıma aldığımıda kk ailesiyle paylaşırımm.
çok güzel özetlemişsin arkadaşım.
tabi bu da bir bakış açısı ve herkes aynı yöne bakacak diye bir kural yok, o yüzden böyle şeyleri yadırgamalarını yadırgamıyorum.
ve kilit cümle "iyi niyet" sen iyi niyetliysen, sen doğruysan doğruyu da buluyorsun, güveniyorsun ki yaşayabiliyorsun.
bunu yaşamak bence bir ayrıcalık. ne mutlu sana ve ne mutlu bana hayatımda en güvendiğim insanla 25 gün sonra evleniyorum
mutluluklar diliyorum yeniden, hayırlısıyla bebişinde sağ salim katılır ailenize, mutlu haberinizi öğreniriz buradan.
Sanada simdiden cok cok mutluluklar dilerim canim,sana ufak bi akil vereyim tecrubeli bir gelin olarak sakkiinn hicbirseyi kafana takipta huzurunu kacirma dugunle ilgili hersey bir sekilde halloluyo ve o kadar hizli geciyoki bir anda kendini evinde esinle buluyosun :) hersey gonlunce icine sine sine gecer insallah
bu konuyu okuyunca açıkcası konu sahibine hiç şaşırmadım, aksine düşünceleri çok hoşuma gitti.
ama benim anlamadığım bu kk kadınlarının böyle rahat düşünenleri niye her zaman bulunmuyor
konu sahibi hamileyim demiş, herkes tebrik etmiş, e bizlere de bu düşer zaten (herkesin özeli diyip susmak lazım)
ama farzedelimki bir kızcağız konu açsın, işte evlenmemize çok az kaldı da, nişanlımla bişeyler yaşadık da aceba hamilemiyim
deseydi eminimki üzerine saldırırlardı. mahalle baskısı müthiş oluyor o şekilde.
yani burda modern düşünen arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum gerçekten, sizler topluluk halinde gezin de, örnek verdiğim konularda saçmalayanlara sizler de anti mahalle baskısı kurun...
haksız mıyım?
Gelinlik hoş ama ayakkabıları beğenmedim... Dolgu topuk gelinliğin altında giyilecek bir model değil bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?