bu evlilik hazırlıkları bazen yorucu ve can sıkıcı olabilir, aman canım bebişe dikkatçok güzel bir gelin olmuşsun, mutluluklar
Cok tesekkur ederim guzel temennileriniz icin.Çok beğendim gelinliğinizi yakıştırdım size mutlulukla giyin inşallah. Bebeğinizde hayırlı olsun :)
İnternetten aldim ayakkabilari canim cok rahatlar ve resimde gorundugu gibi degil ayakta cok kibar duruyolar gercekten dogru bir secim oldu benim icin hemde hİc aramamis oldum 3gunde elime geldiler.site ve marka adi yaziliyo mu bilmiyorum ozelden mesaj atarim sana canimbu ayakkabıları nerden aldınız? rahat mı bir de? düğünümde boyumun uzun olması lazım nişanlımla fark çok
mutluluklar diliyorum :)
merakla bekliyorum özel mesajınızı :)
Canim ozel mesaj atamiyomusum daha sen elle shoes diye arat ordan bulabilirsin zaten rahatlikla
buldim oni, teşekkürlerkalıplarında büyüklük küçüklük var mıdır, son soru
ince topukla yürüme konusunda pek becerikli sayılmamdüğün sürecime katkınız için teşekkürler
Evet cok rahatlar canim tesekkur ederimayakkabıların çok rahat duruyor bence iyi yapmışsın gelinlik de güzel
Cokk sagol canim bugun son provamzda oldu artik gun saymak kaldiiikisi de süper mükemmel güle güle giiy
Duvak taci kesesi icinde 3000 canim.evet izmirde secenek e fiyat araliigi baya genis istenilen seyi ve onu hangi bolgeden alacagin isin onemli kismi ben nokta atisi yaptim sanirim :) guzel temennilerin icn tesekkur ederim canim.ufaklikta cok iyi keyfime diyecek yokk :)bir saat içinde alınmasına rağmen harıka bır tercıh... ızmır gelınlık konusunda en dogru şehir sanırım...fiyatı ne kadar acaba gelınlıgın... bu arada bebegınıze allah saglıklı uzun omurler versın....
Cok sagol canim begenmenize cok sevindim.dedigim gibi istenilen seyi ve onu nereden bulacagini bilmek lazim.be kadar cok yer gezip cok secenek gorursen kafan o kadar cok karisiyo ve genelde aklina koydugun sey ilk baktigin oluyo :) ayrica gelinlikte ne kadar cok model gorursen gor ustune giydiginde buun fikirlerin bir anda degisiyo.Allah herkese gonlundekini huzur icnde gerceklestirmesini nasip etsn.Mutluluklar dilerim... Hem gelinliğini hem de ayakkabılarını çok beğendim...
Kısa sürede karar vermiş olman güzel birşey bence, ve ayrıca seni bu açıdan da tebrik ederim...
İnşallah mutlulukla yaşarsın o anlarını....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?