güzelmıs canım gelınlıgın yakısmıs ama hamıs görünüyosunuz dugunun oldu mu
yok canım 25 ağustosta ben hamiş bir gelin olucam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelmıs canım gelınlıgın yakısmıs ama hamıs görünüyosunuz dugunun oldu mu
gelinliğin çok güzel canım mutluluklar dilerim
Aminnnn :)) biliyorum o kadar kibar gelinligin altina kaba duruyo ama dedigim gibi ince topuk ayakkabiyi goze alamadim Tek tesellim ayakkabinin gorunmuyo olmasi :))Güzelim gelinliğini çok ama çok beğendim yanık teninde çok güzel durmuş ama ayakkabılarını çok beğenmedim..
Darısı benim gibi bütün bekarların başına..
Sagol canimm bitanede guzel sik bir babet alayim bari ilerleyen saatlerde o kurtarsin biraz isi :)gelinliğin yakışmış cnm ama ayakkabını o gelinliğe yakıştıramadım sanki mutluluklar :)
mutlulukla giyin ama yanlış anlamassanız en şaşırdığım hamileyken giycek olmanız
çevremde görmediğim için şaşırdım daha dorusu bebeginize güzel bir anı
:) merak ettım saklıyormusunuz bu durumu?
gelınlıgı bende begendım ama gogus kısmı cok acık degılmı ortası goguslerınızde cok buyuk degıl galıba
Hey allahım ne garip insanlarsınız, ne biçim sorular bunlar?
İster evlenmeden önce hamile kalır, isterse göğüsleri transparan bir gelinlik giyer. Ayrıca evlilik öncesi cinselliğe çok doğal bakan çiftler olduğu gibi, hamilelikle beraber evlenen ve bunu saklama gereği duymayan medeni insanlar da vardır.
Ne kadar ilgilendiniz hamile oluşuyla..
Helal olsun. Ben güle güle büyütmenizi temenni ediyorum. Gelinlik de harika durmuş. Sevgilerimle
:) merak ettım saklıyormusunuz bu durumu?
gelınlıgı bende begendım ama gogus kısmı cok acık degılmı ortası goguslerınızde cok buyuk degıl galıba
Hey allahım ne garip insanlarsınız, ne biçim sorular bunlar?
İster evlenmeden önce hamile kalır, isterse göğüsleri transparan bir gelinlik giyer. Ayrıca evlilik öncesi cinselliğe çok doğal bakan çiftler olduğu gibi, hamilelikle beraber evlenen ve bunu saklama gereği duymayan medeni insanlar da vardır.
Ne kadar ilgilendiniz hamile oluşuyla.
Helal olsun. Ben güle güle büyütmenizi temenni ediyorum. Gelinlik de harika durmuş. Sevgilerimle
gelinlik çok yakışmış. Allah mesut etsin.
çok oynama bebişi yorma olur mu?
merhaba,
ben de gelinliğin göğüs bölgesini hatalı buldum. yani sweatheart ya da kalp yaka dediğimiz yaka tipi biraz daha yumuşak tasarlanır normalde, ortada estetiği bozan fazlaca bir derinlik var. gelinlik üstünüze göre yeniden dikilecekse gelinliğin dantel dilimlerini aşağıdaki gelinlikler gibi kalıbın biraz dışına taşırarak kullanmanızı öneririm. daha doğru bir görüntü olacaktır.
bu modelleri gelinlikçilerde kolaylıkla bulmak güzel. geçen yıl evlenen arkadaşım çok aramıştı ve istediğini bulamadığı gibi gerçek dantel kullanılmayan bir gelinliğe 5 bin lira ödemişti
ben de göğüs kısmının sanki tam oturmadığını düşünüyorum fotoğraftan mı öyle görünüyor anlamadım ama sanki kullanılan kup size büyük gibi.
ben beğendiğim gelinliğinizi, size de yakışmış. mutluluklar dilerim.
genel olarak guzel ama bende gogus tarafini hatali buldum. birde etek kisminin icindeki tarlatan hic sevmiyorum yaa gelinligi hci dogal durdurmuyor
gelinlik çok güzel. size de çok yakışmış. umarım gelinliğinizi mutlulukla giyer, bebeğinizi de mutlulukla büyütürsünüz =)