Gelinlik Modelleri 1 saatte karar verilen gelinlik ve ayakkabı..

bu evlilik hazırlıkları bazen yorucu ve can sıkıcı olabilir, aman canım bebişe dikkat çok güzel bir gelin olmuşsun, mutluluklar

Bebis sayesinde fazla yormuyorum kendimi sagolsun damatta kayinvalidemde ustume titriyo bende rahat rahat hazirlik yapiyorum bebis sayesinde :) sagol canim Allah herkesin yuvasini mutlu etsinn

Çok beğendim gelinliğinizi yakıştırdım size mutlulukla giyin inşallah. Bebeğinizde hayırlı olsun :)

bu ayakkabıları nerden aldınız? rahat mı bir de? düğünümde boyumun uzun olması lazım nişanlımla fark çok
mutluluklar diliyorum :)

Çok beğendim gelinliğinizi yakıştırdım size mutlulukla giyin inşallah. Bebeğinizde hayırlı olsun :)
Cok tesekkur ederim guzel temennileriniz icin.
bu ayakkabıları nerden aldınız? rahat mı bir de? düğünümde boyumun uzun olması lazım nişanlımla fark çok
mutluluklar diliyorum :)
İnternetten aldim ayakkabilari canim cok rahatlar ve resimde gorundugu gibi degil ayakta cok kibar duruyolar gercekten dogru bir secim oldu benim icin hemde hİc aramamis oldum 3gunde elime geldiler.site ve marka adi yaziliyo mu bilmiyorum ozelden mesaj atarim sana canim

buldim oni, teşekkürler kalıplarında büyüklük küçüklük var mıdır, son soru

Canim ozel mesaj atamiyomusum daha sen elle shoes diye arat ordan bulabilirsin zaten rahatlikla

ayakkabıyı buldum, teşekkürler. kalıplarında bir büyüklük küçüklük var mıdır ve Kasım'da gelin böyle bir ayakkabı giyebilir mi diye sormal istiyorum son soru olarak

buldim oni, teşekkürler kalıplarında büyüklük küçüklük var mıdır, son soru

Yok bir fark canim 38 giyiyodum 38 aldim.giyer bence canim zaten dolgu topuk olupta daha kapali bi ayakkabi cokta guzel olmaz.hem rahat hemde gelinlige uygun bi ayakkabi bence.sitedeki kapali dantelli olan modelde benim cok hosuma gitti ama iste ben ince topuk istemedim.Allah icine sindirir insallah canim.

ince topukla yürüme konusunda pek becerikli sayılmam düğün sürecime katkınız için teşekkürler

bir saat içinde alınmasına rağmen harıka bır tercıh... ızmır gelınlık konusunda en dogru şehir sanırım...fiyatı ne kadar acaba gelınlıgın... bu arada bebegınıze allah saglıklı uzun omurler versın....

Mutluluklar dilerim... Hem gelinliğini hem de ayakkabılarını çok beğendim...
Kısa sürede karar vermiş olman güzel birşey bence, ve ayrıca seni bu açıdan da tebrik ederim...
İnşallah mutlulukla yaşarsın o anlarını....

ayakkabıların çok rahat duruyor bence iyi yapmışsın gelinlik de güzel
Evet cok rahatlar canim tesekkur ederim
ikisi de süper mükemmel güle güle giiy
Cokk sagol canim bugun son provamzda oldu artik gun saymak kaldii
Duvak taci kesesi icinde 3000 canim.evet izmirde secenek e fiyat araliigi baya genis istenilen seyi ve onu hangi bolgeden alacagin isin onemli kismi ben nokta atisi yaptim sanirim :) guzel temennilerin icn tesekkur ederim canim.ufaklikta cok iyi keyfime diyecek yokk :)
Cok sagol canim begenmenize cok sevindim.dedigim gibi istenilen seyi ve onu nereden bulacagini bilmek lazim.be kadar cok yer gezip cok secenek gorursen kafan o kadar cok karisiyo ve genelde aklina koydugun sey ilk baktigin oluyo :) ayrica gelinlikte ne kadar cok model gorursen gor ustune giydiginde buun fikirlerin bir anda degisiyo.Allah herkese gonlundekini huzur icnde gerceklestirmesini nasip etsn.

düğünde bebıste hayırlı olsun gelınlık cok yakısmıs

gelinliğiniz cok güzel bebişinizde hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…