Gelinlik Modelleri 1 saatte karar verilen gelinlik ve ayakkabı..

Güzelim gelinliğini çok ama çok beğendim yanık teninde çok güzel durmuş ama ayakkabılarını çok beğenmedim..
Darısı benim gibi bütün bekarların başına..

Müthiş bayıldım dolgu topukta rahat ettirir hem sizi

gelinliğin yakışmış cnm ama ayakkabını o gelinliğe yakıştıramadım sanki mutluluklar :)

Güzelim gelinliğini çok ama çok beğendim yanık teninde çok güzel durmuş ama ayakkabılarını çok beğenmedim..
Darısı benim gibi bütün bekarların başına..
Aminnnn :)) biliyorum o kadar kibar gelinligin altina kaba duruyo ama dedigim gibi ince topuk ayakkabiyi goze alamadim Tek tesellim ayakkabinin gorunmuyo olmasi :))
gelinliğin yakışmış cnm ama ayakkabını o gelinliğe yakıştıramadım sanki mutluluklar :)
Sagol canimm bitanede guzel sik bir babet alayim bari ilerleyen saatlerde o kurtarsin biraz isi :)

mutlulukla giyin ama yanlış anlamassanız en şaşırdığım hamileyken giycek olmanız
çevremde görmediğim için şaşırdım daha dorusu bebeginize güzel bir anı

mutlulukla giyin ama yanlış anlamassanız en şaşırdığım hamileyken giycek olmanız
çevremde görmediğim için şaşırdım daha dorusu bebeginize güzel bir anı

Vallahi bizede buyuk bir supriz oldu evlenmeye karar verdik hazirliklara basladik gunu filan aldik sonra hamile oldugumu ogrendik.dugun heyecanina mi bebek heyecanina mi kapilayim bilemedim :) ama sanirim ufakliginda dugunumuzde bulunacak olmasi cok ayri bir heyecan

:) merak ettım saklıyormusunuz bu durumu?

gelınlıgı bende begendım ama gogus kısmı cok acık degılmı ortası goguslerınızde cok buyuk degıl galıba

gelınlıgı bende begendım ama gogus kısmı cok acık degılmı ortası goguslerınızde cok buyuk degıl galıba

Hey allahım ne garip insanlarsınız, ne biçim sorular bunlar?

İster evlenmeden önce hamile kalır, isterse göğüsleri transparan bir gelinlik giyer. Ayrıca evlilik öncesi cinselliğe çok doğal bakan çiftler olduğu gibi, hamilelikle beraber evlenen ve bunu saklama gereği duymayan medeni insanlar da vardır.

Ne kadar ilgilendiniz hamile oluşuyla..

Helal olsun. Ben güle güle büyütmenizi temenni ediyorum. Gelinlik de harika durmuş. Sevgilerimle

merhaba,

ben de gelinliğin göğüs bölgesini hatalı buldum. yani sweatheart ya da kalp yaka dediğimiz yaka tipi biraz daha yumuşak tasarlanır normalde, ortada estetiği bozan fazlaca bir derinlik var. gelinlik üstünüze göre yeniden dikilecekse gelinliğin dantel dilimlerini aşağıdaki gelinlikler gibi kalıbın biraz dışına taşırarak kullanmanızı öneririm. daha doğru bir görüntü olacaktır.

hoppalaa bende durust bı sekılde masum bı soru sordum ya
bu ne tepkı? ne var yanı benım yazdımda goguslerın transparanmı demısım gogus kısmı hosuma gıtmedı sankı guzel degıl yakısmamıs demeye getırmısım gogus arası acık dıkkat cekıyor demek acık sacık manasında degıl

su dedıklerınızı benım yorumumla bırlestırıp yazmıssınız ya benım gıbı bırıne ne dıyebılırımkı .....

Son düzenleyen: Moderatör:
bu modelleri gelinlikçilerde kolaylıkla bulmak güzel. geçen yıl evlenen arkadaşım çok aramıştı ve istediğini bulamadığı gibi gerçek dantel kullanılmayan bir gelinliğe 5 bin lira ödemişti

ben de göğüs kısmının sanki tam oturmadığını düşünüyorum fotoğraftan mı öyle görünüyor anlamadım ama sanki kullanılan kup size büyük gibi.

ben beğendiğim gelinliğinizi, size de yakışmış. mutluluklar dilerim.

ailelerimiz ve yakın çevremiz biliyo canım.1-2 aya kadar göbüşün iyice çıkmasıyla herkeste öğrenir artık :) açıkçası dediğim gibi ufaklık tamamen süpriz oldu bize,evlenme kararı alınıp hazırlıklara başlandıktan sonra düğün hediyesi oldu resmen.eğer evlenme düşüncesi olmadan hamile kalsaydım ve herşey aceleye gelse biraz panik olurdum.şu anda ise hazırlıkları bebişimizle yapıyoruz ve kendisi o kadar akıllı bi bebekki bana hiçbir sıkıntı yaşatmadı şu 12 haftadır :)
gelelim gelinliğe evet ggüslrim küçük yeni yeni büyümeye başladılar :) göğüslerim büyük olsaydı bu dekolteyle zorluk yaşardım.gelinliğim hazır hiç dikimle uğraşmak istemedim,vücudumda değişiklikler olduğu için son haftalarda tekrar prova yapıcaz ve gerekli değişimleri yapıcaz canım.

çok teşekkür ederim canım.herkesin görüşüne saygı duyuyorum açıkçası.ben hep herşeyimi paylaştığım biriyle yuva kurmayı hayal etmiştim aksi bana garip geliyodu.kimse kimseyi hiçbir zaman tam olarak tanıyamaz ama nişanlımla aynı evide paylaşma imkanımız olduğu için onun artılarını da eksilerinide sindirmiş durumdayım.Açıkcası ufacık bir kalp sesinin atışını duymamızla ilişkimizin bambaşka bir bağa dönüşeceğini hiç tahmin etmezdim Allah herkese nasip etsin.

gelinlik çok yakışmış. Allah mesut etsin.

çok oynama bebişi yorma olur mu?

çok sağol canım,yormam merak etme gözüm gibi bakıyorum ona :)

dikim olmucak canım hazır olarak aldım ama dediğini dikkate alıcam ortadaki derinliği biraz yumuşatma imkanımız var.yorumun için teşekkür ederim

üzerindeki danteli ve işçiliği çok beğendiğim için hemen karar verdim bende,dediğiniz gibi dantelden dantele o kadar fark varki bütün gelinliğin havasını değiştiriyor.provaya gitiiğimde yorumlarınızı aktarıcam tekrar yakından resmini çekip paylaşırım.ilgilenip yorum yaptığınız için çok teşekkür ederimm

genel olarak guzel ama bende gogus tarafini hatali buldum. birde etek kisminin icindeki tarlatan hic sevmiyorum yaa gelinligi hci dogal durdurmuyor

gelinlik çok güzel. size de çok yakışmış. umarım gelinliğinizi mutlulukla giyer, bebeğinizi de mutlulukla büyütürsünüz =)

bu evlilik hazırlıkları bazen yorucu ve can sıkıcı olabilir, aman canım bebişe dikkat çok güzel bir gelin olmuşsun, mutluluklar

genel olarak guzel ama bende gogus tarafini hatali buldum. birde etek kisminin icindeki tarlatan hic sevmiyorum yaa gelinligi hci dogal durdurmuyor

tarlatansız gelinlikte olmuyoki canım olsaydı şöyle 1.80 boyumuz uzun dar bir gelinlik güzel olurdu :)

gelinlik çok güzel. size de çok yakışmış. umarım gelinliğinizi mutlulukla giyer, bebeğinizi de mutlulukla büyütürsünüz =)

ammiinn güzel temennileriniz beni çook mutlu ediyo çok sağolunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…